• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Ayyyy hayatım ikiz olduysa sen şuan dünyalık telaşlarla fark edemesen de vardır evrenin bir bildiği. Keşke benim de ikiz olsa çok istemiştik eşim de ben de. Biraz tevekkül etmelisin ve kendini böyle olduysa bi sebebi vardır diyerek sakinleştirmelisin. Çok çok çok güzel olacaktır her şey 🌸🐥🐥 sana iki civciv 😂🥰❤️🧿🧿
Evet canım haklısın çok teşekkür ederim inşallah güzel olur herşey 🫶🏻🥹🙏🏻

Yaaa bak resmen beni umutlandırdın inandırdın şuan gerçekten bunu deneyeceğim çok mantıklı teşekkür ederim canım arkadaşım, inşallah inşallah iyi ki varsın, minik balığımla konuşayım bende o zaman 🫂🫶🏻🩵🐟
Sen de iyi ki varsın canım benim 🥰 "minik balığım" güzelmiş bu arada hoşuma gitti🤭

Benimde çok sık değil dün 4 kez cıktım tuvalete karın ağrımda var tuvalet agrısı gibi bide aşırı halsizim üşüme geliyor arada hamilelikten değildir diye düşünüyorum üşüttüm sanırım ya
Farketmeden üşütüyoruz ya da hormonal. Allah korusun enfeksiyon falan olsa 3-4 le kalmazdı bu ishal. Ben chatgpt de sordum baktım kızlar hep soruyor artık ben de denedim hoşuma gitti😂 hormonal de olabiliyormuş diye o söyledi 😂

Farketmeden üşütüyoruz ya da hormonal. Allah korusun enfeksiyon falan olsa 3-4 le kalmazdı bu ishal. Ben chatgpt de sordum baktım kızlar hep soruyor artık ben de denedim hoşuma gitti😂 hormonal de olabiliyormuş diye o söyledi 😂
Evet öyle diyor hormanel olabilirmiş ama geçen pazar çok üşümüştüm piknikte o günden beri var benden inşallah ilerlemez ya 🥹 bide mide bulantısı başladı doğru düzgün yemekte yiyemiyorum 🥹

Kızlar günaydın psikolojik olarak perişan haldeyim az önce doktordan çıktım bebekler ikiz. Ben nasıl bakılan nasıl yapıcam bilmiyorum. Şuan 1+1de kiradayız eşimle taşınıcaz zaten ilk haberi aldığımızda karar verdik tabi ki buna ama şuan herşeyden iki tane almak, taşınma parası, doğduktan sonra aynı anda ikisine nasıl bakıcam. Bunları düşünmekten sevinemiyorum. Allahın gücüne gider dye de çok korkuyorum ama gerçekten ağlamak istiyorum 🥺🥺🥺🥺🥺
Çok tebrik ederim, bizde ikiz çok istedik olmadı🥹 Sizin için büyük nimet, biraz zorlanacaksınız ama sonu güzel olacak İnşallah🥰🥰🥰

Yaaa sağol teyzesi, doğarsa şubat sonu doğacak burcu balık gibi Allah’ta nasip ederse, bende ondan minik balık diyorum karnımızınn içindeki küçük tatlı balıklarımız 🐟🩵😁
Biz de baktik kova diyor hesaplamada ama bakalım nolcak🤣 ben oğlak burcuyum dedim ki şu çocuğu 1 ay önce yapabilseydik benden 2 tane olacakti ne guzel🤣 eşimin bakışı "ucuz atlattik" der gibiydi🤣🤣 ha bi de eşim keseyi gördük diye keseli kangurum dedi bana🤦‍♀️ biraz ilerlesin de gebelik o zaman naz niyazla hepsinin hesabını sorcam🤣🤣

Evet öyle diyor hormanel olabilirmiş ama geçen pazar çok üşümüştüm piknikte o günden beri var benden inşallah ilerlemez ya 🥹 bide mide bulantısı başladı doğru düzgün yemekte yiyemiyorum 🥹
Sen de çorap giy istersen ben öyle yaptım artık faydası oldu gibi ya bugün sadece 1 kez cıktım 🙈 ishal de bulantı yapıyor ondan da olabilir mi? Benim de ishalle beraber basladi bulanti hafiften.
İş yeri merkezi havalandırma ve çok soğuk bizim. Hırka giysem de kasıklarım soğuk alıyor daha çok tetikliyor gibi geldi. Bugünden itibaren biraz izne ayrıldım bakalım evde dikkat edince fark edecek mi... ona göre işe başlayınca daha dikkat edecegim

Grupta ikiz haberleri artmaya başlamış çok heyecanlandım 🥰 Rabbim rızkıyla gönderecek bebişlerimizi. 1 de olsa 2 de olsa O'nun hazinesi sonsuz🥰 sağlıkla gelsinler en onemlisi bu🥰 2-3 gündür giremedim konusmalar birikmiş toplu okudum o yüzden tüm isimleri hatırlayamıyorum tek tek etiket yapmak isterdim yoksa🙈 vakit geçtikçe daha çok kaynastikca ezberleyecegim artik 🙈

