• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Ben çift rahimliyim rahim şeklinden dolayı aslında erken doğum riskim hep var, hatta 28 i görebileyim diye de çok dua ettim çok şükür 32 yi dolduracam yarın. Yani 36-38 arası demesi aslında benim kendimi daha erkene şartlandırmamak içindi. En erken 36 ama biz 38 i de görmek isteriz dedi.
İnşallah en sağlıklı en kolay şekilde olur🤲

Kızlar 32+ 0ım bebek kilosu 1700 çok mu geriyim acaba.ilk bebeğim de 2 hafta geride ydi erken de doğdu çok korkuyorum
Dr un yorumu burda önemli olan. Ne dedi bu duruma? Biraz daha protein ağırlıklı beslenmeye çalışın. Tahin yiyin bi de kahvaltıda sizin jcin bi zararı yoksa. Bana faydası oldu gibi geldi bi abla bana söylemişti hamileliklerinde faydasını gördüğünü. Ne kadar doğru bilmiyorum ama😅 her sabah yiyemesem de haftada birkaç gün yiyorum

Kızlar 32+ 0ım bebek kilosu 1700 çok mu geriyim acaba.ilk bebeğim de 2 hafta geride ydi erken de doğdu çok korkuyorum
En dogru yorumu doktorunuz yapar tabi ama ben dusuk oldugunu düşünmuyorum acikcasi.
Benim bebegim 31+5 te 1500 gr çıktı ornegin doktor gayet iyi dedi. Boyu uzunmus zayif yapisi var, karin cevresi de biraz geri geliyor.
Bu sagliksiz oldugu anlamina gelmiyor dedi doktorum çünkü bas beyin boy olcumleri suyu kan akisi gayet ideal.
Yani persentil bandina bakiyorlar ona gore degerlendiriyorlar.
O yuzde doktorunuz uyarida bulunmadiysa strese girmeyin🌸 basta bende stres yapiyordum ama doktorum boyle anlatinca rahatladim.

Genelde bebek kilolu olunca çatlıyor diyorlar, bizim kilolar yakın 😌 Ya lierac kullanıyorsanız o çatlatıyor, ben yağda süreceğim artık.Onu kullanan arkadaşım hep çatladı
Benim çatlaklarım kaşınıyor ve çok can yakıyor ben bitkisel bir krem buldm bir tek o rahatlatıyor uzun süre nemli tutuyor, diğer denediğim tüm kremler kaşıntımı almadı 😟
Kızlar bu arada arkadaş ziyareti yaptım. Bebeği daha 1 aylık. Ama bebek küçücüktü, öyle kucağa alınıp sevilmiyor 😃 Bir de emzirmek için uyanıyor sonra tekrar uyuyor. Yani öyle zor gelmezi bana 😃 Hani diyorlarya yok banyo yapamadım sac tarayamadım. Hiç öyle değildi 😃 Bebek uyurken işlerini hallediyormuş. Sadece memişler dışarda geziyor biraz djdj
Yaa ahahahah benim arkadaşım da öyleydi, sadece emzirmeye kalkıyordu, hatta uyansın ağlasın biraz bizi rahatsız etsin istiyorum diyordu, kendini öyle şartlamış 😂
Şimdi 1 saniye durmuyor yerinde 😍🤓😂

Kızlar bu arada arkadaş ziyareti yaptım. Bebeği daha 1 aylık. Ama bebek küçücüktü, öyle kucağa alınıp sevilmiyor 😃 Bir de emzirmek için uyanıyor sonra tekrar uyuyor. Yani öyle zor gelmezi bana 😃 Hani diyorlarya yok banyo yapamadım sac tarayamadım. Hiç öyle değildi 😃 Bebek uyurken işlerini hallediyormuş. Sadece memişler dışarda geziyor biraz djdj

bebek hareketlenmeye başlayınca oluyor o saçını bile tarayamama hali. hayatını istediğin gibi yaşamak çok büyük bir lüks haline geliyor. nadiren de olsa çok sakin,uslu bebeği olan varsa bilemem tabii😁 bunlar iyi günler😇

Merhabalar, çatlaklar genellikle kaçıncı haftada başlıyor o konuda ne durumdasınız gece gündüz krem yağ kombinasyonu yapıyorum ama 30. Haftadan sonra başlıyor diye duymuştum, inşallah başlamaz diye endişeleniyorum
İlk hamileligimde 34 e kadar güzel gitmiştik. 38 .haftaya kadarda bir kaç tane vardı.ne zaman ki 38 i geçtim 40.haftaya kadar çatlamadik yerim kalmadi

Kızlar selam, doğum ne düşünüyorsunuz, ben sanırım sezaryen istiyorum vajinal doğumdan çok korkuyorum :)

9-10 şubat gibi benim de Dr un verdiği tarih. 38+5 ya da 38+6 da alırız seni sezeryana dedi daha doğrusu hesap yapınca bu iki tarihten biri🥹

🥹🥹ay ne kadar heyecanlı. İlk doğumum 38+5’te olmuştu. Pazartesi günüydü. Kendim o tarihi seçmiştim; özellikle pazartesi olsun istemiştim. Doktor da tamam demişti.

Şimdi 38+5 12 şubata denk geliyor ama benim aklımda nedense hep 11 şubat var. O günü istiyorum.
9 şubat istemiyorum annemin doğum günü diye. Ama bakalım nasip. 🥹

Benim çatlaklarım kaşınıyor ve çok can yakıyor ben bitkisel bir krem buldm bir tek o rahatlatıyor uzun süre nemli tutuyor, diğer denediğim tüm kremler kaşıntımı almadı 😟

Yaa ahahahah benim arkadaşım da öyleydi, sadece emzirmeye kalkıyordu, hatta uyansın ağlasın biraz bizi rahatsız etsin istiyorum diyordu, kendini öyle şartlamış 😂
Şimdi 1 saniye durmuyor yerinde 😍🤓😂
bebek hareketlenmeye başlayınca oluyor o saçını bile tarayamama hali. hayatını istediğin gibi yaşamak çok büyük bir lüks haline geliyor. nadiren de olsa çok sakin,uslu bebeği olan varsa bilemem tabii😁 bunlar iyi günler😇
Ben hep ilk zamanlar zordur diye düşünmüştüm 😃 Neyse hareketlencek zamana gelince ele alınıp sevilir de heralde 😃😃

Kızlar selam, doğum ne düşünüyorsunuz, ben sanırım sezaryen istiyorum vajinal doğumdan çok korkuyorum :)
Ben sezo istiyordum hep ama şuan zaten zorunlu 😃 Ama şimdi videoları izliyorum, vajinal doğumda kadınlar dimdik asker gibi bebekle çıkıyorlar amelıyathaneden😃😃😃

Sezeryan beni korkutuyor, hic anestezi almadim ameliyat olmadim :)
Vajinal dogum en bastan beri hayalim. Cok makale okudum bana gore artilari daha cok.
Ama son anda bi sorun olursa sezeryan derse doktor mecbur olur🤣

🥹🥹ay ne kadar heyecanlı. İlk doğumum 38+5’te olmuştu. Pazartesi günüydü. Kendim o tarihi seçmiştim; özellikle pazartesi olsun istemiştim. Doktor da tamam demişti.

Şimdi 38+5 12 şubata denk geliyor ama benim aklımda nedense hep 11 şubat var. O günü istiyorum.
9 şubat istemiyorum annemin doğum günü diye. Ama bakalım nasip. 🥹
9 Şubat çok anlamlı olmaz mı ? 😍

Back
X