• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
bu arada kızlar ben uyku tulumu olarak owli nin 0-36 ay arası kullanılabilen 1.5 tog modelini aldım. kendi ev sıcaklığınıza göre tog seçenekleri var. eviniz sıcaksa 1 tog da tercıh edebılırsınız ben en kötü içine atlet gıydırırım dedim. model baya kullanıslı yenidoğanken kundak şeklinde kullanabılıyorsunuz . sonraki yaşlarında alttan ayakları çıkıyor o sekılde kullanmaya devam ediyorsunuz. ayrıca kol kısımları fermuarlı kundak olsun ıstemezsenız o kısımlardan kollarını dışarı cıkarabılıyorsunuz. bi de diğer uyku tulumları gibi sıkı durmuyor özellikle ayak ve kalça kısımları çok bol o yüzden çok içime sindi. sizinle de paylaşayım dedim çünkü ben seçim yaparken baya kafa yordum yakın çevremi de darladım :)

bu arada kızlar ben uyku tulumu olarak owli nin 0-36 ay arası kullanılabilen 1.5 tog modelini aldım. kendi ev sıcaklığınıza göre tog seçenekleri var. eviniz sıcaksa 1 tog da tercıh edebılırsınız ben en kötü içine atlet gıydırırım dedim. model baya kullanıslı yenidoğanken kundak şeklinde kullanabılıyorsunuz . sonraki yaşlarında alttan ayakları çıkıyor o sekılde kullanmaya devam ediyorsunuz. ayrıca kol kısımları fermuarlı kundak olsun ıstemezsenız o kısımlardan kollarını dışarı cıkarabılıyorsunuz. bi de diğer uyku tulumları gibi sıkı durmuyor özellikle ayak ve kalça kısımları çok bol o yüzden çok içime sindi. sizinle de paylaşayım dedim çünkü ben seçim yaparken baya kafa yordum yakın çevremi de darladım :)
Merhaba ben 3 parça küçük ürün dışında hiç bir şey almadım. 30. haftadan sonra alacağım inşallah ondan böyle öneriler pek hoşuma gidiyor. Bu markayı da bilmiyordum. Baktım internetten dediğiniz gibi sonradan kollar ayaklar çıkıyor. Çok beğendim. Teşekkür ederim.

Merhaba ben 3 parça küçük ürün dışında hiç bir şey almadım. 30. haftadan sonra alacağım inşallah ondan böyle öneriler pek hoşuma gidiyor. Bu markayı da bilmiyordum. Baktım internetten dediğiniz gibi sonradan kollar ayaklar çıkıyor. Çok beğendim. Teşekkür ederim.
rica ederim ne demek. ben de bilmiyorum ama sonradan öğrendim ki epey iyi bir markaymış 3 yaşa kadar da kullanabileceğimizi düşünürsek parasını çıkaracak yani :) bence başarılı ben turuncusunu aldım. ben çok 30. hafta sonrasına bırakmayı düşünmüyorum hazır çalışırken aydan aya alayım yük olmasın sonradan dedim. 32. haftamda doğum iznine ayrılmayı düşünüyorum nasipse

Ben de hiç istemiyorum ilk aşımı olmadım zaten sadece boğmaca hastalığından koruyormuş yenidoğanı üçlü olan aşı. Sırf bebek için kararsızım ama kronik hastalıklarım var zaten aşırı karmaşığım
Öyle demeyin, benim çok yakınım türkiyenin en iyi hastanesinde özel hastanesinde enfeksiyon kaptı ameliyat masasında. Sterillik her zaman olmayabiliyor. Tetenoz aşınızı olun

Link paylaşabilir misiniz rica etsem. Trendyolda baktım ama hangisi 0-36 ay uyumlu anlayamadım

rica ederim ne demek. ben de bilmiyorum ama sonradan öğrendim ki epey iyi bir markaymış 3 yaşa kadar da kullanabileceğimizi düşünürsek parasını çıkaracak yani :) bence başarılı ben turuncusunu aldım. ben çok 30. hafta sonrasına bırakmayı düşünmüyorum hazır çalışırken aydan aya alayım yük olmasın sonradan dedim. 32. haftamda doğum iznine ayrılmayı düşünüyorum nasipse
Aslında zor bir dönem olduğu için 3. trimestere bırakmayın deniliyor birde topluca almak da zorlar tabi. Sizin yaptığınız en iyisi aslında ben hep 7. aya kadar bir şey almayacağım diye kendimi şartlandırmıştım.

