- 3 Şubat 2018
- 6.992
- 25.858
- 548
- 28
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #4.001
Allah rahmet eylesin çok üzüldümDün babamı kaybettim cenaze işlemleri bugün yapılacak sizce mezarlığa gitmemde bi sakınca olur mu
beni de listeye ekler misiniz yaş:27 ilk çocuk sat:15.10.2025 kese: 5+2 kalp atışı: 6+6 tahmini cinsiyet: erkekMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-06-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Teşekkürler canım sana da hayırlı olsun sağlıklı şekilde kucaklarımıza alalımHayırlı olsun şimdiden evet çok normal bende de belirti yok şu an sadece bir kaç gece göğüs hassasiyeti oldu o kadar belki kalp atışı da duyarsın 5inde gittiğinde
bu doğru olabilir ilk gebeliğim oğlumaydı tüm hamilelikte belim agrıdıYani bugün arkadaşım söyledi onunki erkek ilk haftalardan beri beli ağrırmış. Açıkçası benim de belim ağrıyor içten içe bi tık sevindim.Ben erkek olmasını istiyorum tabiki sağlıklı olması en baştaki duamız.
başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin gitmek iyi değildir derler ama babanız yani nasıl gitmeyeceksinizDün babamı kaybettim cenaze işlemleri bugün yapılacak sizce mezarlığa gitmemde bi sakınca olur mu
Merhabalar bende bugün 6+6 yım cuma günü gideceğim kalp atışı için ama benim hiçbir belirtin yok ilk başlarda kaşık ağrısı vardı 1-2 haftada göğüs hassasiyeti vardı. Şuan çok az göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim yokkızlar bugun kalp atışını duyduk şükür 6+6 olarak kan tahlili ve idrar tahlili istedi sizden de istemiş miydi?
Bu arada devletteki doktor kalp atışını duyunca değerlerine bakarız dedi banadakızlar bugun kalp atışını duyduk şükür 6+6 olarak kan tahlili ve idrar tahlili istedi sizden de istemiş miydi?
keseyi gördüğümüz ilk muayenede istemişti bendenkızlar bugun kalp atışını duyduk şükür 6+6 olarak kan tahlili ve idrar tahlili istedi sizden de istemiş miydi?
benimde hiç yok hatta doktor sordu bu zmaana kadar olmadıysa bi daha olmaz dediMerhabalar bende bugün 6+6 yım cuma günü gideceğim kalp atışı için ama benim hiçbir belirtin yok ilk başlarda kaşık ağrısı vardı 1-2 haftada göğüs hassasiyeti vardı. Şuan çok az göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim yok
Başınız sağolsunDün babamı kaybettim cenaze işlemleri bugün yapılacak sizce mezarlığa gitmemde bi sakınca olur mu
Basiniz sagolsun. Babanizi kaybetmissiniz mezarliga gitmede ne gibi bir sakinca olabilir gebelik acisindan soruyorsaniz anlamadım acikcasi..Dün babamı kaybettim cenaze işlemleri bugün yapılacak sizce mezarlığa gitmemde bi sakınca olur mu
bugun kalp atışını duyduk kalp atışından sonra ilişki yasak değil ama bence biz hiç risk almayalım bir 3 hafta daha olmasın dedi , bendede kanama vs hiç yokKızlar doktorunuz eşinizle birliktelikle ilgili bisey söyledi mi? Benim ilk hamileliğimde hersey yolundaydı ve doktorum herhangi bir sınırlama getirmemişti, bu defa da çok şükür hersey yolunda görünüyor ama doktoruma da sormadım bisey, sizde durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?