- 8 Temmuz 2021
- 746
- 996
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #5.241
Kızlar tuvalete gittim çamaşırıma akıntı gelmiş böyle kahverengi tonlarında endişelenmeli miyim? İçime kurt düştü yarın doktora gidicem hemen kontrol için 14 haftalık olucam yarın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mıdır yarın 11 hafta oluyor
Hayırlı olsun KızçeKızlar Fetal DNA sonucum çıktı bir kız bebiş de bizden geliyorrrrr![]()
Yaaa ne güzel tam kız senesiBizim de fetal dna sonucumuz çıktı, bizim de bir kızımız oluyor![]()
Çok sevindim çok şükür hep böyle güzel gitsinGeldim doktordan. Hep geride çıkıyordu 2 3 gün öne geçmiş çok şükür. 10+5 dedi. Her şey yolunda. Kan idrar tahlili verdim. Perşembe sonuç gostericem![]()
Yaa benim de var bu aralar ara sıra oluyor çok tedirgin oluyorum. Daha 1 hafta var kontrolume. Dr a gitsek mi dedim eşim çok evham yapıyorsun dediKızlar vajina batması yaşayan var mı bugün başladı özellikle otururken ve yürürken yada ani hareket ederken oluyor masa başı oturarak çalışıyorum ondan olabilir mi
Bence erkek bu bebişCinsiyet tahmini yapabilecek olan var mıdır yarın 11 hafta oluyor![]()
Benim daha 2 hafta var dinlenince biraz hafifliyor bazen tekrar oluyor yürürken falan da batma gibi oluyorYaa benim de var bu aralar ara sıra oluyor çok tedirgin oluyorum. Daha 1 hafta var kontrolume. Dr a gitsek mi dedim eşim çok evham yapıyorsun dedisizin kontrol ne zaman?
Ben fetal dna yaptirmadimMerhabalar 12+0 haftalık sizce cinsiyet ne olabilir ? :) bu arada fetal dna yaptirmayan var mı sanırım herkes yaptirmis :/
Eki Görüntüle 3629030
Benim de sürekli değil, hareketle değişiyor. Internette genellikle normal diyor başka şikayetler yoksa. Ama insan yine de meraklaniyor.Benim daha 2 hafta var dinlenince biraz hafifliyor bazen tekrar oluyor yürürken falan da batma gibi oluyor
Erkek gibi geldi bana. Bende yaptırmadım fetal dna ve ikili test ikisinideMerhabalar 12+0 haftalık sizce cinsiyet ne olabilir ? :) bu arada fetal dna yaptirmayan var mı sanırım herkes yaptirmis :/
Eki Görüntüle 3629030
Ben de cuma gidecegim ama 2 3 gundur bi kasık ve bel ağrıları başladı. Bu haftalarda başlıyormuş çoğu kişide. Rahim büyüdüğünden filan yazıyor okudugum yerlerde ama benim icim rahat etmiyor. Benim eşim de aynı kafada. Yarın doktora koşasım varYaa benim de var bu aralar ara sıra oluyor çok tedirgin oluyorum. Daha 1 hafta var kontrolume. Dr a gitsek mi dedim eşim çok evham yapıyorsun dedisizin kontrol ne zaman?
İkili test yaptırdım ultrason ense kalınlığı normal seviyede kan sonucun daha çıkmadı fetal dnayi bize bıraktı karar veremedikBen fetal dna yaptirmadimikili testin de sadece ultrasonunu yaptırdım, kan vermedim
İkili test yaptırdım ultrason normal ense kalınlığı kan sonucun daha çıkmadıErkek gibi geldi bana. Bende yaptırmadım fetal dna ve ikili test ikisinide
Erkek gibi geldi bana da. Ben de henüz fetal dna yaptırmadım perşembe günü ikili test yaptıracağım eğer bir sorun çıkmazsa fetal dna yaptırmayacağım bakalım.Merhabalar 12+0 haftalık sizce cinsiyet ne olabilir ? :) bu arada fetal dna yaptirmayan var mı sanırım herkes yaptirmis :/
Eki Görüntüle 3629030
Bende sadece ikili test yaptırıp bu tarama defterini kapatacaktım fakat sonucumuz yüksek risk grubunda çıkınca nipt testi verdik. Henüz sonucu çıkmadı, güzel haberler ile geleceğim inşallahMerhabalar 12+0 haftalık sizce cinsiyet ne olabilir ? :) bu arada fetal dna yaptirmayan var mı sanırım herkes yaptirmis :/
Eki Görüntüle 3629030