Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi marka kullanıyorsunuzselam kızlar, kramp vs. uykusuzluk sorunları için kesinlikle magnezyum iyi geliyor. gün içerisinde alıyordum ama artık gece yatmadan 1 saat önce içiyorum. güzel uyutuyor rahatlatıyor. deneyin yatmadan önce için 2-3 kere bakalım
Üç kere antibiyotik kullandım ama bu degildiKızlar selam, doktor idrar enfeksıyonu için piyeloseptyl verdi. Kullanan var mı?
Ben şuan erbatab kullanıyorumHangi marka kullanıyorsunuz
Sonrası için strese girme inşallah güzel olacak her şey eğer çalışmıyorsan öğle vakti uyumayı dene 1 2 gün başarırsan devamı gelir benim de gece uykularım artık azaldı bünyemiz hazırlanıyor öyle düşünArkadaşlar sizde de öyledir muhtemelen ben artık geceleri asla uyuyamıyorum. İşin garibi gündüz de uyumuyorum. Hayat kalitemi de çok etkiliyor, gündüz bu sefer sersem oluyorum yapacak işlerimi de yapamıyorum. Doğumdan sonra uyuyamayacağımızı düşününce daha çok stres olup hadi uyu diyorumhazırlık açısından böyle diyorlar ama ne biliyim bari şimdi uyusaydım.
Konuyla alakasız ama mesajınızın altındaki sayaçta 30 hafta yazıyor diye görünce duygulandımÜç kere antibiyotik kullandım ama bu degildi
Ben de idrar vermiştim baya yüksek çıkmış anladığım kadarıyla bana da verecekler sanırım suyla falan geçmedi sabahları ilk idrarda baya yanma ve ağrı oluyor harici bir belirti yokKızlar selam, doktor idrar enfeksıyonu için piyeloseptyl verdi. Kullanan var mı?
Bende görünmüyor mu acaba göremedim zaten tabloya da eklenmedim hâlâ, bilgileri de vermiştim oysakiKonuyla alakasız ama mesajınızın altındaki sayaçta 30 hafta yazıyor diye görünce duygulandımartık grup 30 lu haftalara geçmeye başlamış
(duygulanmaya yer ararken ben
)
Sizde hamilelik günlüğü görünmüyor evet hesap detayları bölümünden ayarlamanız lazım. Adminimiz yok şuan bilgileriniz ondan dolayı tabloya yazılmamıştırBende görünmüyor mu acaba göremedim zaten tabloya da eklenmedim hâlâ, bilgileri de vermiştim oysaki
Aaah tamam teşekkürler. Her seferinde alakasız farklı tarihler veriliyor ben ortalama bi şey yazıyım bariSizde hamilelik günlüğü görünmüyor evet hesap detayları bölümünden ayarlamanız lazım. Adminimiz yok şuan bilgileriniz ondan dolayı tabloya yazılmamıştır
Eki Görüntüle 3676821
Bu sayaç nasıl açılıyor acabaaKonuyla alakasız ama mesajınızın altındaki sayaçta 30 hafta yazıyor diye görünce duygulandımartık grup 30 lu haftalara geçmeye başlamış
(duygulanmaya yer ararken ben
)
Bende bu yazıyor ama yine de ne kendi haftamı ne sizlerin haftasını göremiyorumSizde hamilelik günlüğü görünmüyor evet hesap detayları bölümünden ayarlamanız lazım. Adminimiz yok şuan bilgileriniz ondan dolayı tabloya yazılmamıştır
Eki Görüntüle 3676821
Bende görünmüyor mu acaba göremedim zaten tabloya da eklenmedim hâlâ, bilgileri de vermiştim oysaki
Yapmışsınız bile ben görene kadarBu sayaç nasıl açılıyor acabaa
Öyle miiii eee nerede yazıyor ben göremiyorumYapmışsınız bile ben görene kadar![]()
Ben görüyorum şuan sizinkini yapmışsınızÖyle miiii eee nerede yazıyor ben göremiyorum![]()
Üf ben de göremiyorum her yere bastımÖyle miiii eee nerede yazıyor ben göremiyorum![]()
Gece karın agrım oluyor kasık agrım daha dogrusu bundan dolayımı bilmiyorum. Ama sanırım bebeğe de zararlıymış bu enfeksiyon yaBen de idrar vermiştim baya yüksek çıkmış anladığım kadarıyla bana da verecekler sanırım suyla falan geçmedi sabahları ilk idrarda baya yanma ve ağrı oluyor harici bir belirti yok
Benim idrarımda beyaz ve kırmızı kan görüldü, 50mg+ protein çıktı bulanık falan bir şeyler yazıyordu o zaman 23+3 falandı. 1 hafta boyunca 2,5 lt su içtim doktorada sonuçları gösterememiştim 1 hafta sonra inanırmısınız hepsi geçti.Gece karın agrım oluyor kasık agrım daha dogrusu bundan dolayımı bilmiyorum. Ama sanırım bebeğe de zararlıymış bu enfeksiyon yaBen kullanıcam ilacı