- 31 Mart 2025
- 152
- 144
- 18
- 36
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #4.421
Battaniyeye sarılıp uzanın sıcak tutun beliniz ben öyle yapınca geçti en azından uyuyabildim sizde deneyin isterseniz6.haftadan beri deli gibi belim ağrıyor 10.hafta biticek hala ağrım aynı ne yapıcam ne zaman geçecek bilmiyorum normalde belim ağrımaz herhangi bir ilaç kullanmamak için tüm ağrıyı çekiyorum Allahım sen yardım et tüm hamişlere mide bulantısı ayrı bel ağrısı ayrı
Ben yiyorum canım sizin yerinize hatta maşallah tüm dünya yerine yiyorum, herkesin rızkını ben yiyorum bu aralarSibel Can'in şarkısını uyarladım. Hiçbir şey yiyemeyen, bulantısı bitmeyen arkadaşlara gelsin:
Benim yerime de ye,
Bekletme, hayatı
Bu kadarına, razıysan, yaşa gitsin
Kaç kişiyiz yaşayan bulantıyı
Benimle orjinali dinlemek, duygulanmak isteyen hormonu tavanlar için.
Yarasın. Hiç acıma. Hepsini ye.Ben yiyorum canım sizin yerinize hatta maşallah tüm dünya yerine yiyorum, herkesin rızkını ben yiyorum bu aralar
İlk hamileligimde yuvarlanarak gitmiştim doğuma, bu defa öyle gitmek istemiyorum ama galiba bu defa yuvarlanamayacağım bileYarasın. Hiç acıma. Hepsini ye.
Sizin kaç çıktı crp? Doktorum normal dedi ama 40cikmasina da şaşırdım açıkçasıBenimde crp o sekildeydi herhangi enfeksiyon vs yok hamilelikte rahimde oluşan gebelikte olan yükselme bu normal korkulacak bir durum degil dedi
Kızlar benim de midem hiçbir şey almıyor ama midemi bastırmak için karbonhidrat yemekten kilo alacağım ya, doğru düzgün yemek yemeden ekmek yiye yiye sisecegimBen yiyorum canım sizin yerinize hatta maşallah tüm dünya yerine yiyorum, herkesin rızkını ben yiyorum bu aralar
Sizle beraber ben de yiyor olabilirim, dünyaları yedim hala doymuyorumBen yiyorum canım sizin yerinize hatta maşallah tüm dünya yerine yiyorum, herkesin rızkını ben yiyorum bu aralar
Ya ben de yemek yemek istiyorum ama midem izin vermiyor surekli dolu hissi varSizle beraber ben de yiyor olabilirim, dünyaları yedim hala doymuyorum
Belki de bilmiyorum gerçekten zor bir süreçvücudumuz uyum sağlıyor hormonlara belki de, bilmiyorum bu süreçler gerçekten stresli
Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı acaba. Bu arada sağlıkla gecirirsiniz bu sureci umarimBenimde bulantılarım başladııı dünden beriçok zormuşşşş
Benim ki 26 çıkmış hatta wbc değerler normal ciktigi icin crp tek başına birsey ifade etmez oda rahimde bi deformasyon olduğunu gösterdiği icin hamilelikten dolayı bu deger yüksek çıkar dediSizin kaç çıktı crp? Doktorum normal dedi ama 40cikmasina da şaşırdım açıkçası
Bende de oluyor canim sag bacağımda kasiktan aşağıya dogru uyuşma da oluyor geceleriBacağında sinir sıkışması gibi ağrı yaşayan var mı kızlar
Chatgpt hamilelikte normal diyor ama bilemedim geçmezse doktora görüneceğim
Merhaba kullandığınız şampuan iyi geldi mi acaba benim de dökülmem var 2 aydır ve çok zor bi durumdayım vitaminlerin hiç bi faydası yokBenım dökülüyor doktorum ducray diye bi şampuan önerdi birde ferritin değerine baktır, benım malesef düşük depolar bile boş o etkiliyor demir için ilaç ta verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?