• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ben de hamile yastığında hiç rahat edemedim sırt üstü yatmamak için de neredeyse kendimi bağlayacağım 😂 beta HCg değerlerimiz tekrardan yükseliyor diye biliyorum. Bana da bir sinir geldi terminatör gibi bir şey oldum😂😂
😂😂 yaa doğum sonrası nasıl olacak bakalım. Hazırlıklar nasıl gidiyo ? Ben baya bitirdim gibi kasım indirimleriyle. Aralıkta artık bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğiz . Çantayı da hazırlayacağım galiba son dk ya kalmasın dedim

Herkesin ağrılarını okuyorum hepsini fazlasıyla yaşıyorum + olarak bir haftadır geçmek bilmeyen şiddetli burun tıkanıklığı sünizüt ve balgamlı öksürük var sinüzit öyle kötü ki burnumu çekerken acıdan duramıyorum burun çevresi iç kıkırdağı kadar sızlıyor bende zaten vardı ama gebelikte daha yoğun oluyor 2.ci gebeliğimdede aynısı olmuştu haftalarda geçmemişti zulümdü şimdi yine aynısını yaşıyorum sanırım, kortizonlu sprey yasak olduğu halde duramadığım için günde bir yada 2 kıs kullanıyorum sadece geceleri yoksa asla uyuyamam doğal yöntemler kesmiyor delirtiyor beni 🥺 benim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı
Ust solunum yolu enfeksiyonu geciriyorum bende suan, asiri geniz akintisi oksuruk gicik vardi bugunde burnum akmaya basladi tepesi de tikali.
Illiadin cocuk spreyi verdi aile hekimi ama kullanmadim buhar yaptim nemlendirici cihaz actim odada rahatlatiyor

😂😂 yaa doğum sonrası nasıl olacak bakalım. Hazırlıklar nasıl gidiyo ? Ben baya bitirdim gibi kasım indirimleriyle. Aralıkta artık bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğiz . Çantayı da hazırlayacağım galiba son dk ya kalmasın dedim
Benim de bayağı tamamlandı çoğu şeyim eksikler var illa ama 30. Haftada çalışamaz raporu alacağım 4 hafta sonra. Eve dönünce de temizlik ütü çanta hazırlığı yatış ve bekleyiş 🥹🥹🤲🤲🤍

Ust solunum yolu enfeksiyonu geciriyorum bende suan, asiri geniz akintisi oksuruk gicik vardi bugunde burnum akmaya basladi tepesi de tikali.
Illiadin cocuk spreyi verdi aile hekimi ama kullanmadim buhar yaptim nemlendirici cihaz actim odada rahatlatiyor
Buhar Dediğiniz nedir nasıl yaptınız anlatır mısınız

Günaydın kızlar 😍 3. Trimester artık herkesi farklı heyecanlar basıyordur, ben henüz alışverişimi tamamlamadım hatta çok az yaptım diyebilirim , size farklı bir sorum olacak , şu an hangi takviyeleri alıyorsunuz? Ben iki doktordan ilerlediğim için birinin söylediğini biri istemiyor , diğerinin söylediğini bir diğeri kafam karıştı o yüzden , şu an alınması gerekenler neler sizlere danışmak istedim

Back
X