Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
Kızlar merhaba, bugün 12+1 oldum ben de normalde bu hafta kontrolüm vardı ama doktorum izinliymiş randevumu haftaya salı gününe alabildim en erken. 2 gündür hep idrara sıkışık hissediyorum kendimi. Sürekli tuvalete gidiyorum ama çok az miktarda idrar çıkışı oluyor. Tuvaletten sonra da su gibi bi ıslaklık oluyor çamaşırımda. Endişe etmeye başladım. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda? Acil bir durum mudur hemen hastaneye gitmeli miyim yoksa kontrolü bekliyim mi sizce?
Merhaba benim de çok sık çıkmalar başladı ama tuvaletten sonra çamaşırınızda ıslaklık oluyorsa bence tam bitmeden kalkıyor olabilirsiniz. Kendiliğinden akmaya devam etmediği için bitti gibi geliyordur size ama hemen kalkmayın ve vajinal bölgedeki kaslarınızı sıkıp bırakın üç dört kez damla damla da olsa akmaya devam edecektir.

Kızlarr iki test fetal dna arasında kararsız kaldim bu haftalarda yaptırmam lazım siz hangisini yaptırdınız hangisini önerirsiniz

12.haftada cinsiyet tahmini kız olarak öğrendim. Sizce net cinsiyeti kaçıncı haftada belli oluyor? Aslında cinsiyet sormuyorum ama doktorlar direk onu söylüyorlar 😂 Allah korusun sağlıklı olsun da yeter ki . Ense kalınlığı olayı baya korkuttu bizi

12.haftada cinsiyet tahmini kız olarak öğrendim. Sizce net cinsiyeti kaçıncı haftada belli oluyor? Aslında cinsiyet sormuyorum ama doktorlar direk onu söylüyorlar 😂 Allah korusun sağlıklı olsun da yeter ki . Ense kalınlığı olayı baya korkuttu bizi
Ben ısrar ettim bana da kemik yapısına göre kız dedi. Size neye göre dedi ? Doktor yanılma payı da çok dedi. 11. haftada dedi ama bende netleşmesini bekliyorum. 🙃 Ense kalınlıgı normal cıktı değil mi?

Arkadaşlar özellikle tek çocuk düşünenler biz ilk çocuğumuzda göbek kordonu ve Kordon kanını saklattirmiştık. Kök hücre tedavisinde kullanılıyor, göz kusurunda bile kullanılabiliyor. Ve sadece çocuk için değil anne baba için bile bu kullanılabiliyor.
Ben de bunu merak ediyordum. Nerde sakladınız acaba?

Firma ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum da ben Konya'da yaşıyordum o zaman ve orda vermiştim. Gece 3te suyum gelip gittim hastaneye ve gece aramamiza rağmen hemen geldiler hastaneye. 10 yıllık bir anlaşma imzaladık biz. Saklama süresine göre değişiyor fiyatları ve kendileri saklayıp muhafaza ediyorlar

Benim doktorum da çok konuşmaz ama bugün formundaydı. Espriler yaptı, güldü falan şaşırdım.😅 Normalde soğukkanlıdır ama ben her zaman çok seviyorum onu. İlk andan beri çok güven duyuyorum.
konuşmayan doktora sorular sorarak konuşturmak lazım. Bazısı da öyle işte. Yapacak bir şey yok
Ben de güvendiğim için gidiyorum, sordugum herseye cevap da alıyorum tatmin ediyor cevaplari ama iş ki ne soracağımı bileyim o an aklıma gelmiyor😂 Ama benim panik halimi onun soğukkanlı olması bastırıyor gerçekten evet bu güzel birşey

14 hafta doldu ve ben geçen haftayla bu hafta arasında idrara çıkma bakımından farkı çok net gördüm 🥲 su içtigim gibi tuvalete 😁 şimdi tatildeyim de işe başlayınca nolcak nasıl olcak bilmiyorum öğretmenim dersi bırakıp tuvalete koşucam herhlde 😄
Benim bu idrara çıkma olayı bayağıdır var yeni olmadı o yüzden alıştım 😅 rahim biraz büyüyüp o kemiğin üstüne çıksa mesaneye baskı biraz daha azalabilir. Sonra son 3 ay yine olacak bu sıkıntı ama olsun yapacak birsey yok 😅

Ben sormuştum bugün doktor kontrolüne gittim çok şükür bebiş iyi ama çekindim yine soramadım 🤭🤭 Fitil kullanıyorum o yüzden bazen vajina ağzında şişlik hissediyorum fitilden kaynaklı ve enfeksiyon riskinden korkuyorum 🥺
Ben de fitil kullanıyorum garip bi his var evet şişlik mi ne bilmiyorum. Enfeksiyondan ziyade lekelenmelerim bitmişti tekrar olursa diye korkuyorum. Korkulu rüyam benim lekelenmeler🤦‍♀️
Bu arada bugün doktor ikili test yaptiralimmi diye sordu ben kabul etmedim yapamayacam çünkü sonucu ne olursa olsun ben aldırmayı düşünmüyorum gebeligimi stres altında yaşamanın da mantığı yok diye düşündüm . 🥺
Ben de ikili test için kan vermeyelim sadece ultrason kısmını yapalım dedim. O şekilde yaptı burun kemiği ense kalınlığı kafatasi eli kolu bacağı vs inceledi o kadar. Fetal dna da istemiyorum dedim zaten. Olasılıklar üzerinden biz de bebeğimiz hakkında karar veremeyiz dedik. Ultrason kısmını yaptırdınız mi peki sonra mi yapacak

Canım Fetal DNA öneririm onda kesin çıkıyor ikili testler ihtimali yüzdelik olarak belirtiyorlar
T trilece
Fetalde ben de kesin sanıyordum ama yorumlara baktım da yanılan yanlış sonuç alan memnun olmayan yorumlar da gördüm. Cinsiyeti dahi yanlış bildiren firmalar olmuş. İkiliye göre daha yüksek oranda doğruluk veriyormuş ama o da kesin değil. Sendromlara göre oranlar değişiyor. Eşimle baktık ki hicbirseyin kesinligi yok ve bu ihtimallere göre bir karar da alamayacağız. Vazgeçtik. Sadece ikili testteki ultrasonu yaptırdık kan vermedik

Son düzenleme:
T trilece
Fetalde ben de kesin sanıyordum ama yorumlara baktım da yanılan yanlış sonuç alan memnun olmayan yorumlar da gördüm. Cinsiyeti dahi yanlış bildiren firmalar olmuş. İkiliye göre daha yüksek oranda doğruluk veriyormuş ama o da kesin değil. Sendromlara göre oranlar değişiyor. Eşimle baktık ki hicbirseyin kesinligi yok ve bu ihtimallere göre bir karar da alamayacağız. Vazgeçtik. Sadece ikili testteki ultrasonu yaptırdık kan vermedik
Aaa ilk defa duyuyorum %99 garanti veriliyor diye biliyordum.O halde çok haklısınız buna inanmak zorken yaptırmak istemeyen çok olacaktır.Ben de çok evhamlı bir insanım hamileliğim kötü geçmesin diye yaptırmak istemedim

Back
X