- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #8.661
bende soraim arada niye.hissetmiyorum nedeni ne merak ettim acikcasiiDedim ki bebeğe bir şey oldu sandım. O da yoo kalbi atıyor işte, çok küçük anlamazsın dedi. Ama şimdi profa gidicem, ona sorucam her şeyi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende soraim arada niye.hissetmiyorum nedeni ne merak ettim acikcasiiDedim ki bebeğe bir şey oldu sandım. O da yoo kalbi atıyor işte, çok küçük anlamazsın dedi. Ama şimdi profa gidicem, ona sorucam her şeyi.
Bünyeye göre bebeğe göre değişiyor sanırım .Bir de ilk çocuksa sanırım saha geç hissediliyormuş.bende soraim arada niye.hissetmiyorum nedeni ne merak ettim acikcasii
Keske evde olsaBünyeye göre bebeğe göre değişiyor sanırım .Bir de ilk çocuksa sanırım saha geç hissediliyormuş.Neyse ki ultrason cihazı iyi ki var
![]()
Ben de 2 gündür oyleyim ama geceleri bazen karnımin altında hafif ağrılar hissediyorum. Gün içinde iyiyim ama bende endişeleniyorumKizlar
Bazen sizinde bel agrilariniz
Ne bileyim kasik cekilmeleriniz durdugu oluyor mu
Öyle oluyor bazen ve o zamanda cok endiseleniyorum
Sabahtan beri agrim sizim yok
Benimde 16+2. İlk kalp atışını duyduğumuzda 2 gün önde dedi sonrakinde 1 hafta öndeydi. Diğer gebelik gruplarını okuyorumda arada orada bebeği önde olanların şeker problemi olup olmadığından şüpheleniyor doktorları umarım öyle olmaz bizimdeBenim 15+6. Kızlar doktor hiç bebek önde dedimi size. Benim sattan önce çıkıyo bebek
Ben normalde ayakta kalamam bugun baya derbeder mutfagimi toparladim ettimBen de 2 gündür oyleyim ama geceleri bazen karnımin altında hafif ağrılar hissediyorum. Gün içinde iyiyim ama bende endişeleniyorum
Biz hareket halindeyken uyuyorlarmis o yüzden ağrınız olmayabilir . Geceleri nasıl peki .Ben normalde ayakta kalamam bugun baya derbeder mutfagimi toparladim ettim
Allah allah dedim
Sirf tepki versin diye yaptim hemde
Benim 15+6. Kızlar doktor hiç bebek önde dedimi size. Benim sattan önce çıkıyo bebek
YAni dun gecede bir agri hissetmedim pek benBiz hareket halindeyken uyuyorlarmis o yüzden ağrınız olmayabilir . Geceleri nasıl peki .
Daraldığımda ben de sağa dönüyorum ama oraya da uzun süre yüklensem orda da aynı şey olur büyük ihtimalle. Şu hamile yastıklarından alıp sırttan desteklesem faydası olur mu ki karnım daha çok çıkmadı erken diyordum ama alsam olur gibiBen arada saga dogru yatiyorum
Bazen sag musaade etmesede
Sola komple yattigimda bazen elim ödemleniyor benim
Cunku kan akisi tek tarafli neticede
O zaman saga donuyorym.mecburen
Benimki gecen sansima ultrason gunu uyuyordu yuz ustu yatiyordu kipirdamadi doktorda bakacağına bakti rahatsiz etmeyelim diyo :)Biz hareket halindeyken uyuyorlarmis o yüzden ağrınız olmayabilir . Geceleri nasıl peki .
Ben walla 1 yastik aldim ama zerre anlamadim ne ise yarioDaraldığımda ben de sağa dönüyorum ama oraya da uzun süre yüklensem orda da aynı şey olur büyük ihtimalle. Şu hamile yastıklarından alıp sırttan desteklesem faydası olur mu ki karnım daha çok çıkmadı erken diyordum ama alsam olur gibi
Ben aldim ebebekten u şeklinde olani 799₺ fiyati olan, cok rahatlatti sirtimi belimi ama boyun fitigima iyi gelmedi simdi ters kullaniyorum cok ise yaramiyorDaraldığımda ben de sağa dönüyorum ama oraya da uzun süre yüklensem orda da aynı şey olur büyük ihtimalle. Şu hamile yastıklarından alıp sırttan desteklesem faydası olur mu ki karnım daha çok çıkmadı erken diyordum ama alsam olur gibi
Bel ağrım genelde ayakta durduğumda oluyor. Ben hamileliğin başından beri öyle çok kasık ağrısı çekilmesi vs yaşamadım sadece regl günlerim geldiğinde oluyor o kadar. Ama normaldir bence endişelenmeKizlar
Bazen sizinde bel agrilariniz
Ne bileyim kasik cekilmeleriniz durdugu oluyor mu
Öyle oluyor bazen ve o zamanda cok endiseleniyorum
Sabahtan beri agrim sizim yok
Bu tek parça u şeklinde olandan mı aldın yoksa 2 parça olup birleşik olandan mıBen walla 1 yastik aldim ama zerre anlamadim ne ise yario
en kotu saglik ocagina giderim kalp dinlerim ama saglik ocagida oylesine aliyormuBel ağrım genelde ayakta durduğumda oluyor. Ben hamileliğin başından beri öyle çok kasık ağrısı çekilmesi vs yaşamadım sadece regl günlerim geldiğinde oluyor o kadar. Ama normaldir bence endişelenme
Yaaa minnoş dogsalar da gotunu isirsakBenimki gecen sansima ultrason gunu uyuyordu yuz ustu yatiyordu kipirdamadi doktorda bakacağına bakti rahatsiz etmeyelim diyo :)
Yaa ben erken diye almak istemedim ama şu küçük olup bel destekleyenden alsam denesem olur sanırımBen aldim ebebekten u şeklinde olani 799₺ fiyati olan, cok rahatlatti sirtimi belimi ama boyun fitigima iyi gelmedi simdi ters kullaniyorum cok ise yaramiyor![]()
2 parcadan aldim bennBu tek parça u şeklinde olandan mı aldın yoksa 2 parça olup birleşik olandan mı
Olabilir normalmiş . Biz niye böyleyiz yaa ağrı oluyor endişe olmuyor yine endişe . Dogsalar da keşke karnimda olsa diyeceğiz diye de endişeleniyorumYAni dun gecede bir agri hissetmedim pek ben