• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün gücünü toplayıp sebze türlüsü yaptım. Patates, börülce, kabak, patlıcan, domates. Maalesef midemi yaktı :/ ya içindeki domates ya patlıcan bir şey dokundu ve yiyemedim. Yanına pilav yapmıştım onu yiyebildim. Midem aşırı hassas :(
Burda bir arkadaş zeytinyağlı pırasa yazmış onu deniycem yarın.

Kızlar yarın 9+1 olacağım USG kontrolüm var en son 7+1 de gitmiştim,şuan bebek formunda görür müyüm yoksa çizgi gibi mi olur yine gidenler bana yardımcı olabilir mi🫶🙂↕️

Kızlar yarın 9+1 olacağım USG kontrolüm var en son 7+1 de gitmiştim,şuan bebek formunda görür müyüm yoksa çizgi gibi mi olur yine gidenler bana yardımcı olabilir mi🫶🙂↕️
Yarın güzel bi gün olsun o zaman 🥰 ben bugün gittim canım 9un sonundayım yavaştan şekillenmeye başlamış bence artık sende çizgi gibi görmezsin ama tamamen bebek formunu alması da biraz daha zaman alcak sanırım 😊

Yarın güzel bi gün olsun o zaman 🥰 ben bugün gittim canım 9un sonundayım yavaştan şekillenmeye başlamış bence artık sende çizgi gibi görmezsin ama tamamen bebek formunu alması da biraz daha zaman alcak sanırım 😊
Ay hep kalbim ağzımda giriyorum doktora korku gitmiyor içimden,umarım iyidir canım.
Çok sevindim senin adina

Kuzum 9+1 de kuzucuk sırtını dönmezse el ve ayak tomurcukları gözüküyor baya bebiş gibi tabi ilerleyen haftalar daha da bebiş formunu alıyor ama el ayak görünce bile bi heyecanlanıyosun 😅😍

Kizlar yemek yapmaya kalkamadigim icin hep disaridan yemekler getirdi esim. Gercekten hamileler restoranlara google'da yorum yazmamali. Normalde belki farketmeyecegim o kullanilan kötü yaglar her seyi farkediyorum. Burnum cok hassas yani ormana salsalar köpek gibi koklaya koklaya trüf mantari bile bulabilirim belki o derece.
Ben bugün not alırken, tükenmez kalemin kokusu ağır geldi 😂 hani o mürekkebin çok ince bir kokusu var ya, buram buram kokuyordu hem de yazma mesafesindeyken. Kurt köpeği gibiyim ahahahah

Back
X