Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Ben hayatım boyunca hiç hapşurmadığım kadar hapşuruyorum ve burnumda sürekli sümük var çok afedersiniz hep tıkalı. Chatgpt ye sordum hatta bana hamilelikte çok yaygın olduğunu söyledi çok şaşırdım. İlk başkarda korktum hatta hapşurmaktan bebeğime bir şey olacak diye:)))
Ben hep hapşırırım ama bukadar değil bu normal değil artık ve bende hep burnumu siliyorum hep akıyor. Anneme söyledim balgam da var diye onda da olmuş bana hamileyken 😂 hep sürer bu dedi. Evet bende korkuyorum bazen hapşırırken ağrı giriyor kasığıma ama hemen geciyor. Bende okudum buda hamilelikte olan bişeymiş hormonlar değişiyor herşey cıkıyor ortaya. 😂 bakalım daha neler görcez benim gecen sene ilk kısa süren hamileliğim de tiroid cıktı hap kullanıyorum haliyle artık resmen vücut değişiyor komple

Merhabaa kızlar en son 2021 senesinde kızıma hamileyken buradaydım şimdi yeniden hamileyim elhamdülillah tahmini doğum tarihi 13 şubat nasip olursa inşallah bende bilgilerimi verip kendini kaybettiriyorum hemen :)

Üye adım : panikli anne
Yaşım : 30
Kaçıncı çocuk : 3 olacak inşallah:))
Sat : 9 mayıs
Kese : 5+2
Kalp atışı : 8.haftada
Tahmini doğum tarihi : 13 şubat
Tahmini cinsiyet : baba göre buda kız :)
İsim : belli değil

Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin

Ben hep hapşırırım ama bukadar değil bu normal değil artık ve bende hep burnumu siliyorum hep akıyor. Anneme söyledim balgam da var diye onda da olmuş bana hamileyken 😂 hep sürer bu dedi. Evet bende korkuyorum bazen hapşırırken ağrı giriyor kasığıma ama hemen geciyor. Bende okudum buda hamilelikte olan bişeymiş hormonlar değişiyor herşey cıkıyor ortaya. 😂 bakalım daha neler görcez benim gecen sene ilk kısa süren hamileliğim de tiroid cıktı hap kullanıyorum haliyle artık resmen vücut değişiyor komple
Aa annenizin de yaşamış olduğuna sevindim çünkü çevremde hiç böyle bir şey duymamıştım birine söylesem dalga geçer diye korkuyordum:) ama hapşurmam geldiğinde bile hapşuramayan bir insanken günde 15 kez hapşuruyor olmakta tuhaf:) evet hele şu sıralar beta hgc nin en yüksek olduğu dönemdeyim ptesi 11 hafta bitecek mide bulantıları artık kusmaya döndü ne tuhaf bir şeymiş gerçekten. Allah hepimize sağlık ve kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Aa annenizin de yaşamış olduğuna sevindim çünkü çevremde hiç böyle bir şey duymamıştım birine söylesem dalga geçer diye korkuyordum:) ama hapşurmam geldiğinde bile hapşuramayan bir insanken günde 15 kez hapşuruyor olmakta tuhaf:) evet hele şu sıralar beta hgc nin en yüksek olduğu dönemdeyim ptesi 11 hafta bitecek mide bulantıları artık kusmaya döndü ne tuhaf bir şeymiş gerçekten. Allah hepimize sağlık ve kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet annemde hamilelikte başlamış ben söyleyince aklına geldi bende zaten ailede kimde ne varsa bana gecmiş 😂
İnşaAllah bi an önce hafifler benim 10+2 mide bulantım azaldı iki gündür çok yok kusmam hic olmadı kötü bişey koklarsam öğürme geliyor bakalım hayırlısı randevuya daha vakit var

Kızlar utanarak söylüyorum ama hamileliği öğrendiğimden beri ilişkiye giremedik eşimle hem korku hem de bi isteksizlik var 😓Sizde böyle bir durum var mı
Düşük riski yoksa doktorun da yasak koymadiysa o esnada daa dikkatli olunursa sıkıntı yok canım. Tabi yine sizin tercihinize kalan bir şey ama ben ikiz gebeligimde bile sıkıntı yaşamadım. Doktor bize 20. Haftadan sonra yasak koymuştu mesela. Erken ağrılarım başladığı için. 😊🙈

Düşük riski yoksa doktorun da yasak koymadiysa o esnada daa dikkatli olunursa sıkıntı yok canım. Tabi yine sizin tercihinize kalan bir şey ama ben ikiz gebeligimde bile sıkıntı yaşamadım. Doktor bize 20. Haftadan sonra yasak koymuştu mesela. Erken ağrılarım başladığı için. 😊🙈
Doğrudur ne biliyim bana kalsa 9 ay istemem de eşime üzülüyorum 😑

Kızlar utanarak söylüyorum ama hamileliği öğrendiğimden beri ilişkiye giremedik eşimle hem korku hem de bi isteksizlik var 😓Sizde böyle bir durum var mı
Canım bizde ilişki devam ediyor tabiki eskisi kadar sık değil ve daha dikkatli bir şekilde. Bir sorun yaşamadık. Düşük riskin, kanaman vs yoksa korkmana gerek yok bence

