- 29 Haziran 2024
- 1.838
- 2.428
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #5.361
Suan kızlar çok önde. Doktor çoğumuza kıza benziyor demiş. Bu istatiksel olarak mümkün değil. Kesin bazılarımızın erkeğe döncek ama kümlerinKızlar selam![]()
Minik bilgiler getirdim size normalde cumartesi randevum vardı ama tansiyonum kafama takıldığı için bugün gittim, çok şükür herşey yolundaydı tansiyonumun uzun sürekli yüksekse seyretmedikçe kafama takmamamı söyledi zaten alfamet içiyorum günde iki kere ama tansiyon önemli malum takip gerekli, Ensesi ölçüldü burnunu da gördük resmen kuş gibi hafifledim o ana gelene kadar yaşlandım annelik ne zormuşDoktorum dedi ki manda yoğurdu ye manda sütü iç dedi keçi peyniri keçi sütü önerdi özellikle, bu arada bu çılgın arkadaşınız diyetisyenle devam ediyor kilo koruma ve bebeğin kilosu sağlığı için, öncelikle her sabah bi kaşık tayin içerim günde bir muz bi yeşil elma ceviz badem fındık bulundudurum iş yerimde çekmecemde hep var, kefir içiyorum, her gün birer tane Brezilya cevizi kahvaltıda yumurta yiyorum semizotu tüketiyorum topraktan gelen yeşil yapraklılar çok faydalı misal ıspanakta öyle, bundan sonra manda yoğurdu ekleyeceğim listeme. Bol du içiyorum en az 3 litre.
Veeeee tahminde bulunmasını istedim Kız gibi dediBi kızda benden mi geliyor acaba grubumuza
![]()