Gozunuzum ustune bo kac gun sarimsak surun uyuyun geçerKizlar gozumde arpacik cikti, aile hekimi bir damla verdi ama once ilik su pamuk ile dene gecmezse kullan dedi, icimden de pek kullanmak gelmiyor ama cok aciyor.
Dogal yontem var mi bildiginiz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozunuzum ustune bo kac gun sarimsak surun uyuyun geçerKizlar gozumde arpacik cikti, aile hekimi bir damla verdi ama once ilik su pamuk ile dene gecmezse kullan dedi, icimden de pek kullanmak gelmiyor ama cok aciyor.
Dogal yontem var mi bildiginiz?
Ayy gerçekten mi ben çok yiyordumNar yemeyin lutfen riskli bizim haftalarimizda rahmi rahatlatiyor Allah korususn dusuk riski yaratiyor
Yeme canim evet gercektenn öyleAyy gerçekten mi ben çok yiyordum
Bende duydum bunu annem demistiNar yemeyin lutfen riskli bizim haftalarimizda rahmi rahatlatiyor Allah korususn dusuk riski yaratiyor
Denicem tesekkur ederimGozunuzum ustune bo kac gun sarimsak surun uyuyun geçer
Ayy gerçekten mi ben çok yiyordum
Ben bebeğin beyin gelişimi için çok önemli besinlerden biri diye duymuştum eşime ve anneme sürekli ayıklatıp yiyordum. Yoksa çok sevdiğim bir meyve değilBen de bayılırım nara. 2 narı annem ayıklıyor saklama kabına alıp bitirene kadar yiyorum. İlk ayıklamasında bi anda hepsini yemiştim ama şimdi daha az porsiyonlarla tüketiyorum.
İlk hamileliğimde de exotic %100 nar suyu içiyordum küçük boy. 1 ananası tek seferde yiyordum. Ananas da tüketmeyin derler.
Benim bildiğim böyle riskli şeyler aşırı yenmediği sürece hiçbir sorun olmuyor. Çok çok fazla tüketimde sıkıntı çıkabilir.
Delil olmasa bile ihtimal olmasi yeterli bence riske atmaya gerek yokAyaklanmış narı tüketmede sorun yok, narı sıkarken beyaz kısımlardan gelen maddelerin fazla tüketimi risk oluşturabilir sadece o da kanıtlı değil. Ananas için de abartılmazsa sorun yok, özellikle ortasındaki sert kısımda sık bulunan bir bileşenin fazla tüketilmesi risk oluşturabilir. Ama günlük normal miktar tüketmeye mani olacak bir delil yok.
Ya evet meyveye düşkünlüğüm aşırı arttı Buda şekeri sınırda çıkardı, ama narın düşük tehlikesi olduğunu bilmiyordum iyi ki dediniz teşekkür ederimNar yemeyin lutfen riskli bizim haftalarimizda rahmi rahatlatiyor Allah korususn dusuk riski yaratiyor
Ayva yiyin o sekerlide degil hemde faydaliYa evet meyveye düşkünlüğüm aşırı arttı Buda şekeri sınırda çıkardı, ama narın düşük tehlikesi olduğunu bilmiyordum iyi ki dediniz teşekkür ederimzaten şeker yüklemesinden sonra meyve yemeye korkar oldum
![]()
Ben bebeğin beyin gelişimi için çok önemli besinlerden biri diye duymuştum eşime ve anneme sürekli ayıklatıp yiyordum. Yoksa çok sevdiğim bir meyve değil![]()
Ayva yiyin o sekerlide degil hemde faydali![]()
EVet cildini guzel yapiyormus hergun mutlaka 1 ayva yiyorumAyy ayva da harika. Ekmek ayvası alıp yemek lazım. Bebeğe güzellik verir diye bir inanç da vardı sanki
Bende meyveye bayılıyorumYa evet meyveye düşkünlüğüm aşırı arttı Buda şekeri sınırda çıkardı, ama narın düşük tehlikesi olduğunu bilmiyordum iyi ki dediniz teşekkür ederimzaten şeker yüklemesinden sonra meyve yemeye korkar oldum
![]()
Evet arkadaşlar bende tansiyondan kaynaklı nar suyu içerdim sonra bir çok yerde okudum ki nar tüketimi riskliymiş bu bilgi ile hep karşılaştımNar yemeyin lutfen riskli bizim haftalarimizda rahmi rahatlatiyor Allah korususn dusuk riski yaratiyor
Canım bende aynı durumdayım korkutmak istemiyorum ama doktoruma anlattım rahim uzunluguna bakalım dedi tesadüf ki Allah’dan bakmış 25 sınır benim 14 e düşmüş erkenden tedbir aldım ilaçla dinlenerek takdir Allah’ın doktora gidince bi baktır istersenKızlar selam 26+4 haftalığım şu son birkaç gündür yürürken ya da ayakta dururken o kadar çok zorlanıyorum ki aşağıda çok kötü bir baskı hissediyorum biraz oturup anca öyle devam edebiliyorum bunu yaşayan var mı ? Çok erken yorulmaya başladım sanki ya bilmiyorum nefes nefese kalıyorum sürekli yürümem ayakta durmam çok zorlaştı hatta akşamları yatarken bile nefes alamıyorum ağzımdan alıyorum o bile yetmiyor normal mi bu randevuma bir hafta kaldı o zaman soracağım