Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    38
Dün farklı bir doktora kontrole gittim. sata göre bebeğin 10 haftalık olması gerekiyor geç döllenme demediyseler gelişimi yavaş olabilir dedi doktor. benim sat ile gebelik haftam uyuşmuyor. Var mı böyle bir şey yaşayan
Benim öyle canım doktorum SAT mi değiştirdi bu sebeple, önceki kontrollerine göre haftası normal bir şekilde ilerliyorsa geç döllenmedir

Dün farklı bir doktora kontrole gittim. sata göre bebeğin 10 haftalık olması gerekiyor geç döllenme demediyseler gelişimi yavaş olabilir dedi doktor. benim sat ile gebelik haftam uyuşmuyor. Var mı böyle bir şey yaşayan

Benim de sat ile uyumlu çıkmadı. 7 temmuzdaydı randevum. O gün 7+2 olması lazımdı ama ultrasonda 6+5 göründü. Kalp atışını dinledik. Doktor geç döllenme dedi bana. Ama doğum tarihini değiştirecek kadar önemli bir fark olmadığını belirtti.

Sizinkinde ne kadar bir fark var?
Doktorunuz geç döllenme dememiş miydi?

Gittiğimde 5+4 le uyumlu demişti. Takip ediyordum tam 8+0 ken gittim, 8+3 le uyumlu dedi demek ki gelişimi yavaş değil diye düşündüm ama kafama takıldı.
8deyken 8+3 çıktıysa sizinki geç döllenme değil demek ki.
Belki ilk başta gerideydi şimdi ileriye geçti.
Hamilelik süresince önde de olabiliyor geride de. Aradaki fark çok yüksek değilse sorun olmaz zaten

Merhaba herkese :) Benim de tahmini doğumum Şubat ayında bilgilerim şu şekilde
Şu an tam 10+0 hamileyim.
SAT : 3 Mayıs 2025
Kese : 5+0
Kalp atışı : 6+4
Beklenen Doğum : 7 Şubat 2026
İlk hamileliğim
Yaşım 29

10. Haftamdayım hala hiç mide bulantısı yaşamadım, en son 6+4 te gittim randevuma doktorum 3 hafta sonra gel dedi ama randevum ertelendi 11 haftalıkken gitmiş olacağım :( aşırı pimpirikliyim korkuyorum

İlk hamileliğim
Yaşım 29

10. Haftamdayım hala hiç mide bulantısı yaşamadım, en son 6+4 te gittim randevuma doktorum 3 hafta sonra gel dedi ama randevum ertelendi 11 haftalıkken gitmiş olacağım :( aşırı pimpirikliyim korkuyorum
Hiç tedirgin olmayın iyidir Allah in izniyle ben de şuan öyleyim çok nadir belirtilerim oluyor bı ara bulantılarım oldu sonrada geçti hiç yaşamadım bir kaç gündür de kendimi iyi hissediyorum doktoruma dün göründüm kendimi hamile gibi hissetmiyorum dedim ohh ne güzel belirtilere takılma kimseye söyleme dedi 😅🤭

Benim de sat ile uyumlu çıkmadı. 7 temmuzdaydı randevum. O gün 7+2 olması lazımdı ama ultrasonda 6+5 göründü. Kalp atışını dinledik. Doktor geç döllenme dedi bana. Ama doğum tarihini değiştirecek kadar önemli bir fark olmadığını belirtti.

Sizinkinde ne kadar bir fark var?
Doktorunuz geç döllenme dememiş miydi?
10 haftalık olman gerekiyordu 8 sin, sana geç döllenme demediyseler gelişimi yavaş dedi. Kimse bana geç döllenme demedi

İlk hamileliğim
Yaşım 29

Merhaba. Bebisin hayırlı olsun🌸 bende yarın 10a giriyorum nasipse ve benimde bulantım vs yok doktora gittiğimde soracağım. İnsan olmamasını bile kafaya takıyo🥲🥲😅

Merhaba aynı durumu yaşıyorum doktora gittiniz mi acaba ? Bugünle beraber 12 gündür kahverengi lekelenmem var Doktorum normal dedi progesteron vermedi Duphaston diye bir hap verdi sabah akşam onu kullanıyorum ama hiç geçmedi lekelenmem hep devam etti
Duphaston zaten progesterondur. Belki artması gerekiyordur, doktor uygun doza şikayetiniz devam ediyorsa karar verecektir.

Merhaba. Bebisin hayırlı olsun🌸 bende yarın 10a giriyorum nasipse ve benimde bulantım vs yok doktora gittiğimde soracağım. İnsan olmamasını bile kafaya takıyo🥲🥲😅
Merhaba çok teşekkür ederim seninki de hayırlı olsun :) Hiç belirti olmadı hala da yok. Belirtim devam ediyor veya kayboldu diye kendimi dinlerdim belki ama şimdi bir şey anlaşılmıyor iyice meraklanıyorum inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz 🧡

Hiç tedirgin olmayın iyidir Allah in izniyle ben de şuan öyleyim çok nadir belirtilerim oluyor bı ara bulantılarım oldu sonrada geçti hiç yaşamadım bir kaç gündür de kendimi iyi hissediyorum doktoruma dün göründüm kendimi hamile gibi hissetmiyorum dedim ohh ne güzel belirtilere takılma kimseye söyleme dedi 😅🤭
İyi olsunlar da bizim için hava hoş :)) 🧿 bir de her merak ettiğimizde anlayabilsek ama ileride duyulacak seviyeye geldiğinde fetal doppler alıcam kafayı bozdum 😅😂

İlk hamileliğim
Yaşım 29

Bir sorun görmediği için demiştir. Ben 7+1 e kadar her hafta gittim. Bu cuma son gidişimdi doktor artık 1 ay gelme her şey yolunda 11. Hafta gel fetal test yaparız dedi

Bir sorun görmediği için demiştir. Ben 7+1 e kadar her hafta gittim. Bu cuma son gidişimdi doktor artık 1 ay gelme her şey yolunda 11. Hafta gel fetal test yaparız dedi
İnşallah hepimizinki iyi olsun 🧡 Ben şimdilik fetal yaptırmayı düşünmüyorum ikili test vardı paketimde onu yaptırcam ilk olarak. 11. Hafta randevumda ikili yaparlar mı acaba

Back
X