Bende geçenlerde geçirdiğim baygınlık ardından su artışı, tansiyon artışı, bebeğin kilolu oluşu gibi bir ton şeyle beraber şeker yüklemesini acil yaptırdım. 75 gr ile devlet hastanesinde oldum. Bir kere gece 12den sonra yemek yeme dediği an ben bittim çünkü asla aç kalamıyorum gece uykumdan uyanıp bişeyler yiyorum. Kontrollerde bebek hep kilolu olacak gibi falan diyorlardı. Ta ki şikayetler artana kadar en son su fazlalaşınca şeker olabilir diye acil test yaptılar. Aç gittim aldılar kanımı suyu içtim limonlu bişeydi cok kötü değildi ama bir mide bulantısı oldu anlatamam. Bir saat sonra tekrar kan verdim ama dedim ben dayanamıycam sanırım cok fenayım kusabilirim. Dedi ki kusarsan iptal olur

Yarım saat daha dayanabildim sonradan sırtımda bi karıncalanma gözlerimde kararma oldu eşime acil lavaboya götür beni dedim ayağa kalktığımm an yığıldım

Ayağa kalkınca daha kötü oluyorsun diye uyarmıştı oysa sağlıkçı arkadaşım

Bilincim falan gitmedi ama ayaklarım asssssslaaa tutmadı

Jöle kıvamındaydım ve maalesef çıkardım. Hemen parmaktan kan aldı 124 çıktı aslında cokta yüksek değil hocana sor eğer tekrarla derse tekrarlarız dedi. Çok şükür hoca bu kadar kötü olmamı tansiyona bağladı tekrarlamamı istemedi. Çok kötü bir test diyemem ama ben açlığa aslaaaaaaa gelemiyorum

47 kiloyla hamile kaldım şuan 53 kiloyum ama göbeğimi görmeniz lazım oburiks gibi dolanıyorum

İnşAllah bu sıkıntılar sadece oğluşun kilolu oluşundandır..