- 24 Aralık 2024
- 2.082
- 1.098
- 48
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #11.741
Kumaşları çok güzel tamamen pamuklu yalnız arka lastiği bi tık sıkıyor beni bedeni tam hesap edemedimTeşekkürler canım emzirme sütyenlerinden memnun kaldın mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kumaşları çok güzel tamamen pamuklu yalnız arka lastiği bi tık sıkıyor beni bedeni tam hesap edemedimTeşekkürler canım emzirme sütyenlerinden memnun kaldın mı
Doğrudur ben peynir yogurt vs yemedigim için gerekiyordu banaBenimki de biraz gösterdi sonunda. Tamamlandı. 1 saat bekledim ben de.
Bana damla önerdi. Kalsiyuma gerek yok dedi
Araştırıyorum
Evet kadinlarin hepsinde eksiklik oluyor normalde veriyorlar ama fazlasinin biseyi tetikledigini duymustum cok hatirlayamadim. Eger hic kullanmiyorsaniz multivitaminde vs zaten fazla olma ihtimali yoktur.Kendi doktorum kullanma dedi aslında ama
Perinatolog 50 bin iu günde 9 damla kesinlikle al dedi. Drlar farklı görüşte bu konuda.
Değerinize baktırmaya gerek yok çünkü herkeste eksik dedi. Bu şekilde kullanım şart dedi.
Bu tarz akinti enfeksiyon belirtisi diyorlar ama peceteye silince ışıktan oyle gorunebiliyor bende bazen oyle sanıyorum ama kremsi renkte oldugunu goruyorumKızlar sarımsı yeşilimsi akıntınız oluyor mu
Kaşıntı koku yanma vs yok ama yeşiliösi akınto deyince dr hemen fitil vermişti. Ama devam ediyorBu tarz akinti enfeksiyon belirtisi diyorlar ama peceteye silince ışıktan oyle gorunebiliyor bende bazen oyle sanıyorum ama kremsi renkte oldugunu goruyorum
benim sarı akıntım genelde hep oldu bazen yoğun bazen az . birkaç adet donaxyl fitil önerdi doktorum. azaldı ama tamemen kesilmedi. gebelikte beyazımsı akıntı genelde normal sayılıyor. bi ara bendede idrar enfeksiyon çıktı, içinize sinmezse bir tit testi verin derimKızlar sarımsı yeşilimsi akıntınız oluyor mu
Tit nedir sürntü mübenim sarı akıntım genelde hep oldu bazen yoğun bazen az . birkaç adet donaxyl fitil önerdi doktorum. azaldı ama tamemen kesilmedi. gebelikte beyazımsı akıntı genelde normal sayılıyor. bi ara bendede idrar enfeksiyon çıktı, içinize sinmezse bir tit testi verin derim![]()
idrar testi. birde bana bu yağ iyi geldi kendi doktorumun önerisi ile almadım başka birinin önerisi ile aldım kullanmadan doktorunuza danışın isterseniz. yağı genital bölgenize sürüyorsunuz tam içe değil ama tamamen dışa değil linkini bırakayım. bana iyi geldi bir araştırın danışın belki sizede şifa olur. akşamları sürüp yatıyorum.Tit nedir sürntü mü
Evet bende fitil kullandim 3 tane vardi. Idrar tahlili temizdi o zaman dediginiz gibi belirti yoktu. Ama sonea fark ettim pecetede oyle duruyor kulak pamugu ile baktim seffaf kremsi bir renk. Herseyimizi inceler oldukKaşıntı koku yanma vs yok ama yeşiliösi akınto deyince dr hemen fitil vermişti. Ama devam ediyoridrar yolu enfeksiyonu için de ayrı antibiyotik kullanmıstım ne bitmez enfeksiyonmus bıktım ya
Seffaf kremsi normal aslında benimki hafif yeşile çaliyorEvet bende fitil kullandim 3 tane vardi. Idrar tahlili temizdi o zaman dediginiz gibi belirti yoktu. Ama sonea fark ettim pecetede oyle duruyor kulak pamugu ile baktim seffaf kremsi bir renk. Herseyimizi inceler olduk![]()
Kendini suçlama içini ferah tut lütfen. Pazartesi de bebişin güzel haberlerini alacağız inşallah![]()
Canım benim içinde tutma hiçbir zaman,ağlamak içini boşaltır,bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın Allahın izniyleolumlu düşün bebişinle konuş sen üzülürsen o da hisseder en kısa zamanda sevinç gözyaşlarına dönsün güzel haberlerle gel inşallah
![]()
Allah sizlerden de razı olsun çok sağ olun inşallah dualarımız kabul olur hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah Rabbim acı yaşatmasın hiç birimizeSizi çok iyi anlıyorum ben de her kontrolde elim kalbimde giriyorum resmen ihç bi sebep yokken. Annelik evham demekmiş..