Biz de baktik kova diyor hesaplamada ama bakalım nolcak🤣 ben oğlak burcuyum dedim ki şu çocuğu 1 ay önce yapabilseydik benden 2 tane olacakti ne guzel🤣 eşimin bakışı "ucuz atlattik" der gibiydi🤣🤣 ha bi de eşim keseyi gördük diye keseli kangurum dedi bana🤦‍♀️ biraz ilerlesin de gebelik o zaman naz niyazla hepsinin hesabını sorcam🤣🤣
Hahahah benzer muhabbet oldu bizde de ama ben aynımı doğuracağım 😂 benim doğum günüm 4 Şubat bebişin tahmini doğum günü 8 Şubat 😂 eşime bir ben daha doğurup seni delirteceğim demiştim hatırlıyor musun dedim evet dedi 😂 aha geliyor ikinci deli dedim belki geç veya erken doğar diyor 😂😂😂 sonra tövbe tövbe sağlıklı zamanında gelsin de ben ikinci bir sana razıyım dedi 😂😂😂

Hahahah benzer muhabbet oldu bizde de ama ben aynımı doğuracağım 😂 benim doğum günüm 4 Şubat bebişin tahmini doğum günü 8 Şubat 😂 eşime bir ben daha doğurup seni delirteceğim demiştim hatırlıyor musun dedim evet dedi 😂 aha geliyor ikinci deli dedim belki geç veya erken doğar diyor 😂😂😂 sonra tövbe tövbe sağlıklı zamanında gelsin de ben ikinci bir sana razıyım dedi 😂😂😂
🤣🤣🤣 arkandayım arkadasim aynen devam et🤣🤣 Rabbim sağlıkla nasip etsin de ben huyunu suyunu kendime yine benzetirim hele kız olursa yandın hiç kaçarı yok diyorum altta kalmam ben 🤣🤣

Sen de çorap giy istersen ben öyle yaptım artık faydası oldu gibi ya bugün sadece 1 kez cıktım 🙈 ishal de bulantı yapıyor ondan da olabilir mi? Benim de ishalle beraber basladi bulanti hafiften.
İş yeri merkezi havalandırma ve çok soğuk bizim. Hırka giysem de kasıklarım soğuk alıyor daha çok tetikliyor gibi geldi. Bugünden itibaren biraz izne ayrıldım bakalım evde dikkat edince fark edecek mi... ona göre işe başlayınca daha dikkat edecegim
Zaten çok üşüyen bir insanım ben canım çorapla gezerim yaz kış çorapsız asla 😂 baş donmeside oluyor sabah cok kötüydüm ama suan iyiyim çok şükür. Bende bugün 2 kez çıktım tuvalete inşallah geçer ya

Merhaba benimde yanma değil ama uyuşma ve sızlama oluyor arada bir olduğunda da uzun sürüyor ama korkmadım çünkü doktorum demişti adet belirtileri yaşarsın ben adet olduğumda ağrım çokken bu belirtiyi genelde yaşıyordum ama doktorunuza kesinlikle söyleyin ve yanma hissiniz geçti mi
Evet var ama ben çok af edersiniz hemen sirkeli su ile taharet aldım %2 lik lugol içtim sanki ilk zamanki gibi değil sanki acı biber sürülmüş gibi 😂😂içime doğru yanma vardı

Kızlar günaydınn 🎈 Önceki gece migrenim tuttuğu için hiç bakamadım buralara. Malum ilaç da içemediğim için öyle oturup geçmesini bekledim gece gündüz. Çok şükür dün ilk muayenemizi gittik. Kesemizi ve yolk sacı gördük 5+2’de 🥰 On gün sonra kalp atışı için çağırdı. Aslında bir iki gün sonra oluşur ama sen çok takıntılısın göremezsek stres olursun o yüzden on gün sonra gel dedi 😅 Aspirine ve progestana devam, denize girebilirsin, kalp atışına kadar ilişki olmasın dedi. Bir de vitamin vermesi sadece folik asite devam dedi. 🧸 Keseleri bebişleri gören herkesin gözü aydın olsun maşallah 🙏🏻 🍬
Maşallah ❤️

Kızlar günaydın psikolojik olarak perişan haldeyim az önce doktordan çıktım bebekler ikiz. Ben nasıl bakılan nasıl yapıcam bilmiyorum. Şuan 1+1de kiradayız eşimle taşınıcaz zaten ilk haberi aldığımızda karar verdik tabi ki buna ama şuan herşeyden iki tane almak, taşınma parası, doğduktan sonra aynı anda ikisine nasıl bakıcam. Bunları düşünmekten sevinemiyorum. Allahın gücüne gider dye de çok korkuyorum ama gerçekten ağlamak istiyorum 🥺🥺🥺🥺🥺
Ayyyy çok güzel ya Rabbim hayırlı etsin gelişleri ile bolluk bereket getirsinler hiççç düşünme

İnşallah içim öyle huzursuz ki 😢 Daha önceden bir sürü tedavi geçirdim. Önce çatlatma iğnesiyle başladım, 2 tüp bebek 1 aşılama. Hepsi negatif oldu. 9 yıllık evliyim. Tam umudu kestiğim anda hamilr olduğumu öğrendim ama korkuyorum 🫣 Rabb'im hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 🤲🏼❤️
Seni çok iyi anlıyorum bende 6 yıllık evliyim bu ay hamile olduğuöu öğrendim endişe ve korkular beynimi kemiriyor sanki

Back
X