Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Rica ederimm ama cok buyuk canta enine bende sirt cantasi istemedim omzumda yuk olmasin esim de elde rahat tasir, lcw den aldigim vardi kadin spor cantasi lila gibi rengi kupon falan cikiyo ya cark oluyo 550 ye gelmişti canta
Aynı fikirdeyim valla ben de 160 ım zaten bi de olduk 80 kilo bi de sırt çantası taşıyamam hemen bakayım lcw ye

Valla sezeryansa sonda var 1 gece kalıyormuş Normal doğumsa zaten sabaha taburcu olursun Bence hiç yük etme fkfk

Ablam sezeryan oldu ikinci bebegiydi sarilik oldugu icin isik tedavsi yapildi 3 gun kaldi hastanede ama yikanmadi, dogum oncesi yikanip gitmişti.
Normal dogumda sancilar icin dusa sokuyolar dogum oncesi oyle gordum dogum vloglarinda ama kurutma vardir hastanede bence

Kızlar bugün 32. haftaya girdim. Hemen gidip doğum için çalışamaz raporu aldım. Sgk’lı hamileler, bunu sakın ihmal etmeyin. Doğuma kadar rapor veriliyor. Doğumdan sonraki 8 hafta için de doğum yaptığımız hastane yapacakmış işlemi. Dr öyle söyledi. Raporu hem sgk sistemine girdiler hem de çıktı olarak verdiler. Çıktısını işverene ya da muhasebe departmanına veriyorsunuz. Çoğul gebeliklerde 30. haftadan itibaren alınabiliyormuş rapor

Bence de tamam yük etmiyim boşuna gereksiz bi ayrıntı oldu

Ben yastik kilifi almayi dusundum bi ara icime sinsin yaticam temiz olsun diye sjsj
Olabiliyor yani boyle dusunceler
Ben de yastık kılıfı almayı düşünüyorum açıkçası ben de düzleştirici makyaj malzemelerimi alacağım sezeryandan önce falan duşa girmek istiyorum evden duş alıp çıksam bile eğer orada beklersem diye düşündüm

Ben kendimi goturucem oncesinde vakit olursa mantikli bakima vakit ayirmak, kafan dagilir stresin azalie

Ben kendimi goturucem oncesinde vakit olursa mantikli bakima vakit ayirmak, kafan dagilir stresin azalie
Aynen bilmiyorum ya bi hazır olmak istiyorum bi yandan da o telaşla bişey yapamazmışım gibi de geliyor ay ilk analık hiç bişey bilmiyorum ve herşey kolay gibi geliyorsa sanki gerçekler böyle olmayacak gibi

Valla sezeryansa sonda var 1 gece kalıyormuş Normal doğumsa zaten sabaha taburcu olursun Bence hiç yük etme fkfk

Sezaryen oldum. Ertesi gün taburcuydum. İstersen bir gün daha kalabilirsin dediler ama kalmadım. Evde dinlenmeyi tercih ettim.
Arkadaşım da 2 hafta önce sezaryen doğum yaptı. O da ertesi gün çıktı. Sonda ne kadar kalıyordu hatırlayamadım.

Aynen bilmiyorum ya bi hazır olmak istiyorum bi yandan da o telaşla bişey yapamazmışım gibi de geliyor ay ilk analık hiç bişey bilmiyorum ve herşey kolay gibi geliyorsa sanki gerçekler böyle olmayacak gibi
Bence herkesin farkli olacagi icin olumlu dusunmek en iyisi, yani ben zihnimi olumlu olana kodluyorum , iyi dusunelim iyi olsun

Ah ne güzel dinlenme aşaması.
İngilizce öğretmeniyim. ben de 32.haftada çalışabilir raporu alacağım nasip olursa. 35.haftaya kadar çalışmış olacağım. Okullar tatil olacak çünkü. O açıdan güzel oldu.
37.haftada da çalışamaz raporu vermiş bizim okuldaki hamile öğretmenler idaremize.
Ama hastane yeniden çalışamaz raporuna gerek yok gibi bir şeyler söyledi. Çalışabilir raporu alınca detayları öğreneceğim. Her kurumda farklı şekilde olabiliyor işleyiş herhalde

Benim b12 o kadar bitmiş tükenmiş ki bu yıl bir hafta önce kapaniyormus okullar bu hafta farkettim.sinavlar başlayınca dedim ki neden erken başladık bir baktım ki planlara ben şok
Benim tam 37 ye denk geliyordu okul kapanış hatta diyordum biraz erken çıkayım hazirliklarimi yapayım evde dinlenirim diye.simdi daha da mutlu oldum 36 da kapanış yapcam inşallah. Bana da biraz vakit kaldi .çok yoruluyorum artık okulda çekemiyorum

Ben de kullandım minicik koydum bebek kokuyor gerçekten dolabı

Ben dr umla konuştum çalışabilir raporu almam gereken gün sekreterini arayıp onun bana mail ya da wp yoluyla atacağını söyledi. İstediğin anda da çalışamaza çeviririz patron sensin dedi Dr verecek diye biliyorum dolayısıyla. Sağlık çalışanıyım ben de 37.haftaya kadar çalışılabiliyor en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…