• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Bu kansızlıktan olabiliyormuş. Doktor bana demir ilacı kullan dedi. Kalbin hızlı atar demişti
En son değerim iyi çıktı şükür. Annem sade soda iç iyi gelir dedi iyi geldi valla . Bazen yediklerimizden de mide fazla gaz ürettiğinde olabiliyormuş annem öyle dedi😂 başına gelen olursa denesinnn

Biz Ocak sonrası 75 k anca görürüz 😂 bulunduğum şehirde en pahalı hastane medicalpark ikinci sırada benim gittiğim. Hiç hastane odaklı ilerlemedim ama hep en çok önerilen doktor kimse ona gittim. Şu an doktorumdan da memnunum burada devam edeceğim
selam canım. konak da dogum paketimi satın aldınız yani şimdiden sadece dogum satın alabilr miyiz. muayeneler hariç

selam canım. konak da dogum paketimi satın aldınız yani şimdiden sadece dogum satın alabilr miyiz. muayeneler hariç
Merhaba canım. Yok doğum paketi almadık biz ben daha yeni konak hastanesine geçtim ondan önce cihan hastanesinde başka bir doktorda takipliydim. Paket içeriği değiştirilemediğinden tercih etmedik biraz geç kaldık paket için. Şimdiden doğum ücretini ödeyemiyoruz malesef. Sadece şuan için güncel fiyat bilgisi veriyorlar

Kızlar çok kötü hasta oldum ben de ya.. Rapor almak için bin tane hastane gezdim. Allâh devlet aciline düşürmesib gerçekten.
Belim başım kopuyor eve geldiğim gibi istifra ettim. Ihlamur mu içebiliyoruz sadece. Evde de ıhlamur yok 🙁

Soğuk algınlığı.. 😕 bu ara herkes öyle kendinize dikkat edin
Geçmiş olsun ben de aynı durumdayım hatta şu an burnum tıkandı hiç nefes alamıyorum
Nane limon yasakmış yeni öğrendim ballı süt falan içiyorum pekmez yiyorum bol bol mandalina ve meyve tüketmeye çalışıyorum
Eğer ateşin yoksa veya vücudunda herhangi bir ağrı yoksa parol içmemeye çalış ama ateş varsa doktor izin veriyorsa iç canım

Geçmiş olsun ben de aynı durumdayım hatta şu an burnum tıkandı hiç nefes alamıyorum
Nane limon yasakmış yeni öğrendim ballı süt falan içiyorum pekmez yiyorum bol bol mandalina ve meyve tüketmeye çalışıyorum
Eğer ateşin yoksa veya vücudunda herhangi bir ağrı yoksa parol içmemeye çalış ama ateş varsa doktor izin veriyorsa iç canım
Ay ilaç içememek çok kötüymüş ben hep nurofenle iyileşiyordum. Nasıl olcak bakalım bir tane daha içtim. Ateş de var çünkü. Hatta doktoruma yazdım iç dedi. Ateş varsa dahiliyeye mutlaka görün dedi hamilelelre özel grip ilacı verir dedi. Çok salgın varmış

Back
X