Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle hormonlardan canım. Hep güzel şeyleri düşün, her şeyin bir vakti var derler şimdi de demekki hamile olmanın vaktiydi , mucizenin gelme vaktiydi sağlıkla kötü düşüncelere kapılma hormonlar hepimizi mahvetti ama bunu da aşacağız

Canım başın sağ olsun, lütfen çok üzülme. Önemli olan sensin ve senin sağlığın. İnşallah kendini topladığında en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı bir evladın olur

Allah bir daha kayıp yaşatmasın

Ya zayıflar daha çok kilo alıyor diyorlar çok korkuyorum ben 34-36 bedenlerde misiniz siz de ?
Genel bir kaide olduğunu sanmıyorum. Bazı zayıflar çok alıyor bazı bildiklerim de Max. 10 kilo.
Bulantılarim devam ederse en minimalde kilo alırım diye düşünüyorum. Şimdiden bile yarım kilo kaybettim. Ama bulantılar geçerse inşallah Adana'ya bile giderim valla kebap yemeye

Kizlar benim kanamam çoğaldı devlete gittim düşerse düşer kalırsa kalır zaten yeni gebelik dedi beni gönderdi özele geldim yatış verdiler bana dua edin ne olur bebeklerim beni bırakmasın
Kuzum Allah yardımcın olsun devlettekiler ne kadar vicdansız yaa. Üzme kendini dua et inşallah seninle kalacak minikler

Kızlar bir şey farkettim daha önce 2 kere lekelenmem olmuştu 2 si de duş aldıktan sonraya denk gelmiş. Bugün yine duşa girdim. Çok hafif leke var gibi. Alakalı olabilir mi benzer durum yaşayan var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…