• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Ben aldım bana da ince geldi ama ilk bebeğim acemiyim o yüzden yatak kalınlıklari böyle mi oluyor hep bilemedim 😅 Bi ara başka yataklara bakarım mağazalarda diye düşündüm kıyas etmek için. Siz ne yapacaksınız
Bende sipariş verdim henüz gelmedi ama izlediğim videolarda çok ince görünüyordu. Ekstra yatak alacağım sanırım

Sizde defarmasyon olmaz o zaman gögüste 😀 Şu yağdanda alayım ben en iyisi. Sanırım herkes kullanıyor
İnşallah 😅 mutlaka değişecek biraz ama çok bariz olmaz belki bilmiyorum yaşayıp göreceğiz 😅 dogal/natürel olanı alın diğerinin içeriği hoşuma gitmedi. Arkadaşım vermisti dogum yapmış artmış 1 şişe diye bir iki sürdüm içime sinmedi bıraktım natürel olanı aldım

İnşallah canım inşallah hepimiz çok iyi olalım, zamanında güzel doğumlar yapalım, sağlıklı ve mutlu bebekler doğuralım çok amin. Evet yatakta dönmek zorlaştı baya gerçekten birde hafiften eğilirkende zorlanmaya başladım
Amin inşallah 🩷 eğilirken bebek rahatsız oluyor sıkıştığını hissedebiliyorum 🥴

merhabalar biz yatak odamızda 3-4 senedir xiomi marka nemlendirici kullanıyoruz çok memnunuz, aromatik damlalardanda bir damla damlattığınızda spa merkezi gibi oluyor çok memnunuz öneririm☺️
Merhaba, biz de bir süredir Xiaomi kullanıyoruz ama haznesi kireç oldu, içime sinmiyor böyle kullanmak. Temizliğini nasıl yapıyorsunuz acaba?

Back
X