• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
TEsekkur ederim
Bilsem disarida asla tuvalete.girmiyorum
Evimdeki tuvalet asiri temiz
Ic camasirim surekli degisiyor
Bende 2 tane fetal olmus bebek var kesin onlardan oluyor
Kuru dutu kaynatıp arada içebilirdin birde ben kızılcık yiyorum bunlar için, benimde idrar yolu enfeksiyonum vardı antibiyotik kullandım sonra noldu bilmiyorum bi sonraki kontrolde tekrar test vericem

Hanımlar merhabalar çok kötü uşutmusum sürünüyorum resmen evde.acile de gitmedim dayanayim diyorum ama var mı bir öneriniz??
İlaç da içmeye korkuyorum

Hanımlar merhabalar çok kötü uşutmusum sürünüyorum resmen evde.acile de gitmedim dayanayim diyorum ama var mı bir öneriniz??
İlaç da içmeye korkuyorum
Bol bol meyve, bol su, güzel bir çorba, tavuk çorbası olur, et haşlaması olur,
Şehriye çorbası olur, bir de odanıza yarım soğan koyun içine karanfil saplayın bir kaç tane.
geçmiş olsunn

Kizilcik bende yiyorum ama kuru dutu deneyeyim tesekkur ederim
Geçmiş olsun güzel anniş,
Kızılcık ve yaban mersini özü aldım
sırf şu yazılardan dolayı güvendim, trendyolda sağlık açısından yorum yapmak yasak olduğu için fayda sağlayabilir gibisinden yazmışlar.
Kullanınca buraya yazacaktım ama daha elime geçmedi

Eklentiler

• 1000046420.webp
    1000046420.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 54
  • 1000046419.webp
    1000046419.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 53
Geçmiş olsun güzel anniş,
Kızılcık ve yaban mersini özü aldım
sırf şu yazılardan dolayı güvendim, trendyolda sağlık açısından yorum yapmak yasak olduğu için fayda sağlayabilir gibisinden yazmışlar.
Kullanınca buraya yazacaktım ama daha elime geçmedi
Saol bitanem
Ben kullaniyirum ama dusun ona ragmen oldu 🥲🥲

Selamlar, bugün kollar ve bacaklarda ağrılar başladı sabahtan hasta oluyorum üşüttüm sandım ama başka hiç bir belirti yok. Magnezyum eksikliği kaynaklı olabilir mi, aranızda yaşayan oldu mu ve hangi ilaca başladınız acaba?

Benimki de öyleydi ya uyuyordu galiba yüzüstü yatıyordu
Kontrole gitmeden önce çikolata yiyip deneyeceğim bu sefer yine yatarsa artık çocuğu rahat bırakacağım 😂
Kontrolden ne kadar süre önce yemek gerekiyor acaba
Hem belki yersem hareketlenr de cinsiyetini de gösterir
Doğrumudur acaba kontrole giderken deniycem gerçi benim bebişko hep uyanık deneyin sizde bakalım farketcekmi☺️

Eklentiler

• IMG_1708.webp
    IMG_1708.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 47
Back
X