Çok çok geçmiş olsun inşAllah daha iyiye gidersiniz.. Benim de 20. haftada bir kere 19,12 çıkmıştı normaldede heppppp 10,5 /9,5 gibi düşük tansiyonum vardır. Araç içerisinde baygınlık geçirmişim ogün direksiyondaydım bide. Hafiften sersemlediğimi farkedince kıyıya çekebildim camı biraz araladım sonrası bende yok.. Polis fark etmiş gözümü açtığımda acildeydim tansiyona bağladılar o gece takip ettiler düşünce strese dayalı olabılır ama dikkat et diyerek gönderdiler. O günden sonra bi daha 12,6 dan yukarıya çıkmadı bende çok önemsemedim. Ama geçen gün kontrolde maalesef ki devlet hastanesinde kendini bilmez bi doktora denk geldim acil yatış verdi bebeğin suyu artmış hemen yatış yapılsın sende bebekte risktesiniz falan diyince neye uğradığımızı şaşırdık o günde bi yükseldi tansiyonum ama fark ettim ki stres anlarında oluyor. Yani şuan için öyle inşAllah aksi bi durumla karşılaşmam. Yatışı kabul etmeyip özeldeki kendi hocama göründüm acil sekilde. Oda evet suda artış var ama aşırı diyemem tehlikeli hiç bir durum yokkkk çok hafif suyun fazla diyebilirim ne abartmış yatış yapıp ne yapacakmış merak ettim falan diyerek rahatlattı beni. Birde bebeğin böbreklerinin tekinde genişleme saptamıştık bundan dolayı olabilir yada bebek hep kilolu ve uzun görünüyor bundan kaynaklı olabilir ama risk almadan bi seker yuklemesi yapalım dedi şükür oda temiz çıktı. Tansiyonu söyledim bağlantılı olabilir mi diye. Genelde hayır derim ama bünye tabi ki bişeylere tepki veriyor olabilir ona daha sık bakalım artık günde 2 kere ölç bakalım dedi. Özetle 1 ay sonraya kontrole çağırdı dedim ciddi bi durum olsa bi ay sonra gel demez heralde.. Ama ben gidene kadar şu tansiyonu bi takip edicem elinizden geliyorsa sizde muhakkkakkk edin.. Şu evre sağ sağlim bi bitse de kucağımıza alsak yavrularımızı ya..