- 22 Kasım 2015
- 1.407
- 1.094
- 333
- 31
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #4.141
Canım burnunu temizleyebilirsin sf ile biraz da olsa azaliyor benim de alerjim var daKızlar imdat gerçektenhasta değilim ama alerjik rinit yüzünden inanılmaz burnum tıkalı ağzımdan nefes almaktan boğazım kurudu kaliteli uyku uyuyamıyorum resmen bi çözümü olan var mı ya doktora ilaç önerisi soran
Evet evet ben 13 yaşından beri tiroid hastasıyımbenim doktorum 2,5 altında olması lazım dedi 3.39'du değerim. tiroid ilacını sabah aç karnına almalısınız ve 30-40 dk sonra kahvaltı yapmalısınız en etkili yöntem bu
Cuma günü kontrolüm demişsin inşallah müjdeli bir haberle gelmeni bekliyorumm içini ferah tut inşallahKizlar ben doktor a gittim ama hala bebege dair birsey yok gs boyu 3.38 mm ama bos gibi suanlik hala sonuc alamadik
İnşallah düşerBen ptesi kan verdim 6,56 çıktı. 25 lik kullanıyordum 50 ye çıkardı doktor ama 2 hafta süre verdi. 2 hafta sonra kan vericem eğer düşüşü beğenmezse 75’e çıkaracağını söyledi
dahiliye doktorum da kadın doğum doktorum da 2,5 dedi mecbur ilaca devam ediyoruzEvet evet ben 13 yaşından beri tiroid hastasıyımnormalda de 3 küsürdü hamilelikten sonra yükseldi o yüzden dozu arttırdık. Bana 4 altı isteriz dedi o yüzden tam emin olamıyorum ben de genel de 2,5 altı önerilmiş
Keske ama regl sancisi gibi sancilarim var bel agrisi sanki dusuk olacak gibi bugun yarinCuma günü kontrolüm demişsin inşallah müjdeli bir haberle gelmeni bekliyorumm içini ferah tut inşallah
Kese kaç mm olmuş canımMerhaba herkesebizde bugün keseyi gördük 6+0 da inşallah kontrol randevumuzda kalp atışını da duyarız 20 ekim son adetim bende hep kız hissesiyorumm
Hayırlısu ne ise o olsun Allah'ım de. Allah'tan ümit kesilmez ama düşerse de vardır bi bildiği Allahın inşallah hakkında en hayırlısı ne ise o olsunKeske ama regl sancisi gibi sancilarim var bel agrisi sanki dusuk olacak gibi bugun yarin
Burda bi diyetisyen olmasına çok sevindim :)) sizi tebrik ederim öncelikleBen diyetisyenim ilk 3 ayda 1-1.5 kilo alınması normal
İnşallah sizinki de düşer ama kafaya takmayın ben takmıyorum çünkü çoğu kişi tiroid değerlerini kontrol bile ettirmiyor tiroidi olup bundan haberi olmadan hamile kalıp sağlıklı bebekler doğuran bir sürü insan var. Ben de çok tesadüf öğrendim bu arada hiçbir belirtim yoktu 1 ay falan önce yani hamile kalmadan önce verdiğim tahlilde çıktı 1 aydır 25 mg kullanıyordum.İnşallah düşerbana 3 hafta vermişti. 3 küsürdü benim 75 mg kullanıyordum hamilelik sonrası 6 küsür olunca 100 e çıkardık
farklı bi doktora mı gittiniz aynı doktor mu baktıdün akşam aniden gelen kasık ağrısıyla hastane yolunu tuttuk kalp atışını duyduk ama düşük tehlikesi olduğunu söyledi doktorumuz, geçen hafta salı günü 6+2 ile uyumluyken dün akşam 6+3 çıktık moralim çok bozuk 8.91 crl, gelişimi mi durdu her şey yolunda mı bilmiyorum benzer bir olay yaşayan oldu mu
farklı bir doktora gittimfarklı bi doktora mı gittiniz aynı doktor mu baktı
Aşkım benimde ilkk gebeliğim ve kesinlikle aynı senin gibiyim bende baya bi araştırdım ve bu çok çok normalmiş o yüzden stresi bıraktım sende bırakAyyy çok sevindim her sabah belirti bekliyorum ama yok inşallah böyle kolay ilerler ilk gebeliğim anlamıyorum da
o yüzden ölçüm, cihaz kalitesi, bebeğin duruşu, doktorun probu tutuş açısı her şey değişebilirfarklı bir doktora gittim
gaviscon ya da rennie duo, ya da 1 yudum soğuk süt için. 15 dk içinde geçmezse 1 yudum daha böyle böyle geçene kadar devam edinKızlar yoğun mide yanması yaşıyorum ne yapmam gerekiyor? Yaşayan var mı?
Evet sezeryanSizin daha önce sezaryen olduğu için mi ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?