Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    24
Takmayın kafanıza ben ilk hamileliği en ucuz testler varya ondan öğrenmiştim adetime de 4 gün vardı silikte olsa çizgi çıkmıştı.
Hem üst üste yapmışsınız hepsinde mi hata var İçinizi ferah tutun
Aynen öyle allahtan hayırlısın dile kalbini ferah ve temiz tutu rabbim en güzellerini nasip eder 🥹🥹🌸

Kızlar selam. 2. Kanı dün verdim. Yükseliş iyi 2 hafta sonra gel dedi. Tekrar kan istemedi ama burada herkes 4-5 kere kan vermiş sanırım. Siz doktor önerisiyle mi devam ettiniz kan vermeye?
Canım bende değeri çok küçük bir sayıyla öğrendim Oyüzden 4 defa verdim düşün en sonki 158 di 4 Haziran da doktor artık verme iki hafta sonra gel dedi önümüzdeki Salı günü gideceğim bende tahminen değerim 5 binlere ulaşmıştır benimde karından görmek için dedi sanırım doktor çok heyecanlı ve korkuyorum son iki gün ☺️

Bende öyle bir durum olmadı
O yüzden gitmeyi düşünmüyorum ama dayanamayıp gidebilirim de😅
Yalnız doktoruma kesin temmuz ortası gideceğim
Erken gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum
Ama kan için emin değilim😁
Dr.a erken gidince yok kese için gel
Yok kalp dinlemek için şu zaman gel
Bunlar stres
Çekemem
Tek seferde kalbi duyayım içim rahatlasın😆
En güzeli camım ben en son 4 haziranda 158 değerimi aldım 4.kan verişimdi ilk küçük bir değerle öğrendim doktor direk artışlar iyi iki hafta sonra gel dedi Salı günü gidecem bakalım tahmini 6.haftam oluyor

Pzt-salı kanda çok net çıkar zaten
2 gün daha beklemek kalıyor geriye
Bence var
İnşallah canım ya bende öyle hissediyorum hissetmek istiyorum haftaya kan veririm daha test almam dua et sen hamişsin 🥹❤️
Ben. De bu markadan öğredim doğru çıkarıyor şüphen olmasın hamilesin :)
Allah razı olsun inşallah pozitif çıkmasını çok isterim şu an bekliyorum regl geçikmesini 🥹

Kızlar bulantılarınız var mı 🥲 dünden beri başladı iştahım gitti ya kusmadım ama tiksinti var her şeyden 🥴 inş çok sürmez
Benim olmadı şükür ilk gebeliğimde de olmamıştı ama doktorum bulantı durumlarında hep tanında çubuk kraker bulundur ilk uyandığında hemen ağzına at ki bulantın başlamasın demişti birde zencefil çayı çok iyi geliyormuş

Benim olmadı şükür ilk gebeliğimde de olmamıştı ama doktorum bulantı durumlarında hep tanında çubuk kraker bulundur ilk uyandığında hemen ağzına at ki bulantın başlamasın demişti birde zencefil çayı çok iyi geliyormuş
Evet canım aç kalmamaya çalışmak lazım baş dönmesi oluyor mu peki sende

Evet canım aç kalmamaya çalışmak lazım baş dönmesi oluyor mu peki sende
Hayrı canım bende sadece önceki günlerde çok çarpıntım oluyordu sadece onu da kahve çayı tamamen bırakacak çözdüm şuan tek olayım arada kasik ağrısı çok sık idrara çıkma ve dehset bir uyuma isteği

Evet canım aç kalmamaya çalışmak lazım baş dönmesi oluyor mu peki
Hayrı canım bende sadece önceki günlerde çok çarpıntım oluyordu sadece onu da kahve çayı tamamen bırakacak çözdüm şuan tek olayım arada kasik ağrısı çok sık idrara çıkma ve dehset bir uyuma istepeki
Ayy evet kasık ağrısı geçen hafta çok oldu bu hafta çok şükür azaldı, azalır senin de.
uyku güzel şey 🤭 maşallah böyle gider inşallah senin.

Merhaba kızlar. Normalde ocak annesiydim ama doktorum SAT güncelledi şubat annesi oldum. Tabloya ekleyen yok değil mi bilgilerimizi veriyor muyuz

Back
X