• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
kızlar e bebekte bebek bezleri ikincisi %50 indirimi var. özellikle prima 0 numara uyguna gelıyor diğer yerlerden. 0 numara almak mantıklı mı 0-3 kg arası diyor cunku ama kuzenım 4 küsür kiloya kadar kullandım ben diyor. deneyimli annelerden yorum alabiliriz:)
1 numara ile başlamış ablam, sleepy kullandi bende 1 paket sleepy bionatural aldim

Kızlar bende devlette detaylıya girdim bugün böbrekte genişleme var demişlerdi zaten bunu bilerek girmiştim ama bugünde mide de geniş dediler. Öyle bir dolmuşum ki kendimi tutamadım hocanın yanında. Üstüne de sırtı dönük olduğu için yüzünü ve kalbini göremediler. 1 ay öncesine kadar hep iyi hep haftasıyla uyumlu cümleleri sona erdi. Pazartesi tekrar gideceğim ama o pazartesi nasıl olur bu iki gün nasıl geçer inanın bilmiyorum. Ben bilseydim gebeliğin en başta perinatologa giderdim böyle hoca hoca gezmezdim detaylılımı da ona yaptırırdım bu konuda çok pişmanım. Bilinçsizlik çok kötüymüş.
Cok geçmiş olsun, yegenimde de bobrekte genişleme var demislerdi dogduktan sonra bile konstrole gitti ama ilac vs tedavi olmadan kendiliginden gecti suan 8 yasinda saglikli, insallah sizin de oyle olur

Devlete gidiyorum , doktoruma sordum ailede şeker öyküsü yok bebeğin kilosu ve benim kilom normal seyrediyor , yine de yaptırmalı mıyım diye. Hiç bir zararı yok dışarıda yediğin bir kase dondurma ya da kremalarla süslenen kahve de ki kadar bir şeker ben öneriyorum. Normal seyredip şeker çıkanları da gördüm. Çıkıp çıkmayacağını bilemeyiz. Büyük ihtimalle çıkmayacak ama yaptırmanı öneririm içimiz rahat olsun dedi. şimdi kendi takip edenleri ve doktorların gerek yok dediğini okuyunca ikilemde kalıyorum
Ben cok hazırlamıştım kendimi yaptirmaya ama ozelde gittigim doktor uc hafta takip edelim sonraki kontrolde bakariz duruma dedi. Kilom 88 hic kilo almadim ailemde seker var bende insulin direnci vardi gebelik oncesi normale dondu gebelikle sekerim de dustu. Takipte de hep iyi degerlerim aylik da baktırıyorum. Ablam yaptirmadi 2 gebeliginde de onun kilosu normaldi. Bir de bana diyabet hemsiresi hic seker yemeyen birinde bile cikacagi varsa cikar falan dedi. İnşallah cikmaz hicbirimizde

Selamm benim doktorum çok gerekli görmemişti. Ama ben içimde şüphe kalmaması amaçlı başka bir doktora yaptırdım. Önce açlık kan şekerime bakıldı sonucum 74 çıktı. Ardından vakit kaybetmeden 50 gram şekerli içeceği içtim. 1 saat sonrasında tekrardan şekerime bakıldı. Sonuc 162 çıktı. Doktor sonucumu yüksek bulduğu için yarın tekrardan tahlile gideceğim. Bu sefer 100 gram içip 4 kez kanıma bakacaklar 😢
162 cok yuksek degil aslinda keske 75 gr ile verseymis doktor iki kere ugrasmiyormus oyle yapanlar sanirim :( gecmis olsuj diyetle cozulur bence

Kızlar bende devlette detaylıya girdim bugün böbrekte genişleme var demişlerdi zaten bunu bilerek girmiştim ama bugünde mide de geniş dediler. Öyle bir dolmuşum ki kendimi tutamadım hocanın yanında. Üstüne de sırtı dönük olduğu için yüzünü ve kalbini göremediler. 1 ay öncesine kadar hep iyi hep haftasıyla uyumlu cümleleri sona erdi. Pazartesi tekrar gideceğim ama o pazartesi nasıl olur bu iki gün nasıl geçer inanın bilmiyorum. Ben bilseydim gebeliğin en başta perinatologa giderdim böyle hoca hoca gezmezdim detaylılımı da ona yaptırırdım bu konuda çok pişmanım. Bilinçsizlik çok kötüymüş.
Benim de yeğenimde aynı şekilde böbreğinin birinde genişleme vardı gayet sağlıklı doğdu kendisi 2 haftalık :)

Canım benim üzülme arkadaşlarımızında dediği gibi bunlardan sonra geçebilen duyduğumuz durumlar çok şükür ki, hep dua edeceğim sana güzel haber duymak isteyen arkadaşlarıma, Allahın izni ile sağlıcakla alacaksın bebişinş kucağına ben inanıyorum 🙏🏻♥️ Ağlayıp miniğini de üzme annesi o karnında güzel güzel büyüsün Şafi ismi ile şifa olsun rabbim🙏🏻

