- 28 Ağustos 2013
- 655
- 765
- 303
Valla iyi geldi hepimize bi anlattık rahatladıkOrtaya bombayı attın vallahi hepimiz ne çok dertliymişiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla iyi geldi hepimize bi anlattık rahatladıkOrtaya bombayı attın vallahi hepimiz ne çok dertliymişiz![]()
MerhabalarArkadaşlar merhaba 30+4 kız bebek bekliyorum. İkinci çocuğum olacak nasipse oğlum 6,5 yaşında. Yoğun kanamalı ilk 3 aydan sonra bu zamana kadar progestan kullanarak devam ettim. Çalışıyorum dün yoğun bi gün geçirdim. İznim vardı 3 gün izin kullandım bu gece sabaha karşı 5,30 gibi farklı bi sancıyla uykudan uyandım bi kaç kez tekrarladı adet sancısına benzer kasıktan başlayıp karnıma doğru ilerleyen. Bugün baya dinlendim doktoruma da sormadım yalancı sancı diye düşünüyorum ama var mı yaşayan fikri olan![]()
Hahahah ay doğru bizimde gelinlerimiz olacak onu unutmuşumAhah şu kayınaile konusu çok malzeme veriyor yaBenim ablama kayınvalidesi pahalı bir kolye almıştı, yeğenime de ayrı takı takmıştı kadın. Kadın bir de zengin falan değil yani, oğluna düşkün olan yapıyor bence. Benim eş ailesi durumu yok, eşim veriyor onlara. O yüzden bebeğe çeyrek dışında beklentim yok
Annemler künye falan yaptırcak, takılarını takar. Kıyafet falan baya şey aldılar ya
Kız tarafı genelde daha hevesli heralde
Valla erkek anneleri sizsiniz, geleceğin gelinleri size emanet
![]()
Eşim şey diyo : Sahipsiz bir adam bulursa çok iyi olur, ben kendi evime otuttururum kızımı diyorHahahah ay doğru bizimde gelinlerimiz olacak onu unutmuşumgerçekten kız tarafı daha hevesli oluyor. zaten bence ileride kızlarımıza erkek istemeye gideceğiz erkek ailelerinde kendilerini öyle bir ağırdan satma var
![]()
Bizim ailede bilezik alinir dogum yapana, esim bilezik alir diye dusunuyorum o yuzden, aslinda kayinvalide de bilezik alir ama durumlari pek yok o yuzden istemem, kendileri ne isterlerse yaparlarBen de isteyemem yahatta borçlarımız var şimdi eşimden ne istesem de çok zorlamasam diye düşünüyorum
eşinden ne istersin pekiiiii fikir olsun
![]()
Çok mantıklıEşim şey diyo : Sahipsiz bir adam bulursa çok iyi olur, ben kendi evime otuttururum kızımı diyorGözü üstünde olacakmış
Ya bu kadar benzer durumumuzValla bizimkiler bişi almaktan ziyade isteyebilir bileilk torunları ve olana kadar beynimi yediler daha bir patik bile almadı ama düğün zamanından hazırlıklıyım ben
bişi istemedim bizzat ama eşime söyledim hiç adet vs uygulanmadı şimdi söyle ben istemiycem kendi üstlerine düşeni yapsınlar sen söyle dedim. Bebek arabası onlara ait kız tarafı da bebeğin odasını kurar örf adet hiç bilmem ama artık bilendiğim için öğrendim ve uygulamaya geçtim
![]()
Evet biz de de oyle. Kayinvalide anneye bilezik bebege altin takar bizde.Çocuğa ayrı geline ayrı almaları gerek![]()
Okurken sinirlendirm ya nolur dinleme takma onlari. Ben calisirken ozel sigortam vardi esim ameliyat oldu hatta sigortadan ucret vermeden. Simdi isten çıktım, kayinpederim ozel sigortamin bittigini cok iyi biliyor, doktora nereye gidiyorsnuz dedi ozel hastanede doktor dedim. Eski sirketinmi oduyor diyor ciktigimi bile bile. Oglun oduyo dedim, sustu. yani ozel hastanede dogum yapmama da laf edecekler muhtemelen ama hamd olsun imkanimiz var biriktirdik ettik, kimseden istemiyoruz. Eger yine laf ederse senden istemiyoruz niye takiliyosun dicemAyy kızlar sizin takı mevzularını okuyunca bi garip geldi. Benim kayınvalide de hastaneye gittiğimiz için küstü bize şaka gibiBen o nst ye falan girdiğim gün eşim annemlere bıraktı beni hastane annenlere yakın bi şey olursa onlar götürsün en azından diye. Bu arada benim evim ilçede ailem merkezde yaşıyor hastaneye yakınlar. Neyse beni bıraktığı günün akşamı eşim annesine yemeğe gitmiş akşam, annesi eşimin üstüne gitmiş ne var da hastaneye gidip duruyorsunuz bi sizin mi çocuğunuz var falan. Eşim de karşılık vermiş seni ilgilendirmez benim karım benim çocuğum demiş küsmüşler. Ona küsmüş beni de aramıyor yani naptın hareket ediyor mu bebek ya da sağ sakim evinize geldiniz mi falan yok. Bu arada zırt pırt hastaneye gitmiyorum 1.5 ayı geçmişti en son gideli hani hareketsizlik durumu olmasa daha da gitmezdim yani. Hastane parasını ilaç parasını falan da kendi ailem verdi yani valideye noldu ben de anlamadım . O öyle yapınca ben de arayıp sormadım hiç aman ya boş yere strese sokuyorlar
Kulunç derler ya hani öyle birsey olabilir mi? Eşiniz ovsun orayıKizlar sirtimin sol yukari tarafina sanci giriyor 5 saniyede geciyor ve 4-5 kere oldu ayni yer.
