Ben de aynı şekilde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı şekilde
Ben de bize yetisecegini sanmıyorum sürekli bu konuda haberler var ama asla yasalaşmadi. Bence 2026 da seçimden hemen önce yasalasabilir olursa belkiO yasa çıksa bile bize yetişir mi sanmıyorum![]()
Onun için tekrar vermem gerekiyor o zaman dimi. Ben tekrar vermedim. Bakteri kısmında bol yazıyor büyük ihtimalle bolca enfeksiyonluyum
Allah Allah yaa
Yılbaşından önce çıkacak diyorlar ama bakalım nasip kısmetO yasa çıksa bile bize yetişir mi sanmıyorum![]()
Ocaktan önce olsun daaa kafamiz rahatlasnYılbaşından önce çıkacak diyorlar ama bakalım nasip kısmet
Çok iyi olur gerçekten 1 ay 2 ay her ne kadar uzayacaksa bize de vursun kardırOcaktan önce olsun daaa kafamiz rahatlasn
benım 15 cıktıEvet erken doğuma sebep olabilir diye okudum allah esirgesin
Arkadaşın yanlış biliyor canım 32 de çalışabilir aldıktan sonra 37 ye kadar istediğin zaman çalışamaz raporu alıp izne ayrılabilirsin .37 ye kadar çalışma zorunluluğun yok .Ben önceki gebelikte 32 de çalışabilir aldım 36 da çalışamaz alıp izne ayrıldım 32 de çalışabilir alıp 1-2 gün sonra bile çalışamaz alabilirsin yani.Benden önce doğum yapan bir arkadasa sordum da 32 den sonra çalışabilir raporu alınca 37 e kadar çalışmak zorunluymus. Ben de Aralık 11 de 32 oluyorum Aralık sonuna kadar çalışırım diye düşünüyordum ama öyle olmuyormuş. Ben de o yüzden 32. Haftada direk izne cikcam sonrasında da ücretsiz izin hakkım kullanırım. Dayanilacak gibi değil bulantı kusma mide yanması uykusuzluk bı de sürekli tuvalete gitme de eklendi her hafta +1 zorluk ile devam ediyoruz
Lökosit mi ? Eğer oysa 13 benim de. B12 nasıl benim 166 sanırım o da düşük referans dışı diye bağırıyor çünkübenım 15 cıktı
İnşallah öyle olurBen de bize yetisecegini sanmıyorum sürekli bu konuda haberler var ama asla yasalaşmadi. Bence 2026 da seçimden hemen önce yasalasabilir olursa belki
Ben de 12 Aralık da tam 32+0 oluyorum.Benden önce doğum yapan bir arkadasa sordum da 32 den sonra çalışabilir raporu alınca 37 e kadar çalışmak zorunluymus. Ben de Aralık 11 de 32 oluyorum Aralık sonuna kadar çalışırım diye düşünüyordum ama öyle olmuyormuş. Ben de o yüzden 32. Haftada direk izne cikcam sonrasında da ücretsiz izin hakkım kullanırım. Dayanilacak gibi değil bulantı kusma mide yanması uykusuzluk bı de sürekli tuvalete gitme de eklendi her hafta +1 zorluk ile devam ediyoruz
Ya benim bebek her yerimde gezi meye basladi geçen sadece sol tarafıma gitmiş o kadar sola gitmiş ki sırtıma çıkmıştı resmenBen de 12 Aralık da tam 32+0 oluyorum.üç gündür sol kasııgmda ayağa kalktıgımda ağrı oluyor iki büklüm oluyorum okulda bile öyle yürüdüm yani. Doktor mg önerdi ama tam anlamıyla geçmedi daha. Bakalım belki bebik yukarı çıkar da baskı azalır
Ya izin alınabilir normal istirahat raporu çünkü oldu ki grip olduk illaki rapor alınabilir ama belki doğum sonrasına eklenemez o izin bilemedim. Ama eklenir diyenler de var
Yanlış biliyor olabilir evet ben de çok kurcalamadim 32 de direk çıkacağım için ama bizim okuldaki memur da onun gibi söylemiştiArkadaşın yanlış biliyor canım 32 de çalışabilir aldıktan sonra 37 ye kadar istediğin zaman çalışamaz raporu alıp izne ayrılabilirsin .37 ye kadar çalışma zorunluluğun yok .Ben önceki gebelikte 32 de çalışabilir aldım 36 da çalışamaz alıp izne ayrıldım 32 de çalışabilir alıp 1-2 gün sonra bile çalışamaz alabilirsin yani
Benimde uyku problemim yoktu iki gundue uyuyamiyorum gece nazara geldikKızlar bu karnı ağrıyanlar nasıl geçirdi ya? İki gündür bende de var regl ağrısıyla üşütme ağrısı arası bi şey. Sırtıma da vuruyor. Üstüne bir de göğüslerim büyüdü yan yatarken kollarımın arasına sıkışıyorlar nefes alamıyorumAllahtan evvelsi gün uykumda falan sıkıntı yok dedim o günden beri uyuyamıyorum çok ikonik anlar yaşıyorum şu aralar
Çok teşekkür ederim Amin insallah dediğiniz gibi biran önce şu zaman gecsede kucağımıza alsak hayırlısı ileÇok şükür çok sevindim ya şu son 3 ayı hepimiz sağlıkla atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah![]()
Cidden yaBenimde uyku problemim yoktu iki gundue uyuyamiyorum gece nazara geldik![]()
Benim de dün kasık ağrım vardı adet ağrısı gibi ya bu ağrılar beni çok korkutuyor neden olabilir acaba ağırlık baskı hissi farklı oluyor adet ağrısı gibi ağrı başka bunun sebebi baktım yorgunluk vs diyor tetiklemez bir şeyleri herhalde ya di mi sürekli erken doğurma korkusu olan tek ben değilimdir sanırımKızlar bu karnı ağrıyanlar nasıl geçirdi ya? İki gündür bende de var regl ağrısıyla üşütme ağrısı arası bi şey. Sırtıma da vuruyor. Üstüne bir de göğüslerim büyüdü yan yatarken kollarımın arasına sıkışıyorlar nefes alamıyorumAllahtan evvelsi gün uykumda falan sıkıntı yok dedim o günden beri uyuyamıyorum çok ikonik anlar yaşıyorum şu aralar
Demir kısmı cok kötü benım, 2 hap kullanıyorum. B12 normal. Doktor 15 e yüksek dedi. Ben ilaç kullanıyorum ilk defa dün gece karnım agrımadı ya da tualete cıkmadım ıkıdebır. Insallah fayda edecek ya. Ben karnımı agrıtana kadar bu kadar onemlı sanmıyordun ama cok onemlı enfeksıyonLökosit mi ? Eğer oysa 13 benim de. B12 nasıl benim 166 sanırım o da düşük referans dışı diye bağırıyor çünkübir de demir bağlama kapasitesi neyse onda var referans dışı olma durumu