- 20 Şubat 2010
- 33.401
- 6.674
- 773
Ben hep ilk zamanlar zordur diye düşünmüştümNeyse hareketlencek zamana gelince ele alınıp sevilir de heralde
9 Şubat çok anlamlı olmaz mı ?
Doktora kontrolde soruyorum ben, hic anlamiyorum hareketlerindenEşimde öyle dedi gerci baş asagimi yerleşiyor acaba.
Cuma gitcem inşallah bayağı oldu gitmeyeli merak ediyorum zaten.Doktora kontrolde soruyorum ben, hic anlamiyorum hareketlerindenama ben su ara hareketi hep yukarda hissediyorum plesantam ondeydi yukari cikmis bebek bas asagi :)
Dr um o şekilde uygun gördü. Daha önce kürtajımı yapmisti, şimdi de başından beri takibimi yapıyor. Beni de tanıyor artık. Fizyolojik ve psikolojik olarak sana daha uygun dedi. Ben de oyle düşünüyorum zaten. İlk 4 ayım riskli geçti progestan kullandim. Sonradan genital bolgede varis çıktı kalp damar Dr u sezeryana gider dedi kanama riski olabilir ilerledikçe dedi. Ek olarak skolyozum var ve biraz minyon yapılıyım. Çok çabuk panikliyorum konu bebegim olunca. Vajinal doğumun beni zorlayacagini düşünüyorum her açıdan, aynen Dr umun dediği gibiKendi isteğinizlemi sezeryan kararı aldınız acaba
Ya evet gerçekten çok heyecanlıyım ben de ve stresliay ne kadar heyecanlı. İlk doğumum 38+5’te olmuştu. Pazartesi günüydü. Kendim o tarihi seçmiştim; özellikle pazartesi olsun istemiştim. Doktor da tamam demişti.
Şimdi 38+5 12 şubata denk geliyor ama benim aklımda nedense hep 11 şubat var. O günü istiyorum.
9 şubat istemiyorum annemin doğum günü diye. Ama bakalım nasip.
Hepimizinki inşallahİnşallah en sağlıklı en kolay şekilde olur
Ben ikisinden de korkuyorum ve kocam doğursun istiyorumSelam, bende sezaryenden korkuyorum ve tüm kalbimle vajinal doğum istiyorum
Valla ben ikisinden de çok korkuyorum ne yapıcam nasıl çıkacak diye düşünmekten günler geçmiyorKızlar selam, doğum ne düşünüyorsunuz, ben sanırım sezaryen istiyorum vajinal doğumdan çok korkuyorum :)
bebek hareketlenmeye başlayınca oluyor o saçını bile tarayamama hali. hayatını istediğin gibi yaşamak çok büyük bir lüks haline geliyor. nadiren de olsa çok sakin,uslu bebeği olan varsa bilemem tabiibunlar iyi günler
Kesinlikle bol bol dua edin rabbim çok kolaylaştırıyorValla ben ikisinden de çok korkuyorum ne yapıcam nasıl çıkacak diye düşünmekten günler geçmiyor
düşünüyorsunuz, ben
Canım geçmiş olsun bol bol dinlenmeye çalışKızlar dün doğurucam falan sandım. Karnım çok sertti , belime ağrı girdi falan sonra büyük abdestte çok affedersiniz yani bittiktennsonra karnım öyle bir ağrıyor ki acı yani ağrı direk. Sonra oturdum yerime kuyruk sokumuma ağrı girdi böyle değişik. En son yürüdüm biraz bebek bir ittirdi kendini mağazada çığlık attım yani acısına. Bu kadar kısa sürede nasıl güçlenmiş anlamadım. Ama tabi girio çıkan ağrılar olmadığından sadece doğurmayacağıma emin oldum yani. Baya zorluyor artık.
Ben suda doğum istiyorum hayırlıysa o şekilde olsun inşallahKızlar selam, doğum ne düşünüyorsunuz, ben sanırım sezaryen istiyorum vajinal doğumdan çok korkuyorum :)
Bazi gunler benimde zayif geliyo hareketleri, gecen hastaneye de gittim hatta bu yüzden nst vs temiz cikti hersey. Arada olur dedi doktor. Ama iste gel de bana anlat yine olsa tedirgin olurum anne olmak asiri kaygi ve dusunmekmisCuma gitcem inşallah bayağı oldu gitmeyeli merak ediyorum zaten.
Benim de genelde sağ tarafta göbeğin etrafında hissediyordum.bugun hem daha az hareket etti hemde daha yumuşaktı.biraz tedirgin oldum .
Hareketler azalıyor bizide korku sarıyorBazi gunler benimde zayif geliyo hareketleri, gecen hastaneye de gittim hatta bu yüzden nst vs temiz cikti hersey. Arada olur dedi doktor. Ama iste gel de bana anlat yine olsa tedirgin olurum anne olmak asiri kaygi ve dusunmekmis
Aynen esimde ne olacak diyor .zaman yaklaştıkça stresduzeyi artıyor tabi haliyle evhamlaniyoruz da .Bazi gunler benimde zayif geliyo hareketleri, gecen hastaneye de gittim hatta bu yüzden nst vs temiz cikti hersey. Arada olur dedi doktor. Ama iste gel de bana anlat yine olsa tedirgin olurum anne olmak asiri kaygi ve dusunmekmis
Ay hiç o hantal şeylerle uğraşma valla ben wagon drive premium aldım oh dünya varmış diyorum içine bebeyi atıyorum yanına market poşetlerini atıyorum banamısın demiyo pazar arabası gibi kullanıyorum valla ikiz falanda sığıyo buna baya geniş bişey tank gibi mübarek Wagon Premium Bebek ArabasıBebek arabası aldınız mı kızlar aldıysanız link atabilir misiniz ya da tam adını söyleseniz. Şu tam kapananlardan istiyorum travel sistem diyolar sanırım . Yalnız pusetli olan almıycam puset var çok kısa süre kullanılıyor diye hem de .
Insallah dinlen bakalim haber ver bize deHareketler azalıyor bizide korku sarıyorbugünde nedense belim ağrıyor ,sanki bugün fazla kasıyor kendini, dinleneyim inşallah iyi gelir 32+4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?