Bu genişlemeler düzeliyor benim bildigim kadarıyla mesela bende bir ay önce kalpte hafif parlaklık var demişti dr ama detaylıda bir şey söylenmedi yani düzelebilen şeyler demek ki..
Kalbini ferah tut. Her ay başka bir evham yükleniyor herkesebu ay da ben crp ile ugrasıyorum sürekli bir enfeksiyon dua edelim birbirimize
![]()
Ya bu erken doğumlar çok arttı sanki bu durum beni de korkutuyor. Ekim anneleri grubu full eylülde doğurdu Kasım anneleri ekimdeSeffaf kremsi normal aslında benimki hafif yeşile çaliyordeli olduk.
Gerçekten günlerim moral bozukluğuyla geçiyor bu erken doğum haberlerini okuyorum. Aslında bakmamam lazkm öyle yazılara ama belki bir şey öğrenirim yararı olur düşüncesiyle okuyorum. Yüzüm hep asık hamileliiğn tadını çıkar diyorlar ama olmuyor. Anneliğimi bile tam olarak hissedemiyorum şu an o yüzden de vicdan azabı çekiyorum. Doluyum baya kusura bakmayın![]()
Inanin bende oyleyim hatta burda da cogu anne boyleydir, hele ilk gebelikte ister istemez insan herseyi takiyorSeffaf kremsi normal aslında benimki hafif yeşile çaliyordeli olduk.
Gerçekten günlerim moral bozukluğuyla geçiyor bu erken doğum haberlerini okuyorum. Aslında bakmamam lazkm öyle yazılara ama belki bir şey öğrenirim yararı olur düşüncesiyle okuyorum. Yüzüm hep asık hamileliiğn tadını çıkar diyorlar ama olmuyor. Anneliğimi bile tam olarak hissedemiyorum şu an o yüzden de vicdan azabı çekiyorum. Doluyum baya kusura bakmayın![]()
Ben de dün girdim bizim ki de yüzünü 1 kere gösterdi sadece 1 fotomuz oldu :) eli yüzünden gitmiyor bir türlü hep oynuyorDetaylıya girdim bir sorun yok çok şükür ama yüzünü göstermiyor tam olarak. Dr 2. kez çıkardı. Muayeneyi tamamlamam için görmem lazım dedi. Çok kötü böyle olması
İlk kızım da aynısını yapmıştı. Bekleyeceğiz.
Evet ara ara afedersin sümük gibi.Kızlar sarımsı yeşilimsi akıntınız oluyor mu
Kendinizi suçlamayın lütfen bilip gitseniz de yapılacak birsey yoktu, birsey yaşayacaksak bi şekilde yaşıyoruz işte. Ama sonu güzel bitecek buna inanın bebiş de ona inandığınızı hissedecektirKızlar bende devlette detaylıya girdim bugün böbrekte genişleme var demişlerdi zaten bunu bilerek girmiştim ama bugünde mide de geniş dediler. Öyle bir dolmuşum ki kendimi tutamadım hocanın yanında. Üstüne de sırtı dönük olduğu için yüzünü ve kalbini göremediler. 1 ay öncesine kadar hep iyi hep haftasıyla uyumlu cümleleri sona erdi. Pazartesi tekrar gideceğim ama o pazartesi nasıl olur bu iki gün nasıl geçer inanın bilmiyorum. Ben bilseydim gebeliğin en başta perinatologa giderdim böyle hoca hoca gezmezdim detaylılımı da ona yaptırırdım bu konuda çok pişmanım. Bilinçsizlik çok kötüymüş.
Bazen bakmamak okumamak daha iyi sanırım. Hele de bizim gibi extra evham yapabilen kişiler içinSeffaf kremsi normal aslında benimki hafif yeşile çaliyordeli olduk.
Oyyy maşallah güzel kızaSelam kızlar dün detaylıya girdim maşallah her şey yolunda. Arkasını dönmedi bi yarım saat yürüdüm portakal suyu içtim tekrar girdim oraya da baktı bitti. Hanımefendi yüzünü sürekli eliyle kapattı 1 poz yakaladı doktor sadece. Kalın dudaklı bir kız dedi :) dolgudan kurtuldu kızım :)
çıkarken de 30. Haftada ben tekrar bakmayı öneriyorum gebelerime dedi. Değişebilen durumlar olabiliyor Organlar daha büyüyor gelebilirseniz beklerim dedi. Ama doğım paketi için de 2. Kez yok ve 12 binlerdeydi sanırım fiyatı tekrar gitmeyi düşünmüyorum. Size böyle bilgi veren oldu mu