• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Selam kızlar doğum olarak sezaryen mi normalmi düşünüyorsunuz yada hangisini istiyorsunuz veya doktor ne uygun görürse onumu olacaksınız merak ettim
Merhaba ben mecbur sezaryen olacağım. 2024 aralıkta kendi isteğimle sezaryen oldum işimdi Ocak sonu şubat başı gibi olacak neredeyse arada 13 ay var yine sezaryen yapar doktorum ben de öyle istiyorum. Kendi isteğimle yapmıştım ilk yürümede zorlandım ama zorlayan şey sezaryen yarasının sızlaması değil bel ağrım olmuştu kalkarken ama bol yürüyüş işe yaramıştı

Merhabalar, subat grubunda olmam gerekirken ikiz oldukları için erken alınacaklarindan dolayi ocak grubundayim:) buraya da bakmak istedim, ozellikle carpinti yasayan var mi benim gibi diye, sizi görünce yazmak istedim. Hamileligin basindan beri var bende, bir ara azalmisti. Simdi 22+4 oldum, bir suredir yine basladi. Ozellikle aksam yemeginden sonra oluyor. Nabzim 110 civari 1 -2 saat kalıyor. O yuzden aksam yemeklerini az yemeye calisiyorum ve yedikten sonra hemen yatmamaya çalışıyorum cunku yatarsam kalbimi bogazimda hissediyorum resmen. Dik oturmaya çalışıyorum. Hatta yürümek biraz hareket etmek yatmaktan daha iyi geliyor, cunku yattikca kalbimi daha cok duyuyorum. Umarim normaldir bunlar.. cok sevgiler🩷
Yemekten sonra benimde oyle yukseliyor 90-100 civari, hafif yemek ve dik oturmak benimde bildigim ve yaptigim. İnşallah sorunsuz gecer hamilelegimiz🌸

Annemde altına döşek yaptıralım dedi evde doğal yünü varmış. Yün yastık yorgan ben bile kullanamıyorum alerji yapıyor bebek nasıl kullansın🤣🤣 pamuğu araştırayım olmadı bizde öyle bişey yaparız
Icinize sinmiyorsa o yapılan döşeği alta da koyabilirsiniz, üstüne de kargoyla gelen ince yatağı. Ki yaptırdığınız döşeğin üstüne de alezi lastikli çarşafı nevresimi derken temas olayı olmayacak zaten kaç kat örtü olacak arada😅

Kızlar sizin de kalbiniz aşırı hızlı atıyor mu? Çarpıntı dedikleri sanırım bu oluyor. Sadece nevresim değiştirdim yarım saattir oturuyorum geçmiyor da aşırı hızlı atıyor nefesimi bile net alamıyorum sanki. Hamileliğin başında vardı geçmişti sonradan. Kullandığım vitaminler mi yapıyor acaba dedim ama kullanmadım yne oldu
Biraz hızlı hareket edersem bende de oluyor ama dinlenmeyle rahatlıyorum yavaş yavaş

Back
X