Aslında zor bir dönem olduğu için 3. trimestere bırakmayın deniliyor birde topluca almak da zorlar tabi. Sizin yaptığınız en iyisi aslında ben hep 7. aya kadar bir şey almayacağım diye kendimi şartlandırmıştım.
ülke şartları malum her gün yeni bir zamma uyanmakta süpriz olmuyor. bir de çok fazla detay var yani maddiyatı geçtim aynı anda hepsini araştıracak enerji de yok bende. dediğiniz gibi son zamanları da kıyafetlerını yıkama, ütüleme , yerleştirme gibi şeyleri düşünmek istiyorum

Benim canım vişne suyu istiyor ama maalesef her sene vişne alıp suyunu yaparken bu sene o kadar azdı ki yarım kilo yediğimle kaldım. Sonra da hiç bulamadım pazarlarda marketlerde.
%100 vişne suyu diye satılanlardan denediklerimi de pek sevemedim.

Ben de portakal suyuna geçtim vişne olmayınca. Exotic markasının sıkma portakal sularına bayılıyorum. Hem ondan aldım büyük boy. Hem de nar+portakal karışımı olanı aldım. Bence çok iyi. şekerimizi fazlaca yükselteceği için az tüketmek lazım tabii ki.😇

Bana doktor şase verdi magvital ama içmesi baya eziyet. hapa geçeceğim. olumsuz bir etkisi olmadı. Bir de kabak çekirdeği de magnezyum açısından zengin. Onu da Her gün yiyorum.
File markette dondurulmus visne var ben ordan alip kaynatiyorum tavsiye ederim🌸

Öyle demeyin, benim çok yakınım türkiyenin en iyi hastanesinde özel hastanesinde enfeksiyon kaptı ameliyat masasında. Sterillik her zaman olmayabiliyor. Tetenoz aşınızı olun
Kronik hastalığım olmasa olcaktım zaten belli olmuyor evet maalesef .. Ama şimdi de 27. Haftada 3lü aşı olcam içinde difteri boğmaca ve tetanoz var . 18. Ay gibi aradılar sadece tetanoz için sağlık ocağından. Onu olmadım

Bende uyku tulumu istiyordum ama hiç araştırmadım su gibi geldi bende alacağım teşekkürler böyle güzel linkler için😃♥️
ne demek ya çok sevindim faydalanmanıza çünkü ben bakarken o kdr daraldım ki artık bırakcaktım nerdeyse tog felan bir de hıc anladığım seylerde değil :) kuzenımı ayrı arkadasımı ayrı darladım. dedim bu sıkıntıyı başkaları çekmemeli o yüzden hemen yazdım :)

Yaaa😂😂😂 Ben biraz daha duygusal bakıyorum. Şöyle ki benim bir kürtajım oldu bu ikinci bebeğim ve kürtajdan sonra 2 senenin sonunda hamile kaldım. Çok samimi olmamama rağmen gebeliğini instada vs paylaşan arkadaşlarımı gördüğümde onlar adına inanın çok mutlu oluyordum ama kendi adıma çok stres yapıyordum. Ya da eşim gördüğünde o da illa ki yapıyordur diye düşünüyorum. Bende ekli olup aynı şeyleri yaşayanlar var biliyorum o yüzden paylaşmaya gerek duymuyorum. Yakın çevrem zaten biliyor ve destek oluyorum. Bana da destek olanları asla unutmuyorum, herkesin kendi hür iradesi ben biraz daha kendi içimde yaşamayı tercih ettim🪽( bu arada instagramı yıllardır kullandığım için hikaye arşivini çok seviyorum o yüzden herkese gizleyip o şekilde paylaştım arşivden yıllar sonra görmek beni mutlu edecek)

