• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Lütfen internette araştırma yapıp hamileliğinizi kendinize zehir etmeyin, o internetteki bilgilerin %70-80 i yalan yanlış şeyler. Benim çevremde plasenta previa olup hamileliğinde şiddetli kanamalar geçirip sorunsuz doğuran çok insan var. Evet bende duydum riskleri varmış ama kötüyü düşünüp kötüyü çağırmayın kendinizi en iyisine odaklayınki en iyisi olsun. Demesi kolay diyeceksiniz belki ama inanın bende çok stresli bir hamilelik yaşıyorum daha önceden 3 kaybım var, kaç kere tüp bebek yaptığımı bile hatırlamıyorum tam vazgeçmişken 10 yıl sonra Allah bana bir mucize verdi çok şükür ama hamileliğim kanama ile geçiyor defalarca hastanede yatırıldım. Çok şey yaşadım çok korktum çok kurdum kafamda artık çok yoruldum Allah’ıma sığındım ve artık kötü şeyler düşünmeyi bıraktım her şeyin bir sebebi var ve ben bebeğimi sağlıkla kucağıma alacam inşallah bu sefer diyorum başka da bir şey düşünmek istemiyorum.
Öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. ❤🙏🏻 Evet insan okudukça kötü oluyor, benim de perintologla randevum var 3 hafta sonra. Umarım hwrşey yokunda gider. Artık yorum okumuyorum ben de 😌 Bizim de sağlığımız çok önemli zaten. Hamilelik hassaslıkmış gerçekten, o yüzden etkilendim ☺🥹 Mucizenize çok sevindim bu arada, Allah herkese nasip etsin bu duyguları hayırlısı ile inşallah ❤️❤️❤️

Kızlar 20 lik gömülü dişim sabahtan beri zonkluyor ağzımı açıp kapatırken inanılmaz ağrı çekiyorum gömülü ete bastırdıkça felaket ağrıyor sağ taraftaki tüm dişlere çeneye vuruyor doktordan onay kağıdı alıp anestezi ile çektirebilir miyim bu haftalarda sıkıntı olur mu acaba 31 haftalık oldum kanda pıhtılaşma var sorun olmaz inşallah

Kızlar 20 lik gömülü dişim sabahtan beri zonkluyor ağzımı açıp kapatırken inanılmaz ağrı çekiyorum gömülü ete bastırdıkça felaket ağrıyor sağ taraftaki tüm dişlere çeneye vuruyor doktordan onay kağıdı alıp anestezi ile çektirebilir miyim bu haftalarda sıkıntı olur mu acaba 31 haftalık oldum kanda pıhtılaşma var sorun olmaz inşallah
Dişçiler hamile olduğunu duyunca çok yanaşmıyor işlemlere diye duymuştum ama yine de sor bence diş çok zordur 🥺

Dişçiler hamile olduğunu duyunca çok yanaşmıyor işlemlere diye duymuştum ama yine de sor bence diş çok zordur 🥺
Ay mahvoldum sabahtan beri canım bide gömülü 20 lik olması her yerime vuruyor yarın doktordan onay belgesi alırsam anında gidicem dişçiye

Öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. ❤🙏🏻 Evet insan okudukça kötü oluyor, benim de perintologla randevum var 3 hafta sonra. Umarım hwrşey yokunda gider. Artık yorum okumuyorum ben de 😌 Bizim de sağlığımız çok önemli zaten. Hamilelik hassaslıkmış gerçekten, o yüzden etkilendim ☺🥹 Mucizenize çok sevindim bu arada, Allah herkese nasip etsin bu duyguları hayırlısı ile inşallah ❤️❤️❤️
Amin inşallah, benim arkadaşım daha yeni doğum yaptı plasenta previaydı onu da korkutmuşlar 37-38 haftalar arası doğum yaptı, çok şükür kendisi de bebeği de iyi sadece bir gece hastanede yatıp bebeğiyle sağlıklı bir şekilde çıktı hastaneden. Ki onunda kanamaları oluyordu. Çok şükür kanamanız yok inşallahta olmaz.ama olursa da lütfen korkmayın paniklemeyin arkadaşımda sürekli oluyordu hatta 32. Haftada yatırdılar doğum olabilir diye sonra sabahına çıktı 38. Haftaya kadarda bebek bekledi öyle geldi. Hiç korktuğu gibi de olmadı doğumu.

