Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Ben hep ilk zamanlar zordur diye düşünmüştüm Neyse hareketlencek zamana gelince ele alınıp sevilir de heralde

İlk zamanın ayrı zorlukları var ama 1-2 yaş arası bana aşırı zor gelmişti. Çok zorluğuna rağmen harika bir şey. Zaten sevilmese kimse çekmez bu çileyi öyle bi seviliyor ki yapacak bi şey yok

9 Şubat çok anlamlı olmaz mı ?

Annemle aynı gün olmasa diye düşündüm bilemiyorum. Sağlıkla gelsin de doktor ne diyecek bakalım

Doktora kontrolde soruyorum ben, hic anlamiyorum hareketlerinden ama ben su ara hareketi hep yukarda hissediyorum plesantam ondeydi yukari cikmis bebek bas asagi :)
Cuma gitcem inşallah bayağı oldu gitmeyeli merak ediyorum zaten.
Benim de genelde sağ tarafta göbeğin etrafında hissediyordum.bugun hem daha az hareket etti hemde daha yumuşaktı.biraz tedirgin oldum .

Kendi isteğinizlemi sezeryan kararı aldınız acaba
Dr um o şekilde uygun gördü. Daha önce kürtajımı yapmisti, şimdi de başından beri takibimi yapıyor. Beni de tanıyor artık. Fizyolojik ve psikolojik olarak sana daha uygun dedi. Ben de oyle düşünüyorum zaten. İlk 4 ayım riskli geçti progestan kullandim. Sonradan genital bolgede varis çıktı kalp damar Dr u sezeryana gider dedi kanama riski olabilir ilerledikçe dedi. Ek olarak skolyozum var ve biraz minyon yapılıyım. Çok çabuk panikliyorum konu bebegim olunca. Vajinal doğumun beni zorlayacagini düşünüyorum her açıdan, aynen Dr umun dediği gibi

Ya evet gerçekten çok heyecanlıyım ben de ve stresli daha vakit var, tarih yaklaştıkça konuşursunuz ayarlar bence 1-2 gün çok birsey farkettirmeyecektir hersey yolunda olduğu sürece

Kızlar dün doğurucam falan sandım. Karnım çok sertti , belime ağrı girdi falan sonra büyük abdestte çok affedersiniz yani bittiktennsonra karnım öyle bir ağrıyor ki acı yani ağrı direk. Sonra oturdum yerime kuyruk sokumuma ağrı girdi böyle değişik. En son yürüdüm biraz bebek bir ittirdi kendini mağazada çığlık attım yani acısına. Bu kadar kısa sürede nasıl güçlenmiş anlamadım. Ama tabi girio çıkan ağrılar olmadığından sadece doğurmayacağıma emin oldum yani. Baya zorluyor artık.

Valla ben ikisinden de çok korkuyorum ne yapıcam nasıl çıkacak diye düşünmekten günler geçmiyor
Kesinlikle bol bol dua edin rabbim çok kolaylaştırıyor

düşünüyorsunuz, ben

Canım geçmiş olsun bol bol dinlenmeye çalış artık bebişler güçlü ve zorluyor az kaldı sabredelim

Cuma gitcem inşallah bayağı oldu gitmeyeli merak ediyorum zaten.
Benim de genelde sağ tarafta göbeğin etrafında hissediyordum.bugun hem daha az hareket etti hemde daha yumuşaktı.biraz tedirgin oldum .
Bazi gunler benimde zayif geliyo hareketleri, gecen hastaneye de gittim hatta bu yüzden nst vs temiz cikti hersey. Arada olur dedi doktor. Ama iste gel de bana anlat yine olsa tedirgin olurum anne olmak asiri kaygi ve dusunmekmis

Bazi gunler benimde zayif geliyo hareketleri, gecen hastaneye de gittim hatta bu yüzden nst vs temiz cikti hersey. Arada olur dedi doktor. Ama iste gel de bana anlat yine olsa tedirgin olurum anne olmak asiri kaygi ve dusunmekmis
Hareketler azalıyor bizide korku sarıyor bugünde nedense belim ağrıyor ,sanki bugün fazla kasıyor kendini, dinleneyim inşallah iyi gelir 32+4

Aynen esimde ne olacak diyor .zaman yaklaştıkça stresduzeyi artıyor tabi haliyle evhamlaniyoruz da .

Benim de dün gece göbeğime öyle bi kramp girdi ki göbeğim sanki nabız atar gibi atıyodu eşim de elini koydu o da şaşırdı güm güm atmasına. Bunu sık yaşayan var mı?
Tüm göbeğime kaburgalarıma belime kadar sancılandım bi 10 dk sürdü dinmesi çok zormuş ya geliyor gelmekte olan
Zaten dün o kadar yorgundum ki tüm gün evde olmama rağmen hep halsiz bitkindim hayırlısı bakalım

Şu evimi temizleyim. Hastane çantamı da hazırlayım da. Yani bi 10 güne falan ihtiyacım var bi de okul evrak işlerim var. Ondan sonra sadece yatıp doğumu bekliycem valla daha hamileliğin tadını çıkaramadım

Ay hiç o hantal şeylerle uğraşma valla ben wagon drive premium aldım oh dünya varmış diyorum içine bebeyi atıyorum yanına market poşetlerini atıyorum banamısın demiyo pazar arabası gibi kullanıyorum valla ikiz falanda sığıyo buna baya geniş bişey tank gibi mübarek Wagon Premium Bebek Arabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…