Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım eşim ne desin böyle bi şeye tabiki bi şey demez de. Bizim doktor 10 hafta sonrası serbest dedi o

Kızlar kan testinde crp degerim 40cikti enfeksiyona dair bir belirtim ateşim vs yok doktorum gebeliğe bağlı yükselmesini normal dedi sizin de öyle mi
Benimde crp o sekildeydi herhangi enfeksiyon vs yok hamilelikte rahimde oluşan gebelikte olan yükselme bu normal korkulacak bir durum degil dedi

ya bugünü buna ayırdım resmen bir çok firmadan aşırı şikayet var ama bu firmadan pek şikayet yok baktım da. fiyat fazla ama sanki hak ediyor gibi. yeni bilgi gelince beni de aydınlat kuzucum olur mu
dün görüştüm dr ile fetal dnayı 11+ haftada önerdi kana daha çok karışsın bebeğin geni dedi daha doğru ve tek seferde test çıkabilsin diye sanırım. aklında olsun bu arada fetal testi önerdi ama fetal için şirket şuna gidin demedi bizim dışımızda yapılıyor dedi ama broşürler bırakmışlar ben bikaç tanesi hakkında bilgi aldım sana da yazayım şimdi belki başkalarının da işine yarar.

eurofins =yaptırmayı asla düşünmüyorum bi arkadaşımın bebeğine sağlıklıdır diye rapor verdiler bebek dgeorrge sendromuyla doğdu.
babyseq nipt -intergen = türk firması nakitte 9 bin fiyat verdi.
nipt plus -mygen = nakitte 15.000tl fiyat verdi. konuşan kadın çok kibirliydi yorumları pek iyi değil gibi.
viagen = sonuçları amerikaya gönderip oradan teyit alıyorlarmış.15.500tl fiyat verdiler arkadaşım kendi dr. önerisi ile buraya yaptırmıştı memnundu. sanırım ben de buraya yaptıracağım.

Kızlar ben progesteron kullanmıyorum ama dün doktoruma bastırdığında kesede kanama yok normal demişti.Bugün çalıştığım hastanede doktor bakmak istedi kesenin dışında ufak bi kanama var ama kılcala Bağlı kahverengi lekelenme olabilir dedi bu normal mi ki ya

Kuzum normal diyorlar kanama varken progesteron desteği veriyorlar sonra bebişlerimiz içerde büyüyorlar, doktor endişlenecek bi şey görmediyse hiç endişelenme

Ben hava nemlendiriciyle hava temizleyici arasında kaldım hangisi daha iyi olur acaba. Burun etim öyle bi şişmiş ki onu ne dizginler bilemedim
Ben bu yazını şimdi gördüm. Eşimin de alerjik ve geniz etine bağlı geceleri horlaması vardı. Özellikle kışın geceleri. Hava nemlendirici aldım geçen sene. Uyumadan yarım saat 45 dk önce yatak odasının kapısını kapatıp çalıştırıyoruz. İçine bazen nane yağı da damlatıyorum. Eşim ondan sonra rahat uyumaya başladı. Ben de grip olduğumda çok faydasını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…