• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Benim de aynı şekilde açık yeşil görüyordum ara ara, fitil verdi doktorum idrar tahlilinde de göründü enfeksiyon kullandım bakalım geçecek mi 🥲
Bende de idrarda enfeksiyon için antibiyotik verdi kültür testimds bakteri kalmamıştı. Ama bu akıntı devam ediyor anlamadım

Bana da söyledi doktor ama 30 binde 1 görülen çok nadir hastalıklar için söylüyorum dedi.

Onlar şu anda görülemeyeceği için daha ileriki haftalarda bakabiliriz dedi.
Ama ben de gitmeyi düşünmüyorum.

Benim çalıştığım yerde öyle bir durum yaşayan oldu. Çok çok nadir görülen bir hastalıkla doğdu bebeği mesela. Her şeyi yaptırmıştı; tüm testleri, ultrasonu vs. ama belki de 30.haftalarda görülebilecek bir anomaliydi bebeğindeki ve o hafta bakılmayınca haberleri olmamıştı.
İnşallah sağlıkla doğar yavrularımız.
peki 30. haftada detaylıya girseydi farkedilseydi ne olucaktı? yani anne karnında tedavisi olan bir şey miydi yoksa gebelik mi sonlanacaktı. çünkü 30 hatfalık bir bebek baya büyük artık :(

peki 30. haftada detaylıya girseydi farkedilseydi ne olucaktı? yani anne karnında tedavisi olan bir şey miydi yoksa gebelik mi sonlanacaktı. çünkü 30 hatfalık bir bebek baya büyük artık :(

Ben de bilemiyorum ne yapılır. Sormadım. Hiç düşünmek istemiyorum. Detaylıya da bir daha girmem zaten.

ben de girmek istemem doktorum gir demezse. fetal de yaptırmadım çok bırgalamayı sevmiyorum psikolojik olarak beni çok etkiliyor çünkü. ne yaşıcaksak zaten yazılmıştır diye Allaha güvenmek istiyorum

Selam , lansinohun tekli eller serbest olan göğüs pompasını aldım ben, kullananlar çok memnundu diye bunu tercih ettim😊
Merhaba, şarjlı mı aldığınız ürün ? Nasıl kullanılıyor ? Eller serbestle giyilebilir göğüs pompası aynı şey mi acaba ? 🤔

Merhaba, şarjlı mı aldığınız ürün ? Nasıl kullanılıyor ? Eller serbestle giyilebilir göğüs pompası aynı şey mi acaba ? 🤔
Merhaba canım,
Sanırım eller serbest ve giyilebilir aynı diye düşünüyorum yani kablosuz göğsüne takıyorsun iş yapabilirsin sütyenin içinde istediğini yapabilirsin o süt pompalarken kablo vs yok😊
Görsel ekliyorum;

Bundan aldım ben 🫠

Eklentiler

• IMG_0590.webp
    IMG_0590.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba canım,
Sanırım eller serbest ve giyilebilir aynı diye düşünüyorum yani kablosuz göğsüne takıyorsun iş yapabilirsin sütyenin içinde istediğini yapabilirsin o süt pompalarken kablo vs yok😊
Görsel ekliyorum;

Bundan aldım ben 🫠
Bende bunu almak istiyorum. Bazıları 1 tane yeterli diyor bazıları 2. Yi almış. 2 Li alsam tekli mi kararsızım bende 🙂

Bende bunu almak istiyorum. Bazıları 1 tane yeterli diyor bazıları 2. Yi almış. 2 Li alsam tekli mi kararsızım bende 🙂
Aslında bende çok kararsız kaldım sonra bi tane alayım memnun kalırsam bi tane daha alırım dedim 😁 e bebekte indirime girmişti indirim için kasımı bekleyin bence o zaman makul bi fiyata iner 🤗

Aslında bende çok kararsız kaldım sonra bi tane alayım memnun kalırsam bi tane daha alırım dedim 😁 e bebekte indirime girmişti indirim için kasımı bekleyin bence o zaman makul bi fiyata iner 🤗
Aynen kasımı bekliyoruz zaten birkaç kıyafetten başka bir şey almadık 🙂 bende tekli olandan alayım o zaman dediğiniz gibi ihtiyaç olursa ikincisini alırım artık ☺️

Back
X