Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    33
Kızlar kese göründü 8mm dedi hafta olarak 5+5 dedi ve bebeğin kalp atışını da dinledik çok şaşırdım normal mi sizce ?? Normalde adetime göre 6+3 olması gerekiyordu ama ultrasonda 5+5 dedi aşırı heyecanlandım önce keseyi bulamadı zor buldu cihaz eskiydi biraz yorumlarınızı bekliyorum
Canım belki kese boyutuna göre haftayı öyle söylemiştir benim pek bilgim bile yok ama kalp atışı bile duyulmuş daha ne olsunnnn başka bişey düşünme 🥰🥰

Benimde kalp atışı duyulmadı 10 gün sonra gel dedi 5+1 şuan. Yolk kesesini görüp görmediğini de söylemedi. Ben de sormayı unuttum açıkçası
Fotoğraf çektiysen aslında anlarsın kesenin içinde beyaz bir nokta oluyor. Yoksada artık 10 gün sonra kalp atışı heyecanını bekleyeceğiz 💖

Canım belki kese boyutuna göre haftayı öyle söylemiştir benim pek bilgim bile yok ama kalp atışı bile duyulmuş daha ne olsunnnn başka bişey düşünme 🥰🥰
Nebilim doktor bir tuhafıma gitti tavrı önce bulamadı falan birde haftaya kadar büyüt dedi o cümle kafama takıldı küçük mü acaba diye

Kızlar benim de 16 haziranda (4+5iken) kese 5mm olarak karından izlendi. 26sında gitsem kalp atışını duyabilir miyim sizce 6+1 oluyor🥰

Kızlar kese göründü 8mm dedi hafta olarak 5+5 dedi ve bebeğin kalp atışını da dinledik çok şaşırdım normal mi sizce ?? Normalde adetime göre 6+3 olması gerekiyordu ama ultrasonda 5+5 dedi aşırı heyecanlandım önce keseyi bulamadı zor buldu cihaz eskiydi biraz yorumlarınızı bekliyorum
Canım çok tebrik ederim ♥️ haftasına göre kese çok normal hergün 1 mm büyüyormuş kese chatgpt öyle demişti. Bazen son regl tarihi ile uyumlu olmuyormuş geç döölenme vs. her şey yolunda maşallah kalbini de duymuşsun 🥹♥️♥️🧿nasıl bi histi?🥰

Canım bende kötü bir tecrübe yaşadım bugün bazı doktorlar böyle malesef
Nebilim biraz büyüt dedi benim takıldığım nokta 6-+3 olması gerekirken adete göre bana 5+5 dedi ben kalp atışını da duymayı beklemiyordum ona da şaşırdım şöyle hissettim evet bebek var ama keseyi mi küçük buldu sence???

Canım çok tebrik ederim ♥️ haftasına göre kese çok normal hergün 1 mm büyüyormuş kese chatgpt öyle demişti. Bazen son regl tarihi ile uyumlu olmuyormuş geç döölenme vs. her şey yolunda maşallah kalbini de duymuşsun 🥹♥️♥️🧿nasıl bi histi?🥰
Çok güzel bir histi ama ben demesem dinletmeyecek ben ekranda gördüm bişey atıyor böyle dedim kalbimi hocam öyle açtı tuhaf bir doktor birde büyüt biraz deyince kafama takıldı 8mm küçük mü ya

Nebilim biraz büyüt dedi benim takıldığım nokta 6-+3 olması gerekirken adete göre bana 5+5 dedi ben kalp atışını da duymayı beklemiyordum ona da şaşırdım şöyle hissettim evet bebek var ama keseyi mi küçük buldu sence???
Canım inan hiç bilmiyorum kese ne kadar olmalı bir bilgimde yok bende doktoruma bugün hiçbir şey soramadım sağolsun beni azarlayıp gönderdi

Şimdi chat gptye sordum 5+1 ve 6 hafta arası için 7-10 mm kese normalmiş

Çok güzel bir histi ama ben demesem dinletmeyecek ben ekranda gördüm bişey atıyor böyle dedim kalbimi hocam öyle açtı tuhaf bir doktor birde büyüt biraz deyince kafama takıldı 8mm küçük mü ya
Şimdi chat gptye sordum 5+1 ve 6 hafta arası için 7-10 mm kese normalmiş
Aynen bende baktım şimdi öyle yazıyor gayet normal ♥️ espiri mi yapmaya çalışmış kendince acaba 🫠 doktorlar da bi garip. Biz nereden bileceğiz anlatın öğrenelim. Sen de değiştir sonra takip doktorunu canım .9 ay bu doktorla geçmez sanki 🤭 hayırlı uğurlu olsun inşallah minik mercimeğinle tanışmışsın😍 darısı başımıza 🙏

Back
X