Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

12 haftalık olana kadar rahat nefes almak yok bize bende çok tedirginim hele ki doktor ayda bir çağırmaya başlayınca insan meraktan deliriyor
Yani ben de her şeyin iyi olduğunu duyayım ben rutinimde olayım ayda bir gideyim istiyorum. Şu an ulaşamadığım şey bu olduğu için. Eminim ayda bir randevu evresine geçince merak endişe heyecan özlem hepsi olacaktır.

Oo bi daha gittiğinde 7+2 olcaksın kesin görürsün balım hiç üzülme betanda maşallah güzelmiş erkek çocuklar büyüyünce bi korumacı oluyor anneyi güzel ama hep çok hareketli olarak mimlenmişler ya sanki onları büyütmek daha zor olacak gibi geliyor bana

İnsan böyle hamilelik süreci hele tamamiyle böyle hep bi tık sonrasını isteyeceğiz sağlıklı bir gebelik süreci, doğum süreci, lohusalık süreci diliyorum hepimize

İnsan böyle hamilelik süreci hele tamamiyle böyle hep bi tık sonrasını isteyeceğiz sağlıklı bir gebelik süreci, doğum süreci, lohusalık süreci diliyorum hepimize
Aminn inşallah tüm dediğin güzel şeyler hepimiz için olsun inşallah aynen bakalım 6 gün kaldı randevuma erkek çocuk büyürken oğlan teröründe bahsediyorsun dimi yapabilirim yaa doğrusuyla yanlışıyla bol bol sevgisiyle ben kız da çok istiyorum ikisini de nasip eder inşallah Rabbim. Hep bi adım sonrası hayatta da istediklerimiz öyle zaten. Önemli olan sağlıklı ve huzurlu geçirelim. Anın tadını çıkarılm

Ayy kızlarr çok heyecanlanıyorum diz böyle yazınca kontrolüme de az kaldı

Amin kuşumm rabbim en güzelini nasip etsin

Yuh yaa okadar para veriyon birde üstüne bu muamele çok kötü yaa inşallah erken çıkar

Yaa yerimm hoşgeldin balımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…