Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    38
Kızlar selam🌺🌺🌺
Minik bilgiler getirdim size normalde cumartesi randevum vardı ama tansiyonum kafama takıldığı için bugün gittim, çok şükür herşey yolundaydı tansiyonumun uzun sürekli yüksekse seyretmedikçe kafama takmamamı söyledi zaten alfamet içiyorum günde iki kere ama tansiyon önemli malum takip gerekli, Ensesi ölçüldü burnunu da gördük resmen kuş gibi hafifledim o ana gelene kadar yaşlandım annelik ne zormuş 🫠 Doktorum dedi ki manda yoğurdu ye manda sütü iç dedi keçi peyniri keçi sütü önerdi özellikle, bu arada bu çılgın arkadaşınız diyetisyenle devam ediyor kilo koruma ve bebeğin kilosu sağlığı için, öncelikle her sabah bi kaşık tayin içerim günde bir muz bi yeşil elma ceviz badem fındık bulundudurum iş yerimde çekmecemde hep var, kefir içiyorum, her gün birer tane Brezilya cevizi kahvaltıda yumurta yiyorum semizotu tüketiyorum topraktan gelen yeşil yapraklılar çok faydalı misal ıspanakta öyle, bundan sonra manda yoğurdu ekleyeceğim listeme. Bol du içiyorum en az 3 litre.
Veeeee tahminde bulunmasını istedim Kız gibi dedi 👶🏻🌹🥰🥹🤗 Bi kızda benden mi geliyor acaba grubumuza♥️
Suan kızlar çok önde. Doktor çoğumuza kıza benziyor demiş. Bu istatiksel olarak mümkün değil. Kesin bazılarımızın erkeğe döncek ama kümlerin😆😆💖💖

Suan kızlar çok önde. Doktor çoğumuza kıza benziyor demiş. Bu istatiksel olarak mümkün değil. Kesin bazılarımızın erkeğe döncek ama kümlerin😆😆💖💖
Erkekten kıza çok fazla dönüyor ama kızdan erkeğe döndüğünü hiç duymadım. Bence net kız senesi 💖💖

Ay bilmiyorum ya heyecanla bekliyorum geçen çarşamba verdim inşallah bu hafta içinde çıkar Allah temiz haberler duyursun senin muayenen ne zamandı senin ne zaman belli olcak acaba ☺️
Benim 2 hafta sonra. Bu arada ben 13. haftadayım. Suan doktora gidemediğim için folik asite devam ediyorum. Acaba bırakmalı mıyım?

Benim 2 hafta sonra. Bu arada ben 13. haftadayım. Suan doktora gidemediğim için folik asite devam ediyorum. Acaba bırakmalı mıyım?
Hayır bence sen devam et onu bırakırsan yerine başlaman gereken takviyeler yok şuan takviyesiz kalma, gittiğinde bıraktırıp başka takviyeler yazar hatırlat mutlaka canım

Merhaba kızlar özele giden arkadaşlara bir sorum var . 10 gün içerisinde ücretsiz kontrol hakkınızı kullanıyor musunuz ? Doktor çağırmasa bile gidiyor musunuz ?
Canım ben acil bişey olursa gidiyorum yada içim rahat etmezse aklıma takılan bişey olursa o 10 gün içinde değerlendiriyorum 🙃

11.haftada multivitamine geçtim ben. İçinde yine 400 mcg folik asit var. Tek başına kullandığımız miktar da o, multivitaminin içindeki de o kadar.
Yani doğum yapana dek folik asite devam etmiş oluyoruz aslında. Bütün multivitanlerde var. O yüzden sorun olmaz

Son düzenleme:
Biz de fetal dna yaptıracağız. Doktor da önerdi ikili teste bakınca. Keşke baştan ikili testi yaptırmasaydım. Boşuna para kaybı oldu. 35 yaş ve üstü direkt fetal yaptırmalı bence. Doktor zaten sonuç temiz gelecektir ama her şeyden emin olalım dedi.

Firma konusunda kararsız kaldık. Doktorun önerdiği Ankara’ya sonuç yolluyor. Bizim baktığımız Fransa’ya. Ve ikisi de yabancı para bazlı ücret alıyor. 😵‍💫 ona bir an önce karar verirsek yarına evime gelip kan alacaklar.
12.haftasında fetal yaptıran yok sanırım. Herkes daha erken halletti. Bugün 12+3üm. 10 gün kadar sonra ben de kesin cinsiyeti öğrenmiş olacağım.

Back
X