Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Az önce yedim ama eşim geldi artık 😄
Afiyet olsun ben de biraz önce küçük bir dilim yedim 😋
Merhaba bu siteye yeni kayıt oldum ilk defa yazıyorum inşallah becerebilirim:D 6+2 olduğunuzu doktorunuz mu söyledi sizin mi hesabınız öyle bende internetten hesaplama yaptığımda 6+1 im salı günü doktora gidicem ama heyecanlıyım da
Bu konuda gebeliğini takip eden uygulamalar var. Son adet tarihini yazınca gün gün sende ve bebeğinde olan değişimleri söylüyor. Doktor da ölçümde söylüyor da bazen bir hafta ileri bazen bir hafta geri çıkıyor. Programa göre gelişimini de takip edebiliyorsun. Hayırlı olsun bu arada. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Bende kullanıyorum eşim vuruyor koldan bazen o kadar canım yanıyor ki dayanamıyorum bazen hiç hissetmiyorum 😁 bende senin gibi düşünüyorum fayda mı etmiyor diye 🫢
Koldan denemedik daha benimde eşim vuruyor göbekten yapıyoruz ama şey diye duydum kol daha acıtırmış sert ya yumuşak yağ dokusuna yapınca daha az acır dendi bilemedim 😂 ama doktora sormam göbekte yer kalmadı arada kol a da yapsam mı diye 😂 kendi kendime yapmayı da öğrenmek istiyorum ama korkuyorum 😩

Kızlar çin takvimine göre cinsiyet baktım, 30 yaşındayım ve hamile kalma ayı Mayıs. Kız gösteriyor.Teste bakan var mı?
Ay bende baktım erkek yazıyor ama Çin takvimi güvenilir deil diyen de var maksat muhabbet olsun 😂birde Rus takvimi varmış o ne bilmiyorum adını gördüm sadece

Koldan denemedik daha benimde eşim vuruyor göbekten yapıyoruz ama şey diye duydum kol daha acıtırmış sert ya yumuşak yağ dokusuna yapınca daha az acır dendi bilemedim 😂 ama doktora sormam göbekte yer kalmadı arada kol a da yapsam mı diye 😂 kendi kendime yapmayı da öğrenmek istiyorum ama korkuyorum 😩
Ben göbekten çok iğne vurduğum için daha zor geliyor doktora sordum koldan vurabilirsin dedi. Bende kendim vurmak istiyorum ama yapamam elim ayağım titriyor korkudan 😂

Selam kızlar umarım herşey yolundadır ☀️ Son bir kaç gündür mide bulantılarım çok kötü olmaya bașladı 😔 Çubuk kraker bile beni zorluyor. Böyle sabahlar için ilaç dışında önerebileceğiniz birşeyler var mı?🤷‍♀️

Ama şunu da unutmayın. Eğer kan bağışı yaptıysaniz çin takvimine göre hesaplama değişiyor. Yani benim erkek gösteriyordu ama kan bağışı yapmıştım. O zaman kız göstermişti. Kızım olmuştu

Selam kızlar umarım herşey yolundadır ☀️ Son bir kaç gündür mide bulantılarım çok kötü olmaya bașladı 😔 Çubuk kraker bile beni zorluyor. Böyle sabahlar için ilaç dışında önerebileceğiniz birşeyler var mı?🤷‍♀️
Canım merhaba tahin denedin mi? İyi geldiğini söylüyorlar hem bebek için de çok faydalı

Back
X