Lütfen internette araştırma yapıp hamileliğinizi kendinize zehir etmeyin, o internetteki bilgilerin %70-80 i yalan yanlış şeyler. Benim çevremde plasenta previa olup hamileliğinde şiddetli kanamalar geçirip sorunsuz doğuran çok insan var. Evet bende duydum riskleri varmış ama kötüyü düşünüp kötüyü çağırmayın kendinizi en iyisine odaklayınki en iyisi olsun. Demesi kolay diyeceksiniz belki ama inanın bende çok stresli bir hamilelik yaşıyorum daha önceden 3 kaybım var, kaç kere tüp bebek yaptığımı bile hatırlamıyorum tam vazgeçmişken 10 yıl sonra Allah bana bir mucize verdi çok şükür ama hamileliğim kanama ile geçiyor defalarca hastanede yatırıldım. Çok şey yaşadım çok korktum çok kurdum kafamda artık çok yoruldum Allah’ıma sığındım ve artık kötü şeyler düşünmeyi bıraktım her şeyin bir sebebi var ve ben bebeğimi sağlıkla kucağıma alacam inşallah bu sefer diyorum başka da bir şey düşünmek istemiyorum.
Evet katiliyorum bende ınternetten bakmiyorum artik burada ayni haftalardayiz diye sizlere soruyorum ve doktora sormak icin kagida yaziyorum acilse wp den doktora soruyorum. Herkesin gebeligi cok ozel ve tek. Genelleme cok yanlis bir hata
Umarim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz🌸
Bu ayi saymazsak bi ocak kaldi subatta dogumlar baslar🤣

Canım çok geçmiş olsun.. ben hiç yasamadigim diş ağrılarını bu gebeliğimde yaşadım. En son ozeldeki diş hekimi konsültasyon formu gönderdi kadın doğum uzmanından izin almak için. Ben de gittim doktora imzaladı. Kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım. Daha 10 gün oldu.
Devlet hastaneleri pek yanaşmıyor. Ama bu ağrılarla da yaşamak çok zor 🥺 o yüzden ikisinde de özele gittim.

Canım çok geçmiş olsun.. ben hiç yasamadigim diş ağrılarını bu gebeliğimde yaşadım. En son ozeldeki diş hekimi konsültasyon formu gönderdi kadın doğum uzmanından izin almak için. Ben de gittim doktora imzaladı. Kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım. Daha 10 gün oldu.
Devlet hastaneleri pek yanaşmıyor. Ama bu ağrılarla da yaşamak çok zor 🥺 o yüzden ikisinde de özele gittim.
Ay valla devlete aldım umarım onay kağıdı verir ya çünkü geçmez bu ağrıdan uyuyamıyorum o derece

Ay valla devlete aldım umarım onay kağıdı verir ya çünkü geçmez bu ağrıdan uyuyamıyorum o derece
İnşallah verir senin doktorun. Benim dediğim gibi ne devletteki diş hekimi ne de kadın doğum uzmanı sallamadı 🥴🥴 ben de hafifledi ne de olsa diye doğumdan sonra yaptırırım diye düşünüyordum. İki hafta önce öyle bir ağrıdı ki. Bütün gece ağladım 🙈 dedim artık ne olacaksa olsun.

Merhaba benim aynı şekilde 20lik gömülü dişim vardı tabi ozaman hamile değildim çektirdim sizi korkutmak istemem ama hamilelikte yapılacak şey değil. Çok fazla iğne vurdular uyuşturmak için. İşlem anındaki korkumla doğururdum sanırım. Doktora gidin antibiyotik ağrı kesici versin doğumdan sonraya erteleyin.

Aralık anneleri grubuna bakıyorum hep. Doğumlar başlamış. O mesajları görmek bile heyecan verici. Çok az zamanımız kaldı. 🥹🥹

27 aralıkta 32+0 oluyorum. Cumartesi gününe denk geliyor. Çalışabilir raporu alacağım.
Cumartesi de rapor veriliyor değil mi bilen var mı acaba? 😇

İnşallah verir senin doktorun. Benim dediğim gibi ne devletteki diş hekimi ne de kadın doğum uzmanı sallamadı 🥴🥴 ben de hafifledi ne de olsa diye doğumdan sonra yaptırırım diye düşünüyordum. İki hafta önce öyle bir ağrıdı ki. Bütün gece ağladım 🙈 dedim artık ne olacaksa olsun.
Umarım tutmaz sizinde bir daha ne olursa doğumdan sonra olsa keşke kullandığımız her tedavi yada her enfeksiyon her iltihap bebelere zarar,onları düşünmekten stres daha çok yapıyoruz kendi canımızı umursağımız yok Annelik işte :)

Aynen canım dün kötüydüm baya, eşimle oturup ağladık 😃 Burdan bir arkadaşımız da destek oldu saolsun ❤️ Allah herkesin gönlüne göre versin, kucağını doldursun inşallah 🥰 Ama gerçekten bizim sağlığımızda çok önemliymiş yani.Karşıdaki yorum yapan sağlıkçıya da bağlı mesela bu tarz durumlar. Riskli gebem ne demek mesela ya. Bu tarz yorum olunca gözümde büyüyor. Burda özel hastaneye gidicektim vazgeçtim, şimdi onlar çok riskli faaln burda yap der diye para için. Doktorda gerek yok dedi tanıdıktı zaten. Moralimi yüksek tutacağım. Bende erken doğum hikayelerini sağlıklı doğan hikayeleri duydum. Ben 29 haftayı bitircem inşallah, kanama olur mu bilmem ne takip ediyorum. Bacakları uzattım valla yatıyorum 😃 Umarım hakkımızda en güzeli olur . Sen kaç haftadasın cidooss☺️
Biz bugün tam 30+1 olduk çok şükür büyüdüler buraya kadar geldik Allah’ın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız. Çok güzel bir dönemdeyiz hayatımızın en özel en güzel dönemlerinden biri tadını çıkaralım 🫶🏻🌸

Merhaba benim aynı şekilde 20lik gömülü dişim vardı tabi ozaman hamile değildim çektirdim sizi korkutmak istemem ama hamilelikte yapılacak şey değil. Çok fazla iğne vurdular uyuşturmak için. İşlem anındaki korkumla doğururdum sanırım. Doktora gidin antibiyotik ağrı kesici versin doğumdan sonraya erteleyin.
Biliyorum canım o işlemi maalesef sol üst 20 lik gömülü dişimi çektirmiştim bende 1 sene önce çeneye çengelli bir şekilde tutuluydu inanın bir saat boyunca 2 doktor zor çektiler dişi dinlene dinlene,ben acıdan kıvrandım ağrıyı o kadar anesteziye rağmen hissediyodum öyle abanıyolardı ki çıkartmak için yüzüm artık oynuyordu dedim acıyı hissediyorum bırakın diye çığlık atıp ağladım o kadar anestezi yapıldı ki 1 gün yüzüm felçli gibi gezmiştim yamulmuştu doktor dişi sonunda çıkardı ve hayret etti böylesini ilk defa gördüm diye resmini çekmişti öyle gönderdi beni berbat bir deneyimdi bu seferki öyle olmaz umarım :(((

Aralık anneleri grubuna bakıyorum hep. Doğumlar başlamış. O mesajları görmek bile heyecan verici. Çok az zamanımız kaldı. 🥹🥹

27 aralıkta 32+0 oluyorum. Cumartesi gününe denk geliyor. Çalışabilir raporu alacağım.
Cumartesi de rapor veriliyor değil mi bilen var mı acaba? 😇
Veriliyor ben de CTS aldım

Yok canım korkutmak değil internette evet çok kötü yazan şeyler var ilk söylediklerinde bende hemen açıp okudum. Beni sağlık ocağında çok strese sokuyorlar doktorum o kadar üzerine düşmüyor açıkçası ama sağlık ocağındaki ebe riskli gebem geldi diyerek karşılıyor her pazartesi arayıp durumumu sorguluyor. Ya diyorum bu kadar riskli bir durum mu bu şöyle bir şey olabilir böyle bir şey olabilir diye bir saat anlatıyor ama takılmamaya çalışıyorum. Bazen bazı şeylerin önüne ne yapsakta geçemeyiz biz temkinli olalım hareketlerimize dikkat edelim gerisi allahtan. Benim teyzeminde plasentası benimki gibiymiş kuzenimi 27. Haftada doğurdu şuan kız 180 boyunda manken gibi çok sağlıklı bazende 37-38 haftalık normal bir bebeğin doğumunda sorunlar olup bebek kaybedilebiliyor kader o yüzden kötü şeyleri düşünüp hamileliğini kendine zehir etme bugünleri belki bir daha yaşamayacağız
Yaa ebe olayına yorum yapmak istedim okuyunca. Benim ebe de beni çok strese sokuyor. Aşı için gidecektim sırf bu yüzden gidesim gelmiyor kadinla muhatap olasım yok. Dün iş yerinde çalışılırken 2 kez aradı müsait değildim ama sonra dönesim de gelmedi aramadım bugün de. Ben de sağlıkçıyım ama kadın doğuma ilgim yok pek bir de hormonlar malum etkileniyorum saçma yorumlar yaptığında. Dr um bana erken doğum riski diye birsey demediği halde bana senin erken doğum riskin var falan dedi. Sebep de ilk 4 ay düşük riskiyle progestan kullanmam ve daha önceki kayıp öyküm ona göre

Yaa ebe olayına yorum yapmak istedim okuyunca. Benim ebe de beni çok strese sokuyor. Aşı için gidecektim sırf bu yüzden gidesim gelmiyor kadinla muhatap olasım yok. Dün iş yerinde çalışılırken 2 kez aradı müsait değildim ama sonra dönesim de gelmedi aramadım bugün de. Ben de sağlıkçıyım ama kadın doğuma ilgim yok pek bir de hormonlar malum etkileniyorum saçma yorumlar yaptığında. Dr um bana erken doğum riski diye birsey demediği halde bana senin erken doğum riskin var falan dedi. Sebep de ilk 4 ay düşük riskiyle progestan kullanmam ve daha önceki kayıp öyküm ona göre
Sağlık ocağında ki ebeler de güncel bilgiler yok ya. Bizim ebe de bir degisik. Beta takibi yaparken bana diyor. Her gün iki katı artması lazım. 😐 Başka şeyler de var anlatmadigim ama kendileri güncel bilgileri takip etmeleri gerekiyor diye düşünüyorum. Çoğu etmiyor malesef.

Pıhtılaşma sorunu kısmını bilemiycem ama benim de dişim birkac gün çok ağrıdığı icin kadin dogumcuma sordum. Dişçiye gidebilirsin onlar hamileye uygun şekilde uygulama yaparlar dedi. Sonradan ağrım geçti gitmedim ama mecbur kalırsam giderim. İnşallah gerek kalmaz

Back
X