Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hep olumlu düşünelim olumlu çağıralım inşallah

Florursuz migrosta bol çeşidi olan diş macunu var, şampuan ivy Rocher yeşil kutulu olandan alıyorum, deterjan hala katkısız eti boron kullnyrm.

Merhaba hayırlı olsun içini ferah tut benimde çok az belirtim var bir gün göğüs ağrımdan uyuyamıyorum ertesi gün öyle bişey yok gibi gibi hormonlarımız garip çalışıyor normal

Selamlar arkadaşlar 2 boş kese gebelikten sonra ( 8. Ve 10. Haftalara kadar beklemstm) tekrar nasip oldu hamilelik. Amh 1di.
Yarın nasip olursa kalp atışını görmek için gidcgZ. eşimle heyecnmzi bastyrz şimdilik 2 kayıptan sonra üzüldük çok ama veren de Allah vermeyen de diyip sukrettik hep

Hiç korkmayın, ben de aynı şeyleri yaşadım. 5+1’de keseyi gördüm, her şey yolundaydı.

Amin hepimiz inşallah
Amin duyacaksın inşallah
Doktor söyluyor soylemesede ultrason kagıdında yazıyor genelde

Ya kızlar bu diş macunu konusunda ben de çok ikilemdeyim. Florürlü kullanılması da öneriliyor çürük vs engellemek için çünkü hamilelikte dişle alakalı sorunlar görülebiliyor bunu engellemek adına florür önemli deniyor. Diğer yandan florürğ önermeyenler de var arada kaldım ben de. Makyaj malzemelerinde değişiklik yapmadım, cilt bakımına dair kremler caudalie kullanıyordum ona devam ediyorum. Roll on değiştirdim her şeyi 0 olana geçtim. Oje aseton konusu da biraz şüpheli kullanmamaya çalışıyorum ama nadir de olsa kullanıyorum. Duş jeli bioderma kullanıyordum ona devam ediyorum. Benim durum bu şekilde :)

kızlar kalp atışını kaç haftalıkken duydunuz acaba? Şuan 5+5teyim salı günü kontrolüm var aşırı stresliyim
6+2 de alttan muayene ile duyduk

Aynı belirtiler bende de vardı göğüs hassasiyeti çok yaşadım birde adet olacakmış gibi sancım vardı kaç kere adet oldum diye lavaboya koştum gelen giden yoktu sonra hamile olduğumu öğrendim şimdi o belirtiler geçti ara ara kasık ağrılarım oluyor

Evet balım bendede öyle arada gelip gidiyor büyük ihtimalle yerleşmeye çalışıyor bebişimiz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Rabbim hepimizin güzel günleri görmeyi nasip etsin inşallah

Cilt bakım ürünlerinde kullanılmaması gereken içerikler oluyor canim onlara dikkat etmen lazim mesela retinol, aha bha içerenler tavsiye edilmiyor.

Cilt bakım ürünlerinde kullanılmaması gereken içerikler oluyor canim onlara dikkat etmen lazim mesela retinol, aha bha içerenler tavsiye edilmiyor.
Evet evet bizim için güvenilir içerikli olanları kullanıyorum tam retinole başlayayım diye düşünürken hamiş oldum ona hiç başlamamıştım

C caannsuu yaş kaç kaçıncı çocuk detayları yazarsan listeye eksiksiz ekleyeyim
@Firuzsan canım sende adını yazdım kalanları yazarmısın
Kızlar eksiksiz yazınki tekrar tekrar yazmayayım
C caannsuu yaş kaç kaçıncı çocuk detayları yazarsan listeye eksiksiz ekleyeyim
@Firuzsan canım sende adını yazdım kalanları yazarmısın
Kızlar eksiksiz yazınki tekrar tekrar yazmayayım
33 yaş 4 çocuk 5 haftada kese 6 haftada kalp atışını duyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…