- 25 Mart 2021
- 117
- 262
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
Arkadaşlar pıhtılaşma testini neye göre yapıyorlar önceki hamileliğim de yapılmadı kullanmadım kan sulandırıcı da burda görünce merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım mide sorunları için güzel bir tahin alıp yiyebilirsin çok iyi geliyor hemde bebek gelişiminde çok etkiliŞimdi geldim. Evet bırakıyoruz mide koruyucuları da onlar olmadan nasıl yaşayacağım hiç fikrim yok. Hayırlısı. 12 haftalık olana kadar bırakmalıymışım
Canım yapmak şart deil ya dülüklerin varsa söyle doktora neden dersen arkadaşımın düşüğü vardı testte yapmamıştı ikinci gebeliğinde direk doktordan iğne istedi o da verdi ve dogurdu da yani kimse pıhttestini sormuyor benim de düşüklerim vardı doktordan istedim verdi zaten düşükleri olanlara veriyorlar kimse pıhtılaşma testimi sormadı ben test yapmıştım da riskli çıkmamıştı da ama yine de kullanıyorum inşallah bu gebeliğim sürerArkadaşlar pıhtılaşma testini neye göre yapıyorlar önceki hamileliğim de yapılmadı kullanmadım kan sulandırıcı da burda görünce merak ettim
Lucky hanımcım testinizin fotoğrafını atabılırmısınız varsa eğerselam kizlar sanırım bende şubat annesi olacağim Allah nasip ederse daha reglime 5-6 gün var fakat testte çok silik bı çizgi gördüm kan verdim 15.61 hakkımızda hayirlisi olsun inşAllah
Anladımm canımm teşekkür ederimCanım yapmak şart deil ya dülüklerin varsa söyle doktora neden dersen arkadaşımın düşüğü vardı testte yapmamıştı ikinci gebeliğinde direk doktordan iğne istedi o da verdi ve dogurdu da yani kimse pıhttestini sormuyor benim de düşüklerim vardı doktordan istedim verdi zaten düşükleri olanlara veriyorlar kimse pıhtılaşma testimi sormadı ben test yapmıştım da riskli çıkmamıştı da ama yine de kullanıyorum inşallah bu gebeliğim sürer
Canım benim sat 12 Mayıs. 9 haziranda 409 çıktı beta ben haftaya çarşamba günü falan gitmeyi düşünüyorum doktora bence kese görünür 3000 üzeri olduğunda görünür diyorlarSar 15 mayıs 27 mayısta çatlama gördüm 7 haziranda da silik çizgi, sonrası beta 53. iki gün sonra 144.. Ayın 26sına randevu aldım şubat annesi olaacağım ben de inşallahTahmini 6+2 oluyor kese ve kalp atışı görülür mü acep
![]()
Büyük ihtimal görünür kızım da 5+3 te keseyi görmüştüm 6+5 te de kalp atışını. Yarın da 5+3 olucam kontrolüm var ondan sonra yazarımSar 15 mayıs 27 mayısta çatlama gördüm 7 haziranda da silik çizgi, sonrası beta 53. iki gün sonra 144.. Ayın 26sına randevu aldım şubat annesi olaacağım ben de inşallahTahmini 6+2 oluyor kese ve kalp atışı görülür mü acep
![]()
Ben hem keseyi hem kalp atışını aynı anda göreyim dedim de nasıl dayanıcam bilemiyorumCanım benim sat 12 Mayıs. 9 haziranda 409 çıktı beta ben haftaya çarşamba günü falan gitmeyi düşünüyorum doktora bence kese görünür 3000 üzeri olduğunda görünür diyorlar
Ay insallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsinn benim de sizin deBüyük ihtimal görünür kızım da 5+3 te keseyi görmüştüm 6+5 te de kalp atışını. Yarın da 5+3 olucam kontrolüm var ondan sonra yazarım
İşte ben dayanamıyorum malesef birde demir düşüklüğü vs var henüz folik asitte kullanmıyorum o yüzden doktora gitmem en mantıklısıBen hem keseyi hem kalp atışını aynı anda göreyim dedim de nasıl dayanıcam bilemiyorum![]()
Doğru diyorsun o zaman en iyisiİşte ben dayanamıyorum malesef birde demir düşüklüğü vs var henüz folik asitte kullanmıyorum o yüzden doktora gitmem en mantıklısı
maşAllah canım Allah tamamına erdirsin ünşAllahHayırlı olsun canımmm çok sevindim bende ilk 18 ile öğrendim![]()
çok teşekkür ederimLucky hanımcım testinizin fotoğrafını atabılırmısınız varsa eğerhayırlısıyla kavuştursun rabbım
Benim de 11 mayis doktorum 16 mayista bekliyorum dediMerhaba günlerimiz yakın sanırım benim sat da 11 mayıs. Beklenen reglden 1 gün sonra kanda 435 çıktı acaba ilk kontrole ne zaman gitmeliyiz
Rabbim sağlıkla sıhhatle daim etsin güzelce kucagınıza aldırsınçok teşekkür ederimAllah isteyen herkese basip etsin
çıpla gözle çok daha net çıktı ama telefonda bu kadar çıkmıştı
Ay canım hiç korkma vajinalden. Bebeğin tutunduğu yerle probu soktuğu yer arasında mesafe var.Normal cinsel ilişkide bile bebeğe ulaşmıyor erkek organı.cinsel ilişkiyi yasaklanmışsa eğer bir kanama gibi durumda bu rahim kasılması yaşandığı içinmiş ilişki esnasında.Yoksa bi zararı olsa ben tüp bebek yaptırdım vajinama hergün 3 tane progestan hap sokuyorum sonuna kadar itmeye çalışarak.Zararı olsa kendi elimden bile zararı olurdu yani.Vajina anatomisi diye googleda arat zaten sende farkedeceksin rahim bebeğin tutunduğu yer yukardaBen de zaten en erken pazartesi gidebileceğim o zaman iki gün daha bekleyeyim de inşallah 7000’lere çıkmış olur karından görünürvajinalin de zararı olmaz diyorlar ama insan yine de tedirgin oluyor
Bu herkes için geçerli deil canım bana ilişki yasak mesela geçmişte düşüklerimmoldugu için doktor ilişki yasak şuan için dediAy canım hiç korkma vajinalden. Bebeğin tutunduğu yerle probu soktuğu yer arasında mesafe var.Normal cinsel ilişkide bile bebeğe ulaşmıyor erkek organı.cinsel ilişkiyi yasaklanmışsa eğer bir kanama gibi durumda bu rahim kasılması yaşandığı içinmiş ilişki esnasında.Yoksa bi zararı olsa ben tüp bebek yaptırdım vajinama hergün 3 tane progestan hap sokuyorum sonuna kadar itmeye çalışarak.Zararı olsa kendi elimden bile zararı olurdu yani.Vajina anatomisi diye googleda arat zaten sende farkedeceksin rahim bebeğin tutunduğu yer yukardabenim bugün 6+6 idi kese net görünmüyordu karından çok denedi bastırdı ama vajinalde çiçek gibi bebeği de gördük kalp atımınıda minikte olsa duyduk.