• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herseydenbitutam Herseydenbitutam
Merhaba daha önce yazmıştım ama etiket yapmayı unutmuşum listeye eklenmek için 🥰 tahmini doğum 14 temmuz görünüyor 5+6 gebeyim 5+1 de keseyi gördük 4+6 çıkmıştı kese sat 5 ekim 3. Gebeligim 1 kızım ve 1 oğlum var yaş 28
19 kasımda tekrar kontrolüm var 6+3 oluyoruz inşallah kalp atısı duyulur 🤲🥰

Herseydenbitutam Herseydenbitutam
Merhaba daha önce yazmıştım ama etiket yapmayı unutmuşum listeye eklenmek için 🥰 tahmini doğum 14 temmuz görünüyor 5+6 gebeyim 5+1 de keseyi gördük 4+6 çıkmıştı kese sat 5 ekim 3. Gebeligim 1 kızım ve 1 oğlum var yaş 28
19 kasımda tekrar kontrolüm var 6+3 oluyoruz inşallah kalp atısı duyulur 🤲🥰
Ay ben ikinci kez anne olacağım ama inanılmaz korkuyorum, tecrübeli olarak size sorayım dedim ilkini ihmal etmem değil mi ? İkincisi de ilk çocuk kadar seviliyor mu birde, valla yine gebeliğim iyi geçmiyor aklım karışık böyle deli deli şeyler düşünüyorum 🥲

6+0'da kese ve yolk sac'i görmüş ama bebeği görememiştik. O nedenle doktorum boş gebelik ve düşük riskinden endişe etmişti. Maalesef bugün lekelenmeler kanamaya döndü ve düşük yaptım.

Kalan herkese sağlıklı bir süreç diliyorum 🌸
Geçmiş olsun. Bundan sonraki süreçte Allah gönlünüze göre versin. Bir belirtiniz var mıydı peki?

Herkese merhaba uzun uzun okuyorum mesajlarınızı. Değerlerinize falan da bakıyorum ben 6 Kasım da kan verdim 621 çıktı daha sonra 10 Kasım da verdiğimde 1983 çıktı. Artışların sizinki kadar değil acaba normal mi ? Doktor kontrolüne gitmek için randevumu bekliyorum.
Ben de 5+5 im doktora gidebilirsiniz kese gorunue benim gorundu
Ayrıca benim de idrarim cok gelmiyor ve bulantım yok

Back
X