Hamileleikte kas kemik hepsi degisiyor ya ondan olabilir mi acaba, zorlayici hareket de yapmadim. Bir gun Magnezyum bir gun kalsiyum+magnezyum aliyorum, ama batma givi o an nefes alamiyorum acidigi icin
Hic bilmiyorum nerde ne var olabilirKulunç derler ya hani öyle birsey olabilir mi? Eşiniz ovsun orayı
Şimdi hastahaneden geldim, çok dikkat edin dün kahve içmiştim beni bitirdi gece ishal kusma sıtma kendine gelemedim. Az önce tekrar hastahaneden geldik gastrit atağı yaşamışım çok dikkat edin kızlarBu arada gece yatarken karnım ve midem kötü oluyor. Mide yanması başladı bende. Ve şuan şişimKızlar 3. trimester zor mu geçecek yavv
Acaba ne kötü geliyor ki bilmiyorum. Bir fikriniz var mı? Gece çok kötüydüm şuan aşırı şişimŞimdi hastahaneden geldim, çok dikkat edin dün kahve içmiştim beni bitirdi gece ishal kusma sıtma kendine gelemedim. Az önce tekrar hastahaneden geldik gastrit atağı yaşamışım çok dikkat edin kızlar![]()
Bende böyleyim. Magnezyum falan kullanmıyorum yarın dr ye gıdecegım yaKizlar sirtimin sol yukari tarafina sanci giriyor 5 saniyede geciyor ve 4-5 kere oldu ayni yer.
Hamileleikte kas kemik hepsi degisiyor ya ondan olabilir mi acaba, zorlayici hareket de yapmadim. Bir gun Magnezyum bir gun kalsiyum+magnezyum aliyorum, ama batma givi o an nefes alamiyorum acidigi icin
Canım daha belli olmazki o. Arkadaşın bebegı ultrasonda eşine benziyordu, doğdu kendisine benziyor. Senin bebişin o, huyu benzemesinSelam kızlar. Dün ultrasonum vardı ve o kadar kaliteli bi ultrason değil. Kızım aynı eşimin tarafına benziyor ultrasonda. Daha doğrusu kv me benziyor direkt 7 aylık bebek yani. Biraz üzüldüm. Sizin kv lerden laf açılmışken söyleyim dedim. Hatta bugün doğduğunda hiç bana benzemediğini kv me benzediğini hayal ettim sevebilir miyim diye üzüldüm ağladım. Psikolojim alt üst oldu![]()
Evet aslında değişir haklısın zaten benimki de yanlış bi düşünce nasıl böyle bir düşünceye kapıldım bilmiyorum. Aslında huyu iyi birisi iyi bir insan sadece ultrasonda görünce şok oldum yani bildiğin kime göstersem ay çirkin bu der öyle söyleyim. İnşallah ultrasondandır. Sonra aklıma bu düşünceler geldi daha önce duymuştum doğum yaptıktan sonra bebeğine ısınamayanlar falan oluyormuş lohusalık depresyonu falan ondan korktum bugünlerde biraz duygusalımCanım daha belli olmazki o. Arkadaşın bebegı ultrasonda eşine benziyordu, doğdu kendisine benziyor. Senin bebişin o, huyu benzemesinKaynana çok mu kötü biri