• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Fermuarlı almışım birçoğunu hangisi daha kullanışlı olur bilemedim anksiyetem tuttu birden 🤣🤣
İlk bebiş acemiliği hepimizde var. Boşa aldıklarımız da olacak başkasına yarayan bize yaramayanlar da olacak. Bi süre böyle buralar😂

Ben de tam tersi yenidoganları full takım almışım, 3 aylık olanlar yarısı tulum yarısı takım ama bilerek yapmadım yani gorduklerim hep takımdı yenidogan olarak😅
Neyse olan olmuş artık doğunca kilosuna boyuna göre hareket ederiz ihtiyaç olursa alırız 😂

Aslında olabilen bir şeymiş yani sizlerden de böyle duyunca hiçte duymamıştım bu kadar erken tarihlerde olduğunu. Alışacağız yani. Ama herkesin olmuyor, biz olanların sebebi ne acaba bir şeyle mi tetikledik..
Çok teşekkür ederim bu arada size de geçmiş olsun, sağ salim sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah ♥️
Evet herkeste olmuyor sanırım ama aradan 4 hafta geçti hala doğurmadım çok şükür 🤣demekki çokta dert edip stres olmamak lazım. Ben biraz fazla hareketliyim buna bağlıyorum yani elimde değil içim durmuyor malesef biraz daha bol dinlenmeli geçirmek gerekiyor bu süreci sanırım

İlk bebiş acemiliği hepimizde var. Boşa aldıklarımız da olacak başkasına yarayan bize yaramayanlar da olacak. Bi süre böyle buralar😂
Ben bir an önce kıyafetleri yıkama aşamasına geçmek istiyorum çok hevesliyim bu konuda ama daha odası tamamlanmadı toz çıkaracak tüm işler bitsin ondan sonra yıkayayım her şeyi diye düşündüm

Kızlar çantaları falan hazırladınız mi ben neredeyse 30 haftalık oldum ama hazirlayamadim çanta falan kendime de bisey almadım. Bı de evi tasicam üstelik Aralık in sonuna doğru çok korkuyorum ev tasimaktan 😞 bir de idrar yolu enfeksiyonu varmış bende doktor munoro şase verdi kullanan var mı
Çanta ben de hazırlamadım, bu hafta sonu biz de taşınıyoruz. Nasıl olacak diye endişe yaratıyor ama paketleme dahil taşınma var onu yapacağız. Bir seyleri yapamamak ve hareket kısıtlı olmak çok zor. Etraf çok dağıldı, eşyalar falan kontrolümden çıktı gibi geliyor ama yapabilecek bir şeyim yok. Bıraktım nasıl olsa önünde sonunda bir şekilde olcak bakalım. Hamilelik ve taşınmanın denk gelmesi kötü ama bunda da vardır bir hayır diye yaklaşıyorum.Bir şekilde hal olacak.
Taşınma ve doğumun yaklaşması tatlı bir telaş yaratıyor. Bebek odası mobilya türü hiç alışveriş yapmadım, hastane çantası hazırlamadim. Bebek kıyafetleri alışverisi yaptım sadece taşınmadan sonra bakacağım artik oda ve çanta hazırlama işlerine. Allah yardımcımız olsun, kolaylıkla atlatalim inşallah 🤲🏻

Ben bir an önce kıyafetleri yıkama aşamasına geçmek istiyorum çok hevesliyim bu konuda ama daha odası tamamlanmadı toz çıkaracak tüm işler bitsin ondan sonra yıkayayım her şeyi diye düşündüm
Ben henüz kıyafetlerine geçmeden odasını tamamladım. 4 aylıktı sanırım o zamanlar 😄 koca odayı bitirdim, kıyafetleri de hazır sayılır. Şu ıvır zıvırlara geçemedim. 27-28 kasım arası tamamlayacağım. Çoğunu da almadıkça elemeye başladım bi bakıma iyi oldu hevesle hareket etmemiş oldum. Beyaz gürültü vs alacaktım ama telden açmaya karar verdim onu mesela 😂😂 diğer ihtiyaçları da bitsin sanırım aralık ilk hafta yıkama işine geçeceğim

Kızlar kamera alan ya da araştıran var mı? Ben monitörlü düşünüyordum ama eşim telefondan olan modelleri tercih ediyor. Bildirim geliyor zaten bakarız oradan diyor. xiaomi c500 pro alacağız sanırım. Önerisi olan var mı

Kızlar benim bu kız geçen hafta hiç durmuyordu şu iki gündür çok az hareket ediyor onu da derinden hissediyorum acaba sırtını dönmüş olabilir mi? 2 saatte 10 hareket falan hissetmem gerekiyormuş ama bende pek o kadar yok bu günlerde
Benimde bir iki gun oyle oldu az harekt hissettim icerden sadece. Ama cok hareket etitigim gunlerdi ona bagladim. Aksam saatlerinde saymadim ama birkac hareker hissedince sorun yoktue doye düşündüm.

Back
X