Benim ağzımın kenarı öyle olmuştu neyden geliyor bi türlü cözemedim kedim var onu cok öperdim ondan geldiğini düşündüm sonra kullandığım cilt ürünleri var biri yan etki gösterdi bi zaman sonra diye düşündüm ki büyük ihtimal o vitamin c serumu yan etki gösterdi bütün yüzüm dediğinizden oldu ve şişti gözlerim falan nisan ayında sonra sürmedim sonra mayısda sürdüm yine aynısı oldu kediye karşı alerji tespit edildi ama kediden şüphelenmiyorum cünkü 7 senedir kedim var ilk defa böyle oluyorum öptüğüm zaman hasaslaşıyo ağzımın kenarı ama uzun zamandır öpmüyorum zaten cilt doktoruna gittim bişey bulamadılar sırtıma band yapıştırcaktı öyle tespit edilecekti ama hamile olduğumu öğrenince oda kaldı neyden geldi bilinmiyor ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri yüzüme bişey sürmüyorum ve cildim bakımsız suan sivilcelerle iki sene uğraştım gecti derken şimdi hafiften tekrar cıkmaya başladı 🤷🏽‍♀️ yani bizim bu kadınların yaşadıklarını haddi hesabı yok yine Allah beterinden saklasın 🤲🏻
Çok geçmiş olsun ya. Ben daha önce hamile kaldığımda da aynı şekilde olmuştu ve geçmişti. O yüzden ben hormonal olduğunu düşündüm. Zaten cilt değişiklikleri de oluyor gebelikte. Ve şimdi de gebelikte olunca tesadüf değil dedim yani hormonlardan oluyor. Hatta Bi ara catlatma tedavisi görmüştüm onda da 1-2 gün olup geçmişti ama bu kadar bariz değildi. Malum onda da catlatma ignesi hamilelik benzeri etkiler yapıyor hormon verildiği için. Normalde de alerjik Bi insanım, alerjik rinit için de ilaç kullanıyorum. Ama bunun alerjik olmadığına eminim yani. Buraya yazdıktan sonra evde yuze uygun kremlerdem elime ne geçtiyse sürdüm su bazlı ve yağlı kremler dönüşümlü olarak. Biraz yatıştı gibi. Kurulurken de havluyu çok nazik şekilde dokundurarak kuruluyorum 😅 yazın bu sıcağında krem sürmekten nefret ediyorum ama mecbur 😅 dediğin gibi kadın olmak zor gerçekten 😅

Sabah akşam tonikle silip krem sür canım tonik rahatlatır
Tonik vardı ama cildim hafif kurusa bile cok yakıyor kızarıyor hassas bi cildim olduğundan mı bilmiyorum. Öyle sıradan kozmetik işi de almamıştım eczaneden güzel içerikli birsey ama bilmiyorum bu ara gerçekten vücudumu tanıyamıyorum 😅

Benim pembe lekelenmeler olduğu için riskli durumdayım. Hiç sormadım bile ilk 12 hafta düşünmüyorum nolur nolmaz, eşim de ayni görüşte. Sonrasında Dr a danisacagiz

Çok geçmiş olsun ya. Ben daha önce hamile kaldığımda da aynı şekilde olmuştu ve geçmişti. O yüzden ben hormonal olduğunu düşündüm. Zaten cilt değişiklikleri de oluyor gebelikte. Ve şimdi de gebelikte olunca tesadüf değil dedim yani hormonlardan oluyor. Hatta Bi ara catlatma tedavisi görmüştüm onda da 1-2 gün olup geçmişti ama bu kadar bariz değildi. Malum onda da catlatma ignesi hamilelik benzeri etkiler yapıyor hormon verildiği için. Normalde de alerjik Bi insanım, alerjik rinit için de ilaç kullanıyorum. Ama bunun alerjik olmadığına eminim yani. Buraya yazdıktan sonra evde yuze uygun kremlerdem elime ne geçtiyse sürdüm su bazlı ve yağlı kremler dönüşümlü olarak. Biraz yatıştı gibi. Kurulurken de havluyu çok nazik şekilde dokundurarak kuruluyorum 😅 yazın bu sıcağında krem sürmekten nefret ediyorum ama mecbur 😅 dediğin gibi kadın olmak zor gerçekten 😅
Teşekkür ederim. Benimde iki sene önce başladı aşılama yaptırmıştım ilk defa sonra tüp bebek onca hormonlardan stressten çatlatma iğnesi bilmem ne derken yüzümü tanıyamadım sivilceden akneye dönüştü yüz icin microneedling tedavisi yaptırdım iyi geldi ilk tüp bebekten sonra tutmuştu kalcadan iğne yiyodum sivilcelerim komple gitmişti yüzüm cok güzelleşmişti ama sonra kalbi durdu derken tekrar herşeye başlayınca yüzümde cıktı yine ama eskisi gibi değildi nedense şu ara biraz ufak ufak bi sürü yanyana çıkmaya başladı ürünlerimide kullanmıyorum doktora danışmadan bakalım inşaAllah fazla ilerlemez yüzüm bakım istiyor onun farkına vardım

Bizde de aynısı canım bende de korku var nolur nolmaz diyorum uzak duruyorum😂. Hafif lekelenme olduğunda doktor yasaklamıştı ama sanırsam lekelenmen ağrın veya düşük riski yoksa girmekte sakınca yok diye düşünüyorum öylede okudum ama bilemiyorum bidaha ki randevumda sorarım artık.

Back
X