Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

9+1. Dün ve bugün kusmadim. Gerçi bugün daha bitmiş değil her an her şey olabilir ama bulantı yanma devam. Bugün sadece üstüne bir kaşık sebze türlüsünün suyundan koydugum pilav yiyebildim. Yarın havuçlu bir zeytinyagli kereviz yapacağım.

Battaniyeye sarılıp uzanın sıcak tutun beliniz ben öyle yapınca geçti en azından uyuyabildim sizde deneyin isterseniz

Ben yiyorum canım sizin yerinize hatta maşallah tüm dünya yerine yiyorum, herkesin rızkını ben yiyorum bu aralar

Ben yiyorum canım sizin yerinize hatta maşallah tüm dünya yerine yiyorum, herkesin rızkını ben yiyorum bu aralar
Kızlar benim de midem hiçbir şey almıyor ama midemi bastırmak için karbonhidrat yemekten kilo alacağım ya, doğru düzgün yemek yemeden ekmek yiye yiye sisecegim bari lezzetli şeyler yiyebiliyor olsaydım acımazdım

Hanımlar, bugün adet tarihime göre 6+5, ultrasona göre 5. Hafta içindeyiz. İlk günler kasık ağrısı yaşıyordum. Ancak şuan hiç belirtim yok gebe değil gibiyim. Normal dimi. 1 hafta geriden geliyor ve belirti yok falan biraz tedirginim açıkçası

Ya benimde cok kasık ağrım var kizlar ayağa kalktıkça başım dönüyor acıkıyorum yemek yemek istiyorum ama bir lokmadan sonrasi sanki cok fazla yemişim gibi midemi ağrıtıyor. Hani son ayda olurya bebek midene baski yapar oyle birde benim karnim şişti ya ilk gebeligimde 4. Ayda bile bu kadar karnım çıkmamıştı niye boyle oldu anlamadım. 7+6 dayım .

Sizin kaç çıktı crp? Doktorum normal dedi ama 40cikmasina da şaşırdım açıkçası
Benim ki 26 çıkmış hatta wbc değerler normal ciktigi icin crp tek başına birsey ifade etmez oda rahimde bi deformasyon olduğunu gösterdiği icin hamilelikten dolayı bu deger yüksek çıkar dedi

Benım dökülüyor doktorum ducray diye bi şampuan önerdi birde ferritin değerine baktır, benım malesef düşük depolar bile boş o etkiliyor demir için ilaç ta verdi
Merhaba kullandığınız şampuan iyi geldi mi acaba benim de dökülmem var 2 aydır ve çok zor bi durumdayım vitaminlerin hiç bi faydası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…