Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Başınız sagolsun benim de 19 haftalık bir kaybım var. İyi düşünelim iyi olsun sizin nedeni arastirildi mi ? Agrilariniz fitilini etkisiyle dinmiştir içinizi ferah tutun Allahin izniyle saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi

Ay minnoş haftaya daha da zıplar annesi ayy çok heyacanlı az kalmış muayeneye

Selamlar kızlar mide bulantıma dayanamadım prilam da geçirmeyince doktor serumla metpamid verdi bana gebelik kategorisi B dedi kullanan var mı acaba hapı da varmış
Kuzum çok önermezler normalde metpamidi sen çok kötü olduğun için belki düşük dozda vermiştir yine kadın doğum doktoruna danış bence

Çok teşekkür ederim bakiyim şampuana arayıştayım zaten. Kafeinli olması bi sorun teşkil etmez günde 2 fincan Türk kahvesine kadar zaten sorun yok bu tarz ürünlerle alakalı hiç sorun yok diye biliyorum kahvenizi de rahat içebilirsiniz bence

Allahımm maşallah yerim ben bu miniklerii sağlıkla büyüsünler inşallah güzel haberler alırsın inşallah balımm

Üzme kendini balım rabbim güzel haberle duymayı nasip etsin inşallah binik babyy sağlıklıdır annesi seni korkutuyor bu minikler bizi ne hale getir dii ahahah

Kuşumm vallhi ben gebe kalmadanda yaşıyordum şiödide türkiyede biberiye yağı falan kullanıyorlar ama işte hamilelikte ne olur bilmiyom neleri tavsiye ederle bilmiyom ben haftaya çarşanba gidicem bi sorayım doktoruma ne diğcek

Ayy kızz yiğe bildiğini ye vallahi bütün besinleri al bebişime ben öliğimm muzla meyve suyuyla ayakta kalıyom çok zor çokk
Ya kıyamam. Herkesin farklı farklı demek ki. Umarım kolaylıkla geçer süreciniz Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah o zaman totosuna vura vura anlatırsınıź bunları

Merhabalar 6. Hafta da sürpriz hamile oldugumu öğrendim ülser için ilaç kullanıyordum doktor bıraktırdı aşırı mide yanması yaşıyorum mide yanmasıyla nasıl basediyorsunuz çıldıracağım

Arkadaslar saglik ocagi olcumunde tsh 0.24 cikmis ozelw geldim simdi bi daha bakılıyor kan verdim var mi bunu yaşayan offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…