Aynı fikirdeyim valla ben de 160 ım zaten bi de olduk 80 kilo bi de sırt çantası taşıyamamRica ederimm ama cok buyuk canta eninebende sirt cantasi istemedim omzumda yuk olmasin esim de elde rahat tasir, lcw den aldigim vardi kadin spor cantasi lila gibi rengi kupon falan cikiyo ya cark oluyo 550 ye gelmişti canta
Aynen boşver şimdilik kalsın daha 8 hafta varAllah Allah cok da merak etmek istemiyorum acılı bisey anlattigina gore hahahacok gecmis olsun bi daha olmasinn inşallah
Valla sezeryansa sonda var 1 gece kalıyormuşKonuyla alakasız bişey sorucam bu arada hastanede banyo yapma olasılığım nedir. Devlet hastanesinde dahi her odada duş var ama sezeryan ya da normal doğum duş aldırırlar mı izin verirler mi ona göre yanıma saç kurutma falan alayım diyorum. İlk doğumum çok cahilim tecrübeli olanlar bu ne saçmalıyo diyebilir
Ablam sezeryan oldu ikinci bebegiydi sarilik oldugu icin isik tedavsi yapildi 3 gun kaldi hastanede ama yikanmadi, dogum oncesi yikanip gitmişti.Konuyla alakasız bişey sorucam bu arada hastanede banyo yapma olasılığım nedir. Devlet hastanesinde dahi her odada duş var ama sezeryan ya da normal doğum duş aldırırlar mı izin verirler mi ona göre yanıma saç kurutma falan alayım diyorum. İlk doğumum çok cahilim tecrübeli olanlar bu ne saçmalıyo diyebilir
Ay sonra bana bir sinir geliyor.sen ne rahat adamsın başlıklı soylenme saydirma günü kapatıyoruz.Ya evet babalar daha rahat, hissetmiyorlar ya suan
Evet ya bi an heyecanlandım sanırım bence de kalsınValla sezeryansa sonda var 1 gece kalıyormuşNormal doğumsa zaten sabaha taburcu olursun Bence hiç yük etme fkfk
Bence de tamam yük etmiyim boşuna gereksiz bi ayrıntı olduAblam sezeryan oldu ikinci bebegiydi sarilik oldugu icin isik tedavsi yapildi 3 gun kaldi hastanede ama yikanmadi, dogum oncesi yikanip gitmişti.
Normal dogumda sancilar icin dusa sokuyolar dogum oncesi oyle gordum dogum vloglarindaama kurutma vardir hastanede bence
Ben yastik kilifi almayi dusundum bi ara icime sinsin yaticam temiz olsun diye sjsjBence de tamam yük etmiyim boşuna gereksiz bi ayrıntı oldu
Ben de yastık kılıfı almayı düşünüyorum açıkçası ben de düzleştirici makyaj malzemelerimi alacağım sezeryandan önce falan duşa girmek istiyorum evden duş alıp çıksam bile eğer orada beklersem diye düşündümBen yastik kilifi almayi dusundum bi ara icime sinsin yaticam temiz olsun diye sjsj
Olabiliyor yani boyle dusunceler
Ben kendimi goturucemBen de yastık kılıfı almayı düşünüyorum açıkçası ben de düzleştirici makyaj malzemelerimi alacağım sezeryandan önce falan duşa girmek istiyorum evden duş alıp çıksam bile eğer orada beklersem diye düşündüm
Aynen bilmiyorum ya bi hazır olmak istiyorum bi yandan da o telaşla bişey yapamazmışım gibi de geliyorBen kendimi goturucemoncesinde vakit olursa mantikli bakima vakit ayirmak, kafan dagilir stresin azalie
Valla sezeryansa sonda var 1 gece kalıyormuşNormal doğumsa zaten sabaha taburcu olursun Bence hiç yük etme fkfk
Bence herkesin farkli olacagi icin olumlu dusunmek en iyisi, yani ben zihnimi olumlu olana kodluyorum , iyi dusunelim iyi olsunAynen bilmiyorum ya bi hazır olmak istiyorum bi yandan da o telaşla bişey yapamazmışım gibi de geliyoray ilk analık hiç bişey bilmiyorum ve herşey kolay gibi geliyorsa sanki gerçekler böyle olmayacak gibi
Kızlar bugün 32. haftaya girdim. Hemen gidip doğum için çalışamaz raporu aldım. Sgk’lı hamileler, bunu sakın ihmal etmeyin. Doğuma kadar rapor veriliyor. Doğumdan sonraki 8 hafta için de doğum yaptığımız hastane yapacakmış işlemi. Dr öyle söyledi. Raporu hem sgk sistemine girdiler hem de çıktı olarak verdiler. Çıktısını işverene ya da muhasebe departmanına veriyorsunuz. Çoğul gebeliklerde 30. haftadan itibaren alınabiliyormuş rapor
Benim b12 o kadar bitmiş tükenmiş ki bu yıl bir hafta önce kapaniyormus okullar bu hafta farkettim.sinavlar başlayınca dedim ki neden erken başladık bir baktım ki planlara ben şokAh ne güzel dinlenme aşaması.
İngilizce öğretmeniyim. ben de 32.haftada çalışabilir raporu alacağım nasip olursa. 35.haftaya kadar çalışmış olacağım. Okullar tatil olacak çünkü. O açıdan güzel oldu.
37.haftada da çalışamaz raporu vermiş bizim okuldaki hamile öğretmenler idaremize.
Ama hastane yeniden çalışamaz raporuna gerek yok gibi bir şeyler söyledi. Çalışabilir raporu alınca detayları öğreneceğim. Her kurumda farklı şekilde olabiliyor işleyiş herhalde
Ben de kullandım minicik koydum bebek kokuyor gerçekten dolabıYa ben bebek yumuşatıcısı kullandım dolabını açtığımda mis gibi bebek kokuyor ve kıyafetleri yumuşacık oldu malesef koku hastalığım var o kadar yıkadım her şeyi birazda güzel koksun istiyorum
Ben dr umla konuştum çalışabilir raporu almam gereken gün sekreterini arayıp onun bana mail ya da wp yoluyla atacağını söyledi. İstediğin anda da çalışamaza çeviririz patron sensin dediAh ne güzel dinlenme aşaması.
İngilizce öğretmeniyim. ben de 32.haftada çalışabilir raporu alacağım nasip olursa. 35.haftaya kadar çalışmış olacağım. Okullar tatil olacak çünkü. O açıdan güzel oldu.
37.haftada da çalışamaz raporu vermiş bizim okuldaki hamile öğretmenler idaremize.
Ama hastane yeniden çalışamaz raporuna gerek yok gibi bir şeyler söyledi. Çalışabilir raporu alınca detayları öğreneceğim. Her kurumda farklı şekilde olabiliyor işleyiş herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?