- 23 Ocak 2019
- 244
- 123
- 103
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #4.501
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahEvet benim 1 ay boyunca hep aynı hissiyatla geçti ama olacağı varsa olur. Olumlu düşünelim sağlıkla, hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah diye kendimi telkin ettim hep
UmarimYok yok her gebelik aynı değil insallah cok iyi atlatırsınız bulanti olmadan
Başınız sagolsunBende aynı durumdayım 6+2 şuan kasık ağrılarım için 3 gün endol fitil verdiler ama bu seferde ağrım kesildi diye korkuyorjm moralim 0. Benim daha çnce 6+3 ile 6+5 arası kalp durmam var o yüzden sanırım bu endişelerim inşallah iyiyilerdir
Ay minnoş haftaya daha da zıplar annesiAyy çok güzel, çok sevindimSeninle aramızda 1 gün var 10+3 üm ben de haftaya perşembe gideceğim minnoş ne yapıyor merak ediyorum doktorum da henüz ikili tarama ya da fetal dna vs konusunda hiç konuşmadı bakalım 11 haftalık olacağız ne diyecek.
Kuzum çok önermezler normalde metpamidi sen çok kötü olduğun için belki düşük dozda vermiştir yine kadın doğum doktoruna danış benceSelamlar kızlar mide bulantıma dayanamadım prilam da geçirmeyince doktor serumla metpamid verdi bana gebelik kategorisi B dedi kullanan var mı acaba hapı da varmış
Çok teşekkür ederim bakiyim şampuana arayıştayım zaten. Kafeinli olması bi sorun teşkil etmez günde 2 fincan Türk kahvesine kadar zaten sorun yok bu tarz ürünlerle alakalı hiç sorun yok diye biliyorum kahvenizi de rahat içebilirsiniz benceHamilelikten önce dökülme zamanlarında true bee nin biberiyeli saç toniğini kullanıyordum iyi geliyordu ama biberiye hamilelikte önerilmediği için kullanmıyorum. Şampuan olarak urbanın kafein ve biotinli olanının kullanıyorum. Onunda içinde kafein var ama kahvemi de kafeinsiz içiyorum zaten şampuan çok etkilemez düşüncesiyle kullanıyorum, çünkü bende de pek iç acısı değil durum. Şampuandan memnunum içeriğini de bi araştırıp uygun bulursanız bir şans verin derim.
Anladım teşekkür ederim inşallah bir şey olmazKuzum çok önermezler normalde metpamidi sen çok kötü olduğun için belki düşük dozda vermiştir yine kadın doğum doktoruna danış bence
Ayy kızz yiğe bildiğini ye vallahi bütün besinleri al bebişime ben öliğimm muzla meyve suyuyla ayakta kalıyom çok zor çokkBen de 5im ama hiç tık yok sanki gebe değil de gebecikte kaldım gibi hissettim bir anneyse sağlıkla gelir inşallah
Allahımm maşallah yerim ben bu miniklerii sağlıkla büyüsünler inşallah güzel haberler alırsın inşallah balımmKızlaar biz muayeneye gittik 3.3cm olmuşuz büyümüşüzkanı da verdim bugün 10gün sonra göreceğiz bakalım sonuçları inşallah güzel çıkar doktor artık riskimiz iyice azaldı dedi bugün çok şükür bebiş de zıplıyor içerde
Üzme kendini balım rabbim güzel haberle duymayı nasip etsin inşallah binik babyy sağlıklıdır annesi seni korkutuyor bu minikler bizi ne hale getir dii ahahahmerhaba hanımlar.
benim adet düzenim 24-25 günde bir. Sat 14 ekim ve 19 kasımdaki ultrasonda ilk kez keseyi tespit ettik. 1.6 mm idi. Hcg ise 414 idi. 28 kasımda hcg 1661 olmuş kese de 6,1 mm olmuştu. dün 5 aralıkta tekrar dr a gittik kalp atışı duyarız diye fakat duyamadık. endişeliyim.. dr yolk kesesini en son gördü, fakat çok pozitif konuşmadı. Kese ise 10mmye yakın. Sizlerin SAT tarihleri nedir? Ne zaman duydunuz kalp atışını? bana tavsiyeleriniz olur mu? Bi sonraki randevum 16 Aralıkta, pazartesi günü tekrar hcg’mi alacak dr.
Teşekkür ederim şimdiden cevaplar için
Ben normal arada ağda ve jilet lazer kullanıyordum bıraktım en mantıklısı jilet benceKızlar bişey soracağım. Beden temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? Ağda çok önerilmiyor jilette o batık hissi beni çok rahatsız ediyor.
Kuşumm vallhi ben gebe kalmadanda yaşıyordum şiödide türkiyede biberiye yağı falan kullanıyorlar ama işte hamilelikte ne olur bilmiyom neleri tavsiye ederle bilmiyom ben haftaya çarşanba gidicem bi sorayım doktoruma ne diğcekHer taramada bendeki durum bu. Ben de hiç böyle bişey yoktu hamileliğin 5.ayında başladı ikizlere hamileyim bide sanırım tüm depoları yiyip bitirdiler benimbu durumu yaşayıp çözüm bulan kimse yok galiba
YaAyy kızz yiğe bildiğini ye vallahi bütün besinleri al bebişime ben öliğimm muzla meyve suyuyla ayakta kalıyom çok zor çokk
RennieMerhabalar 6. Hafta da sürpriz hamile oldugumu öğrendim ülser için ilaç kullanıyordum doktor bıraktırdı aşırı mide yanması yaşıyorum mide yanmasıyla nasıl basediyorsunuz çıldıracağım
rennie+gavisconMerhabalar 6. Hafta da sürpriz hamile oldugumu öğrendim ülser için ilaç kullanıyordum doktor bıraktırdı aşırı mide yanması yaşıyorum mide yanmasıyla nasıl basediyorsunuz çıldıracağım
8+0 ım dün bende de az kahverengi akıntı geldi inşallah normaldirKızlar 8+2 yim ilk kez biraz önce kahverengi akıntı gelmeye başladı korktım baya kan gibi olursa gel dedi doktor bu haftalarda bu durumu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?