• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Evet kanda bakıldı. Cilt üzerinde de bakıldı ama o beni hiç tatmin etmemişti. Ben bebeğimin cinsiyetini öğrenince doğar doğmaz sünnet ettiririm diye düşündüm ama planladığımız gibi gelişmedi hiçbir şey biz altıncı ayı beklemek zorundayız
6 ayda erken 1 yasinda hala yaptirmayanlar var cevremde ama buyudukce yurudukce hele zorlasiyo diye erken yaptirdik biz

Bizim sonuç bugün çıktı hiçbir besine alerjisi yokmuş ben şok 😂 umarım doğrudur. İdrar kültüründe sıkıntı çıktı şimdide bizim oğlanın pipi ucu çok darmış sünnet olmalı ama sünnet için 6. ayını bekliyoruz inmemiş testis sorunumuz var çünkü iki operasyon olacak. Erkek bebek anneleri bence sünneti geciktirmemeli. Ay ne zormuş ya bu bebitoların derdi hiç bitmeyecek mi
Hadi gözünüz aydın ☺️ pipi ucu bizim de hafif darlık var demişlerdi ama idrar yaparken ucu şişiyor mu ya da ağlıyor mu bu önemliymiş. Bizde bu sorunlar olmadığı için acelesi yok dediler. Sizde de sorun yoksa zaten inmemiş testis için uygun olan zamanda olur ikisinden birden kurtulursunuz. Çok erken sünnet olunca da sıkıntılar yaşanabilecegini söyleyenler var. Bilmiyorum farklı bakış açıları var her konuda😵‍💫

6 ayda erken 1 yasinda hala yaptirmayanlar var cevremde ama buyudukce yurudukce hele zorlasiyo diye erken yaptirdik biz
Ben de aynı mantıkla 3 ay dolunca yapalım istedim. Ama cesaret edemedik. Sonbaharda yapsak diye düşünüyoruz bu aşırı sıcaklar geçince. Siz ne güzel atlatmışsın aradan çıkmış olmuş mis😄

Ben de aynı mantıkla 3 ay dolunca yapalım istedim. Ama cesaret edemedik. Sonbaharda yapsak diye düşünüyoruz bu aşırı sıcaklar geçince. Siz ne güzel atlatmışsın aradan çıkmış olmuş mis😄
Evet askere kadar rahatım diyorum esime de hahaha
biz 4 ay 10 gunluklen yaptirdik havalar tam isinmamisti. 6-7 dk surdu :)

Back
X