- 24 Aralık 2024
- 1.847
- 884
- 38
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #4.741
Bu kadınların nedir çektiği ya canımızın derdindeyiz yine de erkeklerin cinsel ihtiyacını düşünüyoruz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim de çok sık çıkmalar başladı ama tuvaletten sonra çamaşırınızda ıslaklık oluyorsa bence tam bitmeden kalkıyor olabilirsiniz. Kendiliğinden akmaya devam etmediği için bitti gibi geliyordur size ama hemen kalkmayın ve vajinal bölgedeki kaslarınızı sıkıp bırakın üç dört kez damla damla da olsa akmaya devam edecektir.Kızlar merhaba, bugün 12+1 oldum ben de normalde bu hafta kontrolüm vardı ama doktorum izinliymiş randevumu haftaya salı gününe alabildim en erken. 2 gündür hep idrara sıkışık hissediyorum kendimi. Sürekli tuvalete gidiyorum ama çok az miktarda idrar çıkışı oluyor. Tuvaletten sonra da su gibi bi ıslaklık oluyor çamaşırımda. Endişe etmeye başladım. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda? Acil bir durum mudur hemen hastaneye gitmeli miyim yoksa kontrolü bekliyim mi sizce?
He yaaBu kadınların nedir çektiği ya canımızın derdindeyiz yine de erkeklerin cinsel ihtiyacını düşünüyoruz![]()
Onlar da ayrı bir çocukHe yaaAma ne yapalım onların tribide çekilmiyor daha çok strese sokuyorlar
Ben ısrar ettim bana da kemik yapısına göre kız dedi. Size neye göre dedi ? Doktor yanılma payı da çok dedi. 11. haftada dedi ama bende netleşmesini bekliyorum.12.haftada cinsiyet tahmini kız olarak öğrendim. Sizce net cinsiyeti kaçıncı haftada belli oluyor? Aslında cinsiyet sormuyorum ama doktorlar direk onu söylüyorlarAllah korusun sağlıklı olsun da yeter ki . Ense kalınlığı olayı baya korkuttu bizi
Gerçekten çocuk gibilerOnlar da ayrı bir çocukbu bulantılar bitmediği sürece hiç bir şey yapamam valla jfjf
Çarşamba öğreneceğiz gösterirseSuan ki belli mi :)
Canım Fetal DNA öneririm onda kesin çıkıyor ikili testler ihtimali yüzdelik olarak belirtiyorlarKızlarr iki test fetal dna arasında kararsız kaldim bu haftalarda yaptırmam lazım siz hangisini yaptırdınız hangisini önerirsiniz
Ben de bunu merak ediyordum. Nerde sakladınız acaba?Arkadaşlar özellikle tek çocuk düşünenler biz ilk çocuğumuzda göbek kordonu ve Kordon kanını saklattirmiştık. Kök hücre tedavisinde kullanılıyor, göz kusurunda bile kullanılabiliyor. Ve sadece çocuk için değil anne baba için bile bu kullanılabiliyor.
Ben de güvendiğim için gidiyorum, sordugum herseye cevap da alıyorum tatmin ediyor cevaplari ama iş ki ne soracağımı bileyim o an aklıma gelmiyorBenim doktorum da çok konuşmaz ama bugün formundaydı. Espriler yaptı, güldü falan şaşırdım.Normalde soğukkanlıdır ama ben her zaman çok seviyorum onu. İlk andan beri çok güven duyuyorum.
konuşmayan doktora sorular sorarak konuşturmak lazım. Bazısı da öyle işte. Yapacak bir şey yok
Canim yediginden ictiginden olabilirKızlar 12+6 haftalık oldum dün akşam sol tarafım agrıdı karnım çok şiddetliydi
Şimdi iyiyim ama baskı var hafif agrı
bunlar normal midir acaba
Benim bu idrara çıkma olayı bayağıdır var yeni olmadı o yüzden alıştım14 hafta doldu ve ben geçen haftayla bu hafta arasında idrara çıkma bakımından farkı çok net gördümsu içtigim gibi tuvalete
şimdi tatildeyim de işe başlayınca nolcak nasıl olcak bilmiyorum öğretmenim dersi bırakıp tuvalete koşucam herhlde
![]()
Ben de fitil kullanıyorum garip bi his var evet şişlik mi ne bilmiyorum. Enfeksiyondan ziyade lekelenmelerim bitmişti tekrar olursa diye korkuyorum. Korkulu rüyam benim lekelenmelerBen sormuştum bugün doktor kontrolüne gittim çok şükür bebiş iyi ama çekindim yine soramadımFitil kullanıyorum o yüzden bazen vajina ağzında şişlik hissediyorum fitilden kaynaklı ve enfeksiyon riskinden korkuyorum
![]()
Ben de ikili test için kan vermeyelim sadece ultrason kısmını yapalım dedim. O şekilde yaptı burun kemiği ense kalınlığı kafatasi eli kolu bacağı vs inceledi o kadar. Fetal dna da istemiyorum dedim zaten. Olasılıklar üzerinden biz de bebeğimiz hakkında karar veremeyiz dedik. Ultrason kısmını yaptırdınız mi peki sonra mi yapacakBu arada bugün doktor ikili test yaptiralimmi diye sordu ben kabul etmedim yapamayacam çünkü sonucu ne olursa olsun ben aldırmayı düşünmüyorum gebeligimi stres altında yaşamanın da mantığı yok diye düşündüm .![]()
T trileceCanım Fetal DNA öneririm onda kesin çıkıyor ikili testler ihtimali yüzdelik olarak belirtiyorlar
Aaa ilk defa duyuyorum %99 garanti veriliyor diye biliyordum.O halde çok haklısınız buna inanmak zorken yaptırmak istemeyen çok olacaktır.Ben de çok evhamlı bir insanım hamileliğim kötü geçmesin diye yaptırmak istemedimT trilece
Fetalde ben de kesin sanıyordum ama yorumlara baktım da yanılan yanlış sonuç alan memnun olmayan yorumlar da gördüm. Cinsiyeti dahi yanlış bildiren firmalar olmuş. İkiliye göre daha yüksek oranda doğruluk veriyormuş ama o da kesin değil. Sendromlara göre oranlar değişiyor. Eşimle baktık ki hicbirseyin kesinligi yok ve bu ihtimallere göre bir karar da alamayacağız. Vazgeçtik. Sadece ikili testteki ultrasonu yaptırdık kan vermedik