Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün doktora gittim 8+3 çok şükür haftamla uyumlu bebiş büyümüş gelişmiş doktorumun dediğinden çok memnun kaldım testler konusunda bana yaptırmak istiyorum herseyı bıleyım dersen ikili tarama öneririm eğer bişi cıkarsa zaten dıgerlerınde ıhtıyac duyarız dedi ama ben ne olursa olsun kabulüm sonlandırmak istemiyorum diyorsan hiç bişieyi yaptırmanı istemem doğunca öğren hiç gerek yok dedi bende hemen imzayı verdim herşey Allah tan içimde atan o kalbi asla sonlandırmam verende Allah alanda o niceleri arıyor bize aratması Rabbim ne olursa olsun doğrucağım bu çocuğu o yüzden hiç bişi yaptırmıcam düzenşi kontrollereime gidio gelicem sadece bu kadar sizlerlede paylaşmak istedim

hayırlı olsun canım çok sevindiim ben de aynı şekilde düşünüyorum eğer ki Allah korusun nt'de ense kalınlığı vs riskli çıkarsa anca o zaman yaptırırım diye düşünüyorum ama yine de gebeliği sonlandırmak için değil netleştirmek için yoksa Rabbim bize vermiş. Sizin gibi düşünüyorum

Ben de hiç bişi yaptırmıcam ikiliyide yaptırmıcam kararlıyım Allah ım sağlıkla aldırsın kucağımıza hepimizin

Kızlar dün sabah aile sagligi merkezinde genel kan ve idrar verdim ama sadece hemogram ve idrar testi sonuclanmis, demir tsh değerleri falan başka hiçbir şey cikmamis, sağlık ocağında yapılmıyor mu yoksa geç mi cikiyor biliyor musunuz? Doktor 24saat içinde çıkar dedi ama diğer sonuçları hiçbiri çıkmamış anlamadım sizin hemen sonuclandi mi

Bilmiyom ki bacım ya ben türkiyede değilim ama kuzinem yaptırmıştı çıktı diye hatırlıyorum ama bişye demedilermi sana

Seninle aynıyız :) Normalde sat 14 ekim ama yumurtlama 5 kasım oldu. Doktor ölçümüne göre bizde bugun 6+0 olduk:) Persembe kalp atışı için doktora gideceğim hayırlısıyla inşallah
Ayyy canımm inşallah görürsünn bende haftaya çarşamba gidicem çok heyecanlıyım benim hesaplamaya göre 6+1 bugün sat 21 ekim benim bakalım doktor ne diğcek ilerimiyiz gerimi minik kalp atışları dıycazmı bakalım

Burnu boşaltan serum gibi ilçlar var enjekte ediliyor burna belki görmüşündür onu deneyebilirsin balımm

Merhabalar bende tam bu başlığı arıyorum tahmini doğum 17 temmuz ama ikiz olduğu icinn sezeryan temmuz başına ilk haftasina gelecek gibi umarım herkes sagliklar alır kucağına
Ayyy ikiz mi çok sevindim canım sağlıkla gelsin miniklerin

Ben haftaya çarşamba gideceğim ilk kontrolüme bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…