Philips aventin ultra air emziği 390 tl ye düşmüş bebeğime aldığım ilk şey bu oldu bismillaaahh😂🫶🏻 yasak mı bilmiyorum adını söylemek de en çok kullandığımız turuncu uygulamadan aldım
Yasak olduğunu sanmıyorum ya yasak olsa bugüne kadar beni bin kere siteden atarlardı herhalde 🤣🤣 artık gerisi gelir bir kere alınca bir daha insan kendini durduramıyor 🤭🤭🥰

Canım benim kıyamam ben sana kocaman sarılmak istedim şuan lütfen güzel düşünmeye çalış çok zor biliyorum ama ben bu sitedeki diğer anne gruplarınıda takip ediyorum inan bunlar çok fazla karşılaşılabilen şeyler bebeğin haftası ilerledikçe her şeyi haftasıyla uyumlu hale gelecek göreceksin. Peki neden olurmuş midede genişlik bunun için bir şey dedi mi

Kızlar az önce markette bunun kokusuna aşık oldum. Ben galiba doğalcı annelerden olamayacağım 😢😢
C63A8F52-F379-4CF9-9925-A44C109E5087.webp

Kızlar az önce markette bunun kokusuna aşık oldum. Ben galiba doğalcı annelerden olamayacağım 😢😢Eki Görüntüle 3660499

Ben de dalin kullandım. Ama uni baby daha güzel kokuyormuş. Tabii kişisel bir durum.
Doğal sabun bazlı bir çamaşır deterjanı da var dalinin. Ama o kadar kötü kokutuyor ki çamaşırları. Doğal bana da uymadı yani.
Olmuyor. İnsan birazcık güzel koksun istiyor.

Bir de ben yumuşatıcı zararlı diye hiç kullanmadım şimdiye kadar bebeğimde. Ama maalesef kıyafetler sert çıkıyor. O da sinir bozucu. Ona da çözüm bulmam lazım. 🥲

Ben de dalin kullandım. Ama uni baby daha güzel kokuyormuş. Tabii kişisel bir durum.
Doğal sabun bazlı bir çamaşır deterjanı da var dalinin. Ama o kadar kötü kokutuyor ki çamaşırları. Doğal bana da uymadı yani.
Olmuyor. İnsan birazcık güzel koksun istiyor.

Bir de ben yumuşatıcı zararlı diye hiç kullanmadım şimdiye kadar bebeğimde. Ama maalesef kıyafetler sert çıkıyor. O da sinir bozucu. Ona da çözüm bulmam lazım. 🥲
Evet dalinin başka bir deterjanı daha vardı ben hiç beğenmedim kokusunu sonra bunu buldum aşık oldum bildiğimiz dalin şampuan kokusu. Koku hastalığı var bende kokusuz şeyleri sevemiyorum ne yazıkki. Uni baby nin kokusuna da çok bayılmadım ama fena değildi yinede kullanılabilir

Amazon da avent ürünlerinde çok güzel indirimler yapıyor. Ben emzikleri hep oradan aldım. Bu kez hepsi gece parlayan cinsten.
Bebek bezlerini de en uygun oradan buluyorum.

Evet dalinin başka bir deterjanı daha vardı ben hiç beğenmedim kokusunu sonra bunu buldum aşık oldum bildiğimiz dalin şampuan kokusu. Koku hastalığı var bende kokusuz şeyleri sevemiyorum ne yazıkki. Uni baby nin kokusuna da çok bayılmadım ama fena değildi yinede kullanılabilir

Evet bu klasik dalin kokulu. Ben de uni baby hiç beğenmedim kutusundan koklayınca ama bir arkadaşım kızının mayosunu vermişti bana. Mayo miss gibi kokuyordu. Unibaby ile yıkadığını söyledi.

Evet bu klasik dalin kokulu. Ben de uni baby hiç beğenmedim kutusundan koklayınca ama bir arkadaşım kızının mayosunu vermişti bana. Mayo miss gibi kokuyordu. Unibaby ile yıkadığını söyledi.
Allah Allah ya birkaç çeşidi var sanırım uni babyninde hepsinin kokusu farklıdır belkide. Birde life by fakir diye bir marka daha vardı onunda kokusu güzeldi file marketlerde falan satılıyormuş sanırım

Canım benim çok geçmiş olsun. Bence de arkadaşlara katılıyorum kuzun büyüdükçe normale dönecektir midesi de böbreğide . İyi yapmışsın kendini tutmayarak bazen gözyaşı akıp gitmezse daha çok canı yanıyor insanın. Bütün kederlerin akıp gitsin gözyaşınla beraber. Bazen ağlamakta şifa oluyor insana hep güçlü olamayız. Geçicek bu günler merak etme kocaman sarılıyorum sana

Back
X