• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Onun için tekrar vermem gerekiyor o zaman dimi. Ben tekrar vermedim. Bakteri kısmında bol yazıyor büyük ihtimalle bolca enfeksiyonluyum
😅 ay allah korusun, eğer üstünden 1 hafta geçtiyse doktorunuzun öneriside önemlii tekrarlayın🤲 sağ salim geçse şu haftalar❤️

• Beğen
Reactions: hku
Benden önce doğum yapan bir arkadasa sordum da 32 den sonra çalışabilir raporu alınca 37 e kadar çalışmak zorunluymus. Ben de Aralık 11 de 32 oluyorum Aralık sonuna kadar çalışırım diye düşünüyordum ama öyle olmuyormuş. Ben de o yüzden 32. Haftada direk izne cikcam sonrasında da ücretsiz izin hakkım kullanırım. Dayanilacak gibi değil bulantı kusma mide yanması uykusuzluk bı de sürekli tuvalete gitme de eklendi her hafta +1 zorluk ile devam ediyoruz
Arkadaşın yanlış biliyor canım 32 de çalışabilir aldıktan sonra 37 ye kadar istediğin zaman çalışamaz raporu alıp izne ayrılabilirsin .37 ye kadar çalışma zorunluluğun yok .Ben önceki gebelikte 32 de çalışabilir aldım 36 da çalışamaz alıp izne ayrıldım 32 de çalışabilir alıp 1-2 gün sonra bile çalışamaz alabilirsin yani.

benım 15 cıktı
Lökosit mi ? Eğer oysa 13 benim de. B12 nasıl benim 166 sanırım o da düşük referans dışı diye bağırıyor çünkü😂 bir de demir bağlama kapasitesi neyse onda var referans dışı olma durumu

Back
X