• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi doktordan çıktım artık bende tabloya yazılabilirim kese gözüktü💕💕
Yaş 32, 1. Çocuk, 19 ekim sat, kese 4+6 kalp atışı için 10 gün sonra inşallah tahmini doğum 26 temmuz💕
Hayırlı olsuuun 🩷 benim sat 20 Ekim 4+5 te bende bugün kese gördüm 10 gün sonra ya banada randevu verdi doktorum kese görünmesine çok sevindim 🌸

Cok teşekkür ederim ben burda birçok sey okudum sizlerden bilgi aldim sürecimi birsekilde az cok tahmin ettim. Evet bebeklerim cok savaşçı çıktı. Bu beni mutlu etti inşallah kucağımada alabilirim
Çok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra her şey sağlıkla ve güzellikle kolayca ilerler ❤️

Maşallah kızlar💖🌸🌸 pzt bende gidicem daha keseyı gormeye gitmemiştim banada dua edin inşallah hersey yolundadır dun anlık kanama benı çok korkuttu şükür cok az olup bitti

Gittiniz mi doktora
Evet gttım, çok şükür bebeği gördüm ama kalp atısı dinleyemedık, ıdrara sıkısık olmadığım için zorladı, ama kalp atısı var görüyorum dedi kalp atısı olunca kan akısı kırmızı mavi renkli yanıp sonuyormus falan dinletmeye calıstı da anlamadım, cuma günü Allah izin verirse ıdrara sıkısık gideceğim

Cok teşekkür ederim ben burda birçok sey okudum sizlerden bilgi aldim sürecimi birsekilde az cok tahmin ettim. Evet bebeklerim cok savaşçı çıktı. Bu beni mutlu etti inşallah kucağımada alabilirim
Nidilat bana da 30lu haftalarımda verildi genelde işe yarıyır aynı zamanda kasılma önleyici serum veriliyordu galiba... Ama tabi benim haftam ilerideydi inşallah bebeklerin sana tutunur o süreci çok iyi bilirim ilk gebeliğimde 16 haftalık 1 cm açılmam vardı ve 5 haftadan 30 haftaya devamlı kanamam vardı bende peçete elimde düştü mü bu bebek mi diye ağlayarak gezdim....... Ben bebeğimi sağlıkla kucagıma aldım erken doğdu ama şükür sağlıklı ve yanımda. İnşallah sende sağlıklı sekılde kucagına alırsın bebeklerini olacagın önüne geçilmiyor yiyecek ekmeği varsa doguyor.. Açıkçası o zamanlar arabamızı satıp profesörlerin kapılarında dolandık ama benim bebegımın durumunu ciddiye alan doktorluğa yeni baslamıs bir doktordu yani kısmetten öte köy de yok kendini üzme dua et benim de duam dasın 🙏

Kızlar özel olmayacaksa bu dönemde cinsel hayatınızı nasıl yönetiyorsunuz ben daha doktor kontrolüne gidemedim sizin bir bilginiz var mı ?

Evet canım Allah korusun. Kedi köpekler de taşıyıcı olabiliyormuş, dışardakilerle çok temas halinde olmamak lazım. Ev kedi köpeğiyse çiğ t tavuk vermeyip kedi kumunu eşinize temizletin ve popo kısmına dokunmayin 🥰
Sen nasılsın canım günümüz aynı sayılır seninle nasıl gidiyor hamilelik 😊

Kızlar bugün 8 + 1’iz bir kanama alanı vardı doktor o yüzden her hafta çağırıyordu çok şükür bu hafta kanama durmuş bir ay sonra gelebilirsin dedi her şey normal ilerleyen arkadaşlarım doktor sizi hangi aralıklarla görmek istiyor
Kanama alanı gecmesı ıcın bırseyler uygulamadı ışac ıgne gıbı cok sevındım sızın adınıza 🙂🌸

Nidilat bana da 30lu haftalarımda verildi genelde işe yarıyır aynı zamanda kasılma önleyici serum veriliyordu galiba... Ama tabi benim haftam ilerideydi inşallah bebeklerin sana tutunur o süreci çok iyi bilirim ilk gebeliğimde 16 haftalık 1 cm açılmam vardı ve 5 haftadan 30 haftaya devamlı kanamam vardı bende peçete elimde düştü mü bu bebek mi diye ağlayarak gezdim....... Ben bebeğimi sağlıkla kucagıma aldım erken doğdu ama şükür sağlıklı ve yanımda. İnşallah sende sağlıklı sekılde kucagına alırsın bebeklerini olacagın önüne geçilmiyor yiyecek ekmeği varsa doguyor.. Açıkçası o zamanlar arabamızı satıp profesörlerin kapılarında dolandık ama benim bebegımın durumunu ciddiye alan doktorluğa yeni baslamıs bir doktordu yani kısmetten öte köy de yok kendini üzme dua et benim de duam dasın 🙏
Cok teşekkür ederim benim açılmam olmadan kasılmayı engellemek , düşük olmasin diye verdi. Böyle oldu bu seferde. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Dediğiniz gibi gerçekten yicek ekmekleri varsa ne olursa olsun yine dogacaklar. Cok çabaladım 1 tane en azından olsun cocugumuz diye tüp bebeği yaptık. Ben rabbimden bir istedim o bana iki tane evlat heyecanı tattırdı. İnşallah tamamınada erdirir. Rabbim en iyisini en hayırlısını nasip edecek inşallah 🤲

Kızlar bugün 8 + 1’iz bir kanama alanı vardı doktor o yüzden her hafta çağırıyordu çok şükür bu hafta kanama durmuş bir ay sonra gelebilirsin dedi her şey normal ilerleyen arkadaşlarım doktor sizi hangi aralıklarla görmek istiyor
Çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın :)
2 haftada bir gidiyorum şimdilik ben :)

Back
X