Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Senin ilk çocuğun mu kuzucum allah gönlümüze göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize

Ya kızlar bu arada ben dün gece ağrılarla uyandım sürekli kas çekilmesi yaşıyorum kas ağrısı var, yarın bi doktora uğrayacağım ama yaşayan var mı? Magnezyum desteği alan var mı çok merak ettim

Benim multivitamin içinde var magnezyum elenatal1 kullanıyorum belki doktorunuz da verir. Maden suyu da günde 1adet içiyorum tavsiye ederim

Ayy hadi inşallah en kısa zamanda duyarsın canımm kaç haftalıksın sen
Geçen perşembe gittiğimde 5+2 ölçtü meali sata göre o gün 5+6 ydi. İçini görmedi normal dedi, Reglim 30/31 günde bir oluyor. İki hafta sonra gel dedi betam en son 17.000 di. Yani yine üçüncü kez endişe korku var ama bu sefer başından beri koku hassasiyetim var her şeyin kokusunu alıyorum. Hamile olduğumu duyurmak istemiyorum her şeyin kokusunu söyleyerek insanaların gözüne batacağım diye şey ediyorum hatta. Bulantım da var. Göğüs hassasiyetim son dört gündür var. Bakalım nasip ya tevekkül ediyorum. Erkek istememin sebebi de duygusal olarak bana yakın hissediyorum o yüzde. Eşim de kız istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…