Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 6+1 hamileyim, 10 gündür sağ kalçam ağrıyor bazen dayanılmaz oluyo, hareket ettiğimde, yürüdüğümde, yatarken sağdan sola dönerken felan aynı durumu yaşayan var mı acaba
Ben normalde sol kalçamda sinir sıkışması var ara ara ağrı yaşıyorum ama sağ taraf o kafar fazlaki diğerinin ağrısını hissetmiyorum 3-4 haftadır. Hapşırırken bilhassa kalçama öyle bir ağrı giriyor ki çok kötü

Doktorum gentan önerdi ama ben panoramaya yaptıracağım dedim. Yetkiliyle de görüştüm 3 paket var ama ben olsam 1. ve ya 2. yaptırırım dedi. Genel araştırmalarım sonucu 2. paket önerilenmiş 500 dolar olan. Şu an 9 haftalık olduk, doktorum ayın 15 gibi verebilirsin dedi. Hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah

Kızlar Allah esirgesin evlerden Irak, bebeğin kalbi dursa anlar mıyız ya doktor 5 hafta sonra gel dedi nasıl dayanacam bilmiyorum sürekli göğüslerimi falan yokluyorum bekirtilerim devam esiyor mu diye

Yaaa çok tesekkur ederim. Ne kadar güzel bilgiler vermişsiniz

Kızlar biz de fetal dna testi düşünüyoruz kısmetse. Hastanenin önerdiği birkaç firmaya fiyat sorduk da yurt dışındakiler daha pahalı olduğu için türkiyeden bir firmayı tercih edeceğiz gibi görünüyor. Sonuçlar 10-12 güne geliyormuş. 10+5 iken yaptırırsanız sonuç çıkar dediler biz de garanti olsun diye 11+0 iken yaptırmak istiyoruz inşallah.

Arkadaşlar daha önce fetal DNA yaptıran var mı? 10 -12. Haftalarda oluyormuş sanırım.
Ben yaptırmayacağım ya. İkili testi yaptırcam. Hem fetal çok pahalı hemde eğer akraba evliliğiniz otoimmğn rahatsızlığınız yoksa yaptırmayı saçma buluyorum bu tabi benim görüşüm

Merhaba 6+1 günlük hamileyim. Daha dün kalp atışını gördük vajinal ultrasonla. Bugün kahverengi bir lekelenmem başladı doktor Progesteron basladi ve dinlen dedi var mı ayni şeyi yaşayan biraz korkuyorum

agir bulantisi ve kusmasi olan arkadaslar neler yiyebiliyorsunuz?
Mide bulantısı hapı sayesinde kahvaltıda bi tane sade quark giyiyorum içine yaban mersini muz atıyorum. Et tavuk balık hiç yiyemiyorum. Dün ıspanak yemeği yaptım akşam, yayla çorbası felan içiyorum. Olabildiğince hafif

Merhaba 6+1 günlük hamileyim. Daha dün kalp atışını gördük vajinal ultrasonla. Bugün kahverengi bir lekelenmem başladı doktor Progesteron basladi ve dinlen dedi var mı ayni şeyi yaşayan biraz korkuyorum
6.haftada bende de oldu telaş etmeyin ilacınızı düzenli alın 2 haftaya tamamen geçer inşallah

6.haftada bende de oldu telaş etmeyin ilacınızı düzenli alın 2 haftaya tamamen geçer inşallah
Ayy inşallah çok teşekkür ederim 19 haftalik bir kaybım var maalesef o yüzden daha endişeliyim. Oksapar ve ecopirin de kullanıyorum doktorum aktif kanamaya dönerse kes dönmezse devam dedi. Hafif bir karın ağrım da var sanki sizinki ne kadar sürmüştü ?

benimde tam 6 haftalıkken çok çok çok az kahverengi akıntı geldi korkudan doktora gittim, rahim alanında kanama yoktu progesteron verdi , ama doktoru görünce geçti lekelenme. o zmaan bırak kullanma gelirse kullanırsın dedi

Merhaba canım anneler Normalde özel hastanede perinatologla takipliyim. 9+4 üm bugün. Geçen hafta ultrasonla 8+3 uyumlu 18.90 mm crl ölçüldü. Bugün sırf bebeği görmek istediğimden devlet hastanesine gittim. 7+4 le uyumlu 15 mm dedi doktor. Kalp atımı vs yolunda her şey ama bebek küçülmüş olamaz değil mi? Pişman oldum gittiğime

Ay inşallah benimki de hemen geçer eve gelip yattım hemen altim Progesteronu da bakalım zaten çok az bir lekelenme inşallah artmaz

Orta düzeyde karın ağrısı çok normal bebek kendine yer arıyor

Ben bir sabah bir akşam progesteron ilacı aldım iki haftada geçti

Sizin de geçecek inşallah kötü şeyler düşünmeyin kafanızı dağıtın

İnşallah sağlamca yapsın yerini de çok teşekkür ederim umarım benimki de kısa sürede biter gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…