• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ağrı eşiğim o kadar düşük ki anlatamam 😁 en ufak şeyi hissederim. Ama epidural normal düşünüyorum çok hissetmsm inşallah öyle şeyleri 🥲 düşünmek istemiyorum da arada geliyor ya
Tamam ama sen yine de şimdiden bunları düşünme. Gebeliğin tadını çıkar 😅 uyuyabildigin kadar uyu mesela 🤣 sonra bugünleri arayacaksın 😅

Benim her yemekten sonra hafif bir midem bulanıyor ama beş on dakika sonra geçiyor. Bir de ağır şeyleri hiç canım istemiyor 😒 Yine de 7. Haftaya göre iyi bence midemin durumu. Zaten 12.haftadan sonra pek bulantı olmuyor diyorlar. Oraya kadar böyle gidersek tamam 🤓 Yalnızca sürekli bir uyku hali var o biraz zorluyor beni

Biz hala sadece anne babalarımıza söyledik. Bir de bebek bekleyen yakın bir arkadaşıma. 12 haftayı bekleyeceğim galiba diğerlerine söylemek için 🧸

Kızlar gebelik haberini sevdiklerinize yada yakınlarınıza verdiniz mi? Ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz ben kimseye söyleyemedim henüz 🫣
Biz sadece anne babalara söyledik, bide en yakın 2 arkadaşlarımıza 😂 kalp atışından sonra inşallah herkese söylemek istiyorum 🤲🏼❤️🥰🙏

Ben ilaçla düşürmüştüm şimdi yine 4 olmuş. 75mg lik ilaca başladım🥲
Ben de öncesinde ilaç kullanıyordum, kadın doğumdan önce endokrin'e gittim doz artışı yaptık, 1 ay sonra tekrar ölçüldü yine doz artırdık. Kızımda da böyle olmuştu. Sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah

Ben de öncesinde ilaç kullanıyordum, kadın doğumdan önce endokrin'e gittim doz artışı yaptık, 1 ay sonra tekrar ölçüldü yine doz artırdık. Kızımda da böyle olmuştu. Sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah
Amin İnşallah. Aç karna sabah içiyorsunuz değil mü?

Back
X