ya kıyamam. benim de 1 senenin sonunda oldu bebeğim ve o süreçte bile dediğiniz gibi o kadar çok canım yanıyordu ki gördükçe . ama bu benle alakalı bir şeydi benim yaşadığım bir süreçti yani benim hikayemdi. o kişiler içinse hayatının en tarifsiz zamanlarıydı. bunu paylaşmak yaşamakta onların hakkıydı. demem o ki hepimiz hıkayelerimizde dönem dönem başka seylerden tetikleneceğiz acısıyla güzelliğiyle. hepsini yaşamak lazım. acımı da çektim şimdi mutluluğumu yaşama zamanı. bence siz de bunu doya doya yaşamayı hakediyorsunuz. benim sabah akşam dualarımda mesela bebek isteyen herkes. o zaman kendıme söz vermiştim hiç unutmucam bu yaşadığım hissi hep dua edicem demiştim. ay duygulandım bak
Ben de sizin gibi üzücü bi dönemden geçtiğim için şu an paylaşmaya elim gitmiyor🥹 kürtaj olduktan sonra hamileligi duyan herkese tekrar anlatmak her seferinde travmamı tetiklemisti o yüzden tekrar olursa ilk 3 ay kimseye soylememe kararı almıştım. İş yerinde ekibime mecbur söylemiştim ama kuruma çok yayılmasın diye rica etmiştim. 3 ay dolduktan sonra sadece en yakınlara söyledik. Şimdi karnım çıktığı için konu komşu eş dost vs karşılastikca öğreniyor 😅 elimden gelse doğuma kadar söylemezdim ama nedense 😅

Ben de sizin gibi üzücü bi dönemden geçtiğim için şu an paylaşmaya elim gitmiyor🥹 kürtaj olduktan sonra hamileligi duyan herkese tekrar anlatmak her seferinde travmamı tetiklemisti o yüzden tekrar olursa ilk 3 ay kimseye soylememe kararı almıştım. İş yerinde ekibime mecbur söylemiştim ama kuruma çok yayılmasın diye rica etmiştim. 3 ay dolduktan sonra sadece en yakınlara söyledik. Şimdi karnım çıktığı için konu komşu eş dost vs karşılastikca öğreniyor 😅 elimden gelse doğuma kadar söylemezdim ama nedense 😅
ben de ilk 3 ay kimseye söylemedim. ama sonra gidebildiğime yüz yüze söyledim arayabildiğimi aradım. mutlulukta paylaştıkça anlamlı oluyor çünkü. gerçekten en güzel mutluluklardan biriydi paylaştığım anlar. ama sizi de çok iyi anlıyorum. ama her şey güzel olacak merak etmeyin:KK200:

ne demek ya çok sevindim faydalanmanıza çünkü ben bakarken o kdr daraldım ki artık bırakcaktım nerdeyse tog felan bir de hıc anladığım seylerde değil :) kuzenımı ayrı arkadasımı ayrı darladım. dedim bu sıkıntıyı başkaları çekmemeli o yüzden hemen yazdım :)
Birsey soracağım bu gizlenebilen ayak ve kol kısımları kapalı durumdayken tulumun iç kısmında nasıl görünüyor? Bebegi rahatsız eder mi? Bi de ağırlığı ve yumuşaklığı nasıl sizce?

ben de ilk 3 ay kimseye söylemedim. ama sonra gidebildiğime yüz yüze söyledim arayabildiğimi aradım. mutlulukta paylaştıkça anlamlı oluyor çünkü. gerçekten en güzel mutluluklardan biriydi paylaştığım anlar. ama sizi de çok iyi anlıyorum. ama her şey güzel olacak merak etmeyin:KK200:
İnşallah 🤲 mutluluğumla mutlu olacağından emin olduğum kişilerle paylaşıyorum ben de güzel aşamalardan geçtikçe 🥹 enerji olayına inanıyorum çünkü

Birsey soracağım bu gizlenebilen ayak ve kol kısımları kapalı durumdayken tulumun iç kısmında nasıl görünüyor? Bebegi rahatsız eder mi? Bi de ağırlığı ve yumuşaklığı nasıl sizce?
bence rahatsız etmez kundak yeni doğanda önerilen bir şey çünkü . tabi kalçalar çok sıkı olmaması gerekır dıye bılıyorum bu kundakta o şekilde tasarlanmıs kalça ayak serbest. koların sıkı olması çocukta hem anne karnı hissiyatı hem de elleriyle kendini uyandırmaması için öneriliyor. ben ağır olduğunu düşünmüyorum videolarda gayet rahat hareket ediyor çünkü çocuklar. dokusu da yumusaktır çünkü %95 pamuk içerikli. yine de kargom gelsin güncellerim sizi

Back
X