Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

8+3üm gastren duo kullanıyordum gaviscon verdi doktorum bugün de. bebisi ben de gördüm kolu bacakları artık seçilebiliyor 19.27mm olmuş
Yaa evet artık belli oluyor 2.5 cm’miş benimki de. Evet gavisconu normalde de kullanıyordum ama mide koruyucuya emin olamadım. Kendi doktorum da kullanma yazmış.

Bende 8+5 teyim. Benim de mide bulantılarım azaldı artık daha çok midem yanıyor. Göğüs hassasiyetim de ara ara oluyor sadece. Benim kontrole gitme gibi bir şansım da yok Ocak atına kadar beklemem lazım.

Bende 8+5 teyim. Benim de mide bulantılarım azaldı artık daha çok midem yanıyor. Göğüs hassasiyetim de ara ara oluyor sadece. Benim kontrole gitme gibi bir şansım da yok Ocak atına kadar beklemem lazım.
vücudumuz uyum sağlıyor hormonlara belki de, bilmiyorum bu süreçler gerçekten stresli

Ben evin aç kedisi gibi geziyom ne yapabiliyom ne yiğebiliyom entresan bişey aç aç dolanıyom

Benim düşüyor gün içeridinde çünkü bişe yiğemiyom kusuyom başım uyuşuyor soğuk ter atıyorum resmen iyi hissetmiyorum ayağa kalkıp güç sarfedince bile tansiyonum düşüyor ağlıycammmm

kızlar kızım olursa adını dalya düşünüyorum ama çevreden ve eşimden o nasıl isim gibi tepki alıyorum :) siz ne düşünüyorsunuz açık açık yorum yapabilirsiniz.
Güzel bir isim am sürekli duymaya alışık olmadığımız için tuaf geliyor belki ilerde dalga geçebilirler isimiyke devir kötü aşkolar vallahi

eyvah bacımm seninki şimdiden başlamış sen paraları biriktir

Yaaa yerim